Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Jantarna ogrlica za zubiće 21.5.2008 11:30:20
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Nismo koristili ali rezulati su individualni, nekome djeluje, nekome ne (koliko sam čula od mama i teta u vriću)!
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za zubiće 21.5.2008 11:35:04
|
|
|
|
Puli
|
ima čekamo da zubići krenu izbijati pa ćemo vidjeti dali pomaže za sad curka ok i samo puuno slini javimo ti kad nam prvi izbije kako je prošlo
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2008 12:06:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za zubiće 21.5.2008 12:43:47
|
|
|
|
maja
|
ma Iva ti si zakon puno hvala
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za zubiće 21.5.2008 12:47:44
|
|
|
|
tiha
|
puli na slikicama nevidim da cvjetic ima ogrlicu! sigurno se negdje sakrila! ajd ju jednom uslikas da vidimo ogrlicu
|
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za zubiće 21.5.2008 12:52:11
|
|
|
|
Puli
|
tiha evo stavljam da vidiš ogrlicu te fotke su već bile na jaji ali ih je obrisalo kad je napadnuta
|
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za zubiće 22.5.2008 13:35:45
|
|
|
|
yvona
|
JA SAM PAK ČULA DA TA OGRLICA NIJE DOBRA ZA ZUBIĆE, I DA JE STOMATOLOZI NE PREPORUČUJU, PA SAM JA SVOM MALOM IZ NJEMAČKE NARUČILA OSANIT KUGLICE, VANI IH IMA SVUGDJE KUPITI (HOMEOPATSKI PROIZVOD)NISU SKUPE A MOM BEBAČU SU POMOGLE. POZDRAV
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2008 1:41:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za zubiće 26.5.2008 13:04:07
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam zvrku kupila u italiji a zubiće kada poćnu izlaziti -CHAMODENT globuli- košta 9ipo EURA a supetr su.to su malene,malene loptice koje se mogu koristiti 3x10kom direktno u usta(odmah se otope i NEmože biti ništa)a može se i 30 loptica otopiti u 30ml vode i piti tokom dana. kada uhvati''napad boli''daš loptice(mi ih zovemo bomboni)prođe u roku 5-10min taman da bebač zaspi ili pojede bez boli.
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica za zubiće 26.5.2008 13:42:00
|
|
|
|
mirna
|
to je homeopatski lijek, zar ne?
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!