|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   sokovnik-preporuka
21.3.2010 15:18:26   
anuska08
Molila bih pomoć. Namjeravam kupiti sokovnik kako bi radila pravi sok za bebu, a bilo bi dobro da ima i mogućnost raditi kašice. Imate mi koji sokovnik za preporučiti? Gledala sam neke od Philipsa, ali nisam sigurna kakvi su?

Nika 26.08.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
21.3.2010 15:25:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu anuska08)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: sokovnik-preporuka
21.3.2010 15:41:11   
pikachu
Ja ti ga nemam jer su se kod mene svi ti aparati pokazali kao promašaj... Ful rijetko ih koristim kao npr.: aparat za kavu, onaj za frape mikser, kuhalo vode,... Sve mi je komplikacija za korištenje... Ja ti kašice radim sa štapnim mikserom, a imam i ono električno cjedilo za limune i naranče (to isto dosta koristim), a ostatak u multipraktiku... Tako da ja nisam ni probavala kupiti...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
21.3.2010 17:57:14   
leilany
..imi imamo sokovnik (ubi me nemam pojma marku-tolko ga koristimuser posted image )..super je kad se radi sokic...pa ga popijes....a kad treba cistit i prat...user posted image uzas....ziva mukauser posted image user posted image
..ugl...skuplja prasinu...user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 4
21.3.2010 19:01:31   
boba125
IZVORNA PORUKA: leilany

..imi imamo sokovnik (ubi me nemam pojma marku-tolko ga koristimuser posted image )..super je kad se radi sokic...pa ga popijes....a kad treba cistit i prat...user posted image uzas....ziva mukauser posted image user posted image
..ugl...skuplja prasinu...user posted image

potpisujem
sad tamo stoji,a mm veli da ga bude on koristil,jednom,nekaduser posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 5
21.3.2010 20:28:24   
novamama
ja imam mulinexov, isto tako ga kupila za sokiće i upotrijebila jednom za sebe i nijednom za bebuuser posted image

ma skužila sam da ti treba nekoliko jabuka, mrkvi i što ja znam čega sve ne za bočicu soka, makar i razrijeđenu, pa sam odustala....radije sam davala vodu za piti, a voće miksano...

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 6
21.3.2010 20:32:47   
ZVRK
a da za početak sama napraviš sokić tako šta voće ili povrče naribaš na ribež,pustiš da odstoji pa onda prosijediš (stisneš)da izađe sok,a gusto iskoristiš za kašicuuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 7
21.3.2010 22:02:41   
cuba
Imam ja od Phillipsa veliki multipraktik (dobila ga na poklon za svadbu) i evo skoro godina prošla i ni jednom ga nisam upotrijebila... za 2 miseca će mi bebač početi jesti kašice, možda mu ih budem u njemu pravila i sokiće isto ali mi ga je tlaka tako velikog prati i nekako je nezgrapan. Sve mi se čini da ću kupiti nekakav mali....

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 8
21.3.2010 23:18:57   
mali_macic
mi smo ga imali prije par godina i bilo nam je to totalno fulana investicija, bila je uzasna gnjavaza za ocistit tako da smo ga koristili mozda 2 puta i onda smo ga nekome dali ili bacili ne sjeccam se. ali meni je stapni mikser zakon s njime radimo sve moguce kase i sl.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 9
21.3.2010 23:22:58   
Nika 24052006
Ja ga nemam,jer znam da bi bacila novce kad bi ga i kupila.Imamo sjeckalicu,koju je mm kupio kad se Nika rodila,kao kad krenemo sa a kašicama,ali ni to nisam koristila,jer nikada nisam  miksala kašice...Tako da sokovnik pogotovo ne bi koristila.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 10
22.3.2010 13:05:57   
anuska08
Mi smo imali prije sokovnik,ali sam ga bacila jer je bio star. I koristila sam ga, pogotovo kad bi imala pun voća, sve bi smiksala i napravila sok. Sok bi bio odličan! Jedino je koma za pranje!
Hvala na savjetima! Još ću razmisliti! Kupila sam štapni mikser možda bude dovoljan!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 11
22.3.2010 13:34:17   
pepeljuga
Ja u zadnje vrime bas dosta koristim sokovnik i pravim sokove sto sebi a sto dici a za prat ubacim u masinu i lipo se opereuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 12
22.3.2010 13:35:31   
anuska08
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ja u zadnje vrime bas dosta koristim sokovnik i pravim sokove sto sebi a sto dici a za prat ubacim u masinu i lipo se opereuser posted image

a koji imaš? i jel se mogu raditi kašice?

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 13
22.3.2010 13:39:04   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: anuska08

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

a koji imaš? i jel se mogu raditi kašice?

kasice ne ali ima dva dijela,onaj za cijediti agrume i onaj di ubacis sve zivo un utra,ja znam iskombinirat mrkvu,kivi mandarinu ,jabuku...samo ih ogulis i ubacis i stisnes i sve iscidi iz njih....on je od tefala i kupljen je u merkuru....a za kasice sam koristila stapni mikser,naj jednostavnije mi je to bilo a i brzo gotovouser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!