|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   papala je 240
11.3.2010 18:26:06   
buduća mamica
malecka ruši svoje rekorde....zadnjih dana je imala par obroka po 210 ml, ne svaki put al joj se znalo dogoditi, inače smaže 160 a danas je pojela 240 i ni mrvicu bljucke nema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znam da će se sada javiti neke koje misle da je to puno za njenu dob ali ona je nakon toga sita i lijepo spava, kao da joj je baš to trebalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nema grčeve, ni bolove u tibi, sva mi je super...i nakon toga obroka zaspi u roku keks, kao da je omami papica user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
11.3.2010 18:29:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu buduća mamica)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: papala je 240
11.3.2010 18:30:49   
osobno
Nedavno mi je jedna pedijatrica(ne naša) rekla da su istraživanja pokazala da 85% dice koja se hrane na bočicu nema grčeve i prije spava cilu noć nego dojena dica.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

Neposredna veza do poruke: 3
11.3.2010 18:37:38   
buduća mamica
IZVORNA PORUKA: cvrčak

user posted image user posted image  Vidiš da joj je mlijeko dovoljnouser posted image
Pisala sam ti da smo mi uvijek pravili malo više da bi bila sigurna da je dijete sito i zadovoljno.
Vjerojatno će nekada pojesti više,a nekada manje.

Cvrči od prvoga dana kako je na ad pravim mlijeka koliko ona pojede a ni slučajno koliko piše na kutiji za njenu dob, ako traži još napravim joj, i da zaista nekada smaže sve iz bočice a nekada pojede pola od toga, sve zavisi što je radila, ako je spavala pojede mi više ako je bila budna onda papa manje

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
11.3.2010 18:41:34   
ninolina
ma samo neka curka papa, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 5
11.3.2010 18:44:30   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 6
11.3.2010 18:45:31   
Ninaa
Ma nek samo papa samo je za dohranu prerano po mome!Bravo za  Mihaelicu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
11.3.2010 18:50:50   
majda
IZVORNA PORUKA: cvrčak

user posted image user posted image  Vidiš da joj je mlijeko dovoljnouser posted image
Pisala sam ti da smo mi uvijek pravili malo više da bi bila sigurna da je dijete sito i zadovoljno.
Vjerojatno će nekada pojesti više,a nekada manje.
Upravo tako.Kakvo uvodjenje druge hrane.Super.user posted image user posted image

EDI 17.01.2002
ADRIAN 10.06.2009

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
11.3.2010 18:53:03   
buduća mamica
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Ma nek samo papa samo je za dohranu prerano po mome!Bravo za  Mihaelicu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i po mome je prerano...neće ništa dobiti dok ne navrši 4 mjeseca...ne dam...pa nek se pedica okrene na glavu....iako je u svakom drugom pogledu odlična doktorica...eno tamo na hladnjaku je čekaju prvi sokići i kad malecka bude dovoljno stara fino ćemo ih papati user posted image do tada su daleko od njenih ručica i usnica user posted image stavila sam natpis na njih ''držati podalje od MIhaele'' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 9
11.3.2010 19:14:36   
ejmama
Daj joj koliko hoće. moja je isto jedno u toj dobi pojela toliko jer se tata zeznuo pa joj napravio više, isto je pojela bez ikakvih posljedica i da desit će se da nekad pojedeviše, nekad manje.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 10
11.3.2010 20:00:57   
cuba
Oooo pa super za Mihaelicu! Lipo ona napreduje, prava user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 11
11.3.2010 20:38:25   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za mihaelu i nema ti ko šta prigovoriti ako je bebica zadovoljna bez grćeva i bljuckanja sve 5. samo tako nastavite pa će nam malecka biti prava velika cura.user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 12
11.3.2010 22:14:06   
mariola
Bravo za Mihaelicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ni moja xxl beba ne pojede tolikouser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 13
11.3.2010 22:21:00   
daniela 31
user posted image user posted image user posted image user posted image , o pa to je stvarno puno....papalica mala...neka,neka

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 14
11.3.2010 22:25:44   
lee
bravo za malenu!user posted image user posted image user posted image  ajme ninolina stiči če naše bebe po kilaži malena Mihaela..za sad držimo još uvijek rekord...user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu daniela 31)
Neposredna veza do poruke: 15
12.3.2010 8:00:00   
gljiva
Bravo za malenuuser posted image user posted image , neće ona više bit gladnauser posted image .

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 16
12.3.2010 8:00:17   
Nika 24052006

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 17
12.3.2010 14:39:24   
natalijax

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 18
12.3.2010 15:11:18   
adryosijek

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 19
12.3.2010 15:50:55   
ninolina
ajme ninolina stiči če naše bebe po kilaži malena Mihaela..za sad držimo još uvijek rekord...user posted image

he he ma neka samo ona papa, a naši to je za drugu temuuser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 20
12.3.2010 21:03:04   
L.P.
Šećer mali neka samo papa!Vidiš da si uspjela riješiti problem bez bezveznih savjeta pedijatrice!Bravo!user posted image user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 21
12.3.2010 22:22:14   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Trudnoca
Mala_20

Da li se moze zatrudnjeti kad su bili neplodni dani?

Da (78%)

Ne (17%)

Možda (6%)

Broj svih glasova: 72

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!