|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kukovi i platnene pelene
3.3.2010 8:24:58   
Bubu
Drage cure,
Jučer smo bili na kontrolnom pregledu kod ortopeda i totalno me zbunio. Maša je nosila remenčiće i skinuli smo ih prije mjesec i pol i sad sve super!user posted image
No rekao mi je da nakon 6 mj ne mogu više koristiti platnene pelene jer joj drže noge preširoko i iskrivit će joj se...user posted image user posted image
Ovo stvarno prvi put čujem i nema mi nikakve logike, pa onda bi svi mi imali krive noge??
Inače skužila sam da me gleda ispod oko jer koristim platnene i izletilo mu je "ma šta će vam to"! Tako da se mislim da je to izvalio samo zato jer ne podnosi platnene pelene, a i inače je sklon provalama...
Jel ima koja od vas kakvu informaciju o tome...user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kukovi i platnene pelene
3.3.2010 8:30:37   
Nika 24052006
Baš svaštauser posted image Pa šta njega briga kakve ćeš pelene stavljati....Ovo da iskrivljuju noge ne znam,stvarno,mi nismo imali problem sa kukićima pa ti nisam baš od pomoći...U svakom slučaju,jako mi je drago da su vaši kukići boljeuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 2
3.3.2010 8:37:23   
novamama
ma pusti ga....dobro si ga skužila.....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 3
3.3.2010 9:13:50   
Bubu
Ma pustila bi ja njega, al ortoped je jedan od najboljih, mada ima svoje mušice...Nije mi baš svejedno, ne želim da mi dijete krivo hoda i ima krive noge... Možda je stvarno u pravu? Mada mi nikako nema logike...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 4
3.3.2010 9:26:20   
ninolina
Ma pustila bi ja njega, al ortoped je jedan od najboljih, mada ima svoje mušice...Nije mi baš svejedno, ne želim da mi dijete krivo hoda i ima krive noge... Možda je stvarno u pravu? Mada mi nikako nema logike...

da nema nikakve logikeuser posted image ja bi svakako potražila drugo mišljenje

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 5
3.3.2010 9:29:27   
ines
Vjerovatno je mislio na široko povijanje.

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 6
3.3.2010 11:51:03   
Bebys
moguce da je mislio na siroko povijanje...to svakako nesmijes...ali platnene pelene pa neznam MI BI SVI BILI ONDA INVALIDI..ali OBAVEZNO TO VIDI S JOS JEDNIM DOC...i reci u sta sumnjas da on ne zeli da koristis te pelene...ali tako ces znati na cemu si..jednostavno posalji email nekom drugom ortopedu ili nazovi nekog drugog ortopeda...to ce ti svatko odgovoriti i da neodes tamo..

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 7
3.3.2010 12:37:36   
marija0
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Baš svaštauser posted image Pa šta njega briga kakve ćeš pelene stavljati....Ovo da iskrivljuju noge ne znam,stvarno,mi nismo imali problem sa kukićima pa ti nisam baš od pomoći...U svakom slučaju,jako mi je drago da su vaši kukići boljeuser posted image

potpisujem..a neznam zašto ti je to rekao možda stavljaš široko pelenu, možda je trebaš više suziti neznam stvarno

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 8
3.3.2010 12:52:43   
CallamityJane
hmm sve zavisi koji ti je problem tacno bio sa kukicima pa mozda stvarno ima neke veze ako je siroko povijas user posted image
mada mi smo imali ogranicenu abdukciju kukova i mi smo morali da se siroko povijamo, stavljamo svedsku i radimo vjezbe, ne znam kakve je vasa dijagnoza???
No u svakom slucaju bila to neka njegova musica ili ne, ja bih zatrazila jos jedno misljenje otisla bih kod nekog privatnika ne govoreci nista sta je taj rekao i pitala kao da pitas onako bzvze ima li veze sto koristis platnene?
jer obicno oni ne zele jedan drugome protusloviti...
eto ja bih tako, jer nije to mala stvar da se oslonis samo na to da je to najvjerovatnije opet njegova musica a vidim da ni tebi nije svejedno user posted image

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 9
3.3.2010 17:37:26   
Bubu
Ma i on je privatnik. Al problem je što smo prije njega obišli trojcu najboljih ortopeda za djecu (neki problemi sa remenčićima) i sad mi se malo debilno vratit nekom od njih.user posted image user posted image .
Jel zna koje nekog za preporučit?

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Ime Ivo za bebana?
ivkica

mm se sviđa.. ja nisam skroz sigurna ali mi je nekako slatko...? vaše mišljenje je?

strašno ružno (13%)

staromodno (50%)

slatko (21%)

sviđa mi se (16%)

Broj svih glasova: 109

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!