|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stokke explory - pozitivna i negativna is...
30.9.2011 12:23:38   
seraphyme
ma....WEuser posted image  elem. stokke kolica. viđam tu u kvartu jednog tatu koji se nekako kao pati dok to vozi. al su jako laka za ubaciti u auto, barem koliko mi se čini

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu maja5)
Neposredna veza do poruke: 26
30.9.2011 12:27:11   
modesty blaise
ahaha...danery- zakon!
adry i s tobom se slažem!

kolica su definitivno preskupa....to je potrošna roba koju buš gurala cca godinu- godinu i pol a onda idu u zaborav!

nikad ne bi spiskala tolko love na tak nekaj
moja susjeda ih ima i kad joj je bebač navršil 7 mjeseci kupila si je jeftina kišobran kolica jel joj je malac zgledal koda je s Marsa opal u tome a i bila mu skučena na sve strane...
user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu maja5)
Neposredna veza do poruke: 27
9.12.2011 17:38:47   
maja5
probali smo stokke. odlicna su user posted image . totalno sam zadovoljna. voze se jednom rukom. svi mi zaviruju da mi vide bebu. kolica mi svi hvale i gledaju. i prodavaci u radnjama. kazu da su totalno moderna i lijepa.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 28
28.1.2012 23:10:00   
martina33
nemam osobno iskustvo s tim kolicima,ali mislim da imaju barem jednu dobru stranu(pogotovo za nas kaj živimo u gradu i smogu),a to je kaj su iznad metra visine pa dijete nije direktno izloženo ispušnim plinovima...svi znamo da bi se mala djeca blizu ceste trebala nositi jer je najveća koncentracija otrova do metra visine....a što se tiče novaca i koliko su skupa-tko voli nek izvoli kao i uostalom za sve..

(Odgovor članu maja5)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!