Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jelovnik za dojilje prvih dana 5.2.2010 8:24:21
|
|
|
|
ines
|
Moj muž je rekao mojoj mami nakon što sam se ja uzrujala kad je ona došla na ideju da bi se doselila na mjesec dana(živimo u istom gradu) da se ništa ne brine da mi to možemo sve sami i da ako ne budemo znali okupati djete da ćemo ga polizati. Ja sam ti tako odma bila na nogama i sad mi je žao jer osjetim posljedice u leđima. Pomoč koliko god da samostalni bili dobro dođe. Što se tiče pregrane ja sam za lešo meso krompir juhice domače pivo i Hay-ho od breskve.
|
|
RE: jelovnik za dojilje prvih dana 17.2.2010 10:05:53
|
|
|
|
miska
|
iako mi je mama bila tu i govorila da lezim nisam je poslusala a sada bi rado malo legla da predahnem. ali sad smo sami.hrana prvi mjesec blaga a poslije sam jela pomalo onako kako sam jela i prije samo ne tako ljuto
|
|
|
|
RE: jelovnik za dojilje prvih dana 17.2.2010 10:54:18
|
|
|
|
pako
|
Ja sam jela skoro sve normalno samo sam izbacila grah i mahunarke te jako začinjeno, jedino prvih tjedan dana više juhice jer mi je pasala!
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: jelovnik za dojilje prvih dana 17.2.2010 11:01:15
|
|
|
|
mirna
|
juhice prije svega, najbolje pilece, rižoto, krumpir, meso na leso... Ako tvoja beba nije previse osjetljiva možeš dodati i ostala jela, no mahunarke radije izbjegavaj na pocetku, da ne bi imala previse neprospavanih noci...
< Poruku je uredio mirna -- 17.2.2010 11:08:04 >
|
|
|
|
RE: jelovnik za dojilje prvih dana 26.3.2010 15:59:27
|
|
|
|
pincirotvajler
|
pedijatrica mi rekla da nejedem nikakve kravlje proizvode
|
|
[Obrisani korisnik] 26.3.2010 16:08:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: jelovnik za dojilje prvih dana 5.6.2010 19:35:54
|
|
|
|
mama m
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler pedijatrica mi rekla da nejedem nikakve kravlje proizvode Pinci, kako ide s prehranom i dojenjem? Za kravlje proizvode sam čula da se ne bi smjeli zbog alergije, ali ja jedem sir i pijem mlijeko i nisam primijetila da to mom Bartolu smeta. Jedem i paradajz i zelenu salatu- sve ok . Nego, znam da ne smijem mahunarke, ali tak bi si pojela neko fino varivo. Jeste vi jele variva u početku i kako su vam bebice reagirale (možda brokula, cvjetača???)
|
|
RE: jelovnik za dojilje prvih dana 5.6.2010 20:51:17
|
|
|
|
pincirotvajler
|
probala sam par puta kravlje al je plakao drugi dan, tak da mu očito još smeta, pa sam i dalje na sojinom.. banane kad jedem sam skužila da ne kaka, a čim pojedem jabuku nadoknadi a mahunarke, zelje i sl..se ni neusudim probat još.. nejedem variva nego pileću juhu
< Poruku je uredio pincirotvajler -- 5.6.2010 20:54:43 >
|
|
RE: jelovnik za dojilje prvih dana 8.6.2010 21:00:58
|
|
|
|
e_l_p_i
|
IZVORNA PORUKA: mama m IZVORNA PORUKA: pincirotvajler pedijatrica mi rekla da nejedem nikakve kravlje proizvode Pinci, kako ide s prehranom i dojenjem? Za kravlje proizvode sam čula da se ne bi smjeli zbog alergije, ali ja jedem sir i pijem mlijeko i nisam primijetila da to mom Bartolu smeta. Jedem i paradajz i zelenu salatu- sve ok . Nego, znam da ne smijem mahunarke, ali tak bi si pojela neko fino varivo. Jeste vi jele variva u početku i kako su vam bebice reagirale (možda brokula, cvjetača???) E ja sam se nakon nekih tjedan dana od poroda najela maneštre od cvjetače. Još se sjećam kako je malecka prdila cijelu noć jer ju je napuhnulo, no ništa strašno nije bilo Što se tiče mahunarki, ja sam ih izbjegavala do Dorinih 7 mjeseci jer je reagirala (ponovo jako prđenje )
|
|
|
Anketa
Samostalnost.
Admin
Da li su vaša deca koliko toliko samostalna ili ih još uvek hranite i uspavljujete ? Mislim na decu od 2,5 god pa naviše.
Oznake