Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: što stariji to smješniji 27.1.2010 21:57:14
|
|
|
|
lee
|
nato oni se baš rode sa mauturom i doktoratom...bi rekla moja mama.moj je počeo kopati nos..kako je smješan...i hoče da hoda....ja ga držim za ruke a on hoda i sve ruši i ona da viče ne ne... ..ja se smijem .. bravo za miša malenog neka radi malo cirkus mora...
|
|
RE: što stariji to smješniji 27.1.2010 21:59:59
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: lee nato oni se baš rode sa mauturom i doktoratom...bi rekla moja mama.moj je počeo kopati nos..kako je smješan...i hoče da hoda....ja ga držim za ruke a on hoda i sve ruši i ona da viče ne ne... ..ja se smijem .. bravo za miša malenog neka radi malo cirkus mora... al je smješanmalo je rano počeo u rudnik
|
|
|
|
RE: što stariji to smješniji 27.1.2010 22:01:15
|
|
|
|
mani
|
he,he lopovi su mali..i moja se tako nakašljava iz čistog mira i onda me gleda pa se kesi...isto podiže tu ogradicu i viri ko miš...
|
|
|
|
RE: što stariji to smješniji 27.1.2010 22:01:17
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: natalijax IZVORNA PORUKA: lee nato oni se baš rode sa mauturom i doktoratom...bi rekla moja mama.moj je počeo kopati nos..kako je smješan...i hoče da hoda....ja ga držim za ruke a on hoda i sve ruši i ona da viče ne ne... ..ja se smijem .. bravo za miša malenog neka radi malo cirkus mora... al je smješanmalo je rano počeo u rudnik šta da ti kažem kad je krenuo i kad to radi gleda okolo...tako je smješan ili kad je u krevetu gleda gdje smo....i vrti glavom...
|
|
RE: što stariji to smješniji 27.1.2010 22:02:28
|
|
|
|
novamama
|
preslatki su i presmiješni
|
|
RE: što stariji to smješniji 27.1.2010 22:04:00
|
|
|
|
boba125
|
i D se tak nakasljava i sad mu je novo da se pokrije po licu pelenom ili onom slikovnicom za bebace voli ju gurati u usta ali posluzi i kao pokrivalo bas su smijesni slatkisi mali
|
RE: što stariji to smješniji 27.1.2010 22:04:03
|
|
|
|
daniela 31
|
Pametni su nema šta.
|
|
RE: što stariji to smješniji 27.1.2010 22:04:45
|
|
|
|
Ninaa
|
A naša ogradica sva razrovana, s strane od našeg kreveta je u komi jel je ženska spusti i doseže me jel se hoće držati za ruku, a ak je ne doživljavamo onda digne glavu i dere se. SAd mi je počela spuštati i tam od noćnog ormarića pa mi hvata kreme i sve sam morala maknuti. Ma mudri su oni jako i jako su smiješni!
|
|
RE: što stariji to smješniji 27.1.2010 22:05:01
|
|
|
|
natalijax
|
jedino me muči turne palac u uho i vrti prst,same kraste ima nemoguče da ga svrbi kad su mu čiste,al neturne u rupu nego više gdje su te školjkice,uf nadam se da sam se dobro izrazila
|
|
|
|
RE: što stariji to smješniji 27.1.2010 22:18:53
|
|
|
|
Bebys
|
ma to su pametne bebe danas...takva je i moja...a uho neka te ne pati NA MAMU JE...nekidan si rekla da ti imas tih problema...
|
|
|
|
RE: što stariji to smješniji 27.1.2010 22:20:07
|
|
|
|
Bebys
|
salim se nato...mozda se igra tako s uhom...moja opet ceska se stalno ozada po glavici i vrti glavom lijevo desno kao da kaze nece, nece..nece..ja umirem od smijeha...
|
|
|
|
RE: što stariji to smješniji 27.1.2010 22:36:07
|
|
|
|
mariola
|
I moj frajer je iz dana u dan sve smješniji. Ponavlja sve slogove kad mu se govori, samo bi da mu se priče i po cili dan se smije. A kad izvadi dudu iz usta pokušava ju vratiti i nikako da nacilja usta
|
|
RE: što stariji to smješniji 28.1.2010 9:31:29
|
|
|
|
MILLA
|
.....tako i kod nas što se kašlja tiče.....a kako je počeo sam jedsti sa žlicom,više neče da mu ja dajem...samo glavu okrene. fino uzme u žlicu i pogodi se u čelo ili obraz ...kad skuži da mu baš ne ide,uroni ruke i gura u usta. hrane posvuda.....
|
|
RE: što stariji to smješniji 28.1.2010 11:14:14
|
|
|
|
karoca
|
I moja Katarina ima samo 9,5mj. i skužila je da vlakić Tomica reagira na zvižduk i glas (onda se kreće naprijed, nazad i u krug) pa stalno viče aaaaa da Tomica krene ( a i čula je svekra jer on je dosta grlat! ). Ne možemo se načudit kako tako mala a već skužila kako Tomica radi! Baš su mudraci!
|
|
RE: što stariji to smješniji 28.1.2010 17:50:48
|
|
|
|
lavica81
|
ma pametnice male
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!