|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: bankomati
22.1.2010 17:57:09   
Bebys
IZVORNA PORUKA: lee

drage moje seku zvali iz banke i neče joj vratiti 1000kn...da ne vjerujete...zamislite 2sek...eto ti banke zagrebačke...user posted image  rekli su joj da je greška njihova...ali da joj neče vratiti...user posted image
   e ne mogu vjerovat....neka NE ODUSTAJE...obavezno...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 26
22.1.2010 18:46:20   
Ruža
Ne mogu vjerovati.user posted image  Baš bezobrazno, ma neka ode u poslovnicu i neka traži voditelja, da vidiš kako oni to riješe. Ja sam jesenas napustila ZABU jer sa kolicima i malim djetetom nemaš nikakvu prednost. 3 dana sam čekala 50 i neka u redu sa kolicima i Đurcem koji je trčao po banci. Kad sam zamolila da mi samo provjere jel kartica stigla, pa ako je onda ću čekati, žena me otpilila. Pa sam im rekla zbogom i navela razloge odlaska, da vidiš kako su onda bili ljubazni i neće se ponovit više,  i vizitku voditeljice, i balon Đurcu.. Malo prekasno.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 27
22.1.2010 19:33:38   
curice
izbjegavam bankomate u širokom lukuuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 28
   [Obrisani korisnik]
22.1.2010 19:40:37   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 29
25.1.2010 21:32:26   
lee
sutra če otič mama sa sekom u banku...ma na kraju je ispalo da je dizala sa dva različita banomata od zabe što je nemoguče u roku od 2sek...ma da ne vjeruješ i još je službenica bila drska prema seki rekla joj je da je on digla 2000kn odjednom a da nije ni znala...užas kako su bezobrazni.sutra čemo znati detaljnije što raditi ali mama kaže ako joj ne vrate novac sutra da če ih dati u novine i na tv i da če sve povuči iz zabe...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30
   [Obrisani korisnik]
25.1.2010 22:08:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 31
25.1.2010 23:23:15   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Ruža

Ne mogu vjerovati.user posted image  Baš bezobrazno, ma neka ode u poslovnicu i neka traži voditelja, da vidiš kako oni to riješe. Ja sam jesenas napustila ZABU jer sa kolicima i malim djetetom nemaš nikakvu prednost. 3 dana sam čekala 50 i neka u redu sa kolicima i Đurcem koji je trčao po banci. Kad sam zamolila da mi samo provjere jel kartica stigla, pa ako je onda ću čekati, žena me otpilila. Pa sam im rekla zbogom i navela razloge odlaska, da vidiš kako su onda bili ljubazni i neće se ponovit više,  i vizitku voditeljice, i balon Đurcu.. Malo prekasno.

vidiš a mene su tamo uzeli samoinicijativno kao trudnicu dok sam u RBA stajala ko tuka satima!...sve prema iskustvu ali meni je ZABA jedino kako treba...a z aovaj pojedinačan slučaj očito ste nabasali na krmaču bez pedigrea...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 32
30.1.2010 19:43:51   
PENZIONERKA
ja imam isti problem ,zapalio me zabin bankomat za 1.600kn ,a nisam nitrazila toliko vec samo 100kn .Bankomat mi nakon duzeg cekanja i pomalo moje panike vrati samo karticu.Odim na drugi bankomat desetak metara udaljen i podignem 100kn.Zalila sam se u svojoj banci UNIcredit ali mi nemogu pomoci.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!