Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Terapije za kralježnicu 28.1.2010 13:11:37
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja vidla da ih uvijek prije ispiru u Asepsolu
|
|
RE: Terapije za kralježnicu 28.1.2010 13:13:31
|
|
|
|
evanda
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja vidla da ih uvijek prije ispiru u Asepsolu super....kod nas ne zato ni ne idem tamo
|
|
|
|
RE: Terapije za kralježnicu 28.1.2010 14:28:55
|
|
|
|
jadran
|
a gle.. na svaku terapiju se očekuje reakcija u obliku pojačanja bolova ali ak je prejaka bol onda ni dobro.. ja ti preporučam da odeš kod fizijatra pa da mu veliš kak ti je možda ti promjeni terapiju... terapeut ti sam nesmije mijenjat terapiju... ili kad budeš išla na kontrolu ako ne prije obavezno napomeni to... e sad a kaj se tiče opeklina tu samo mogu reći aj aj jaj.... to se ni smelo desit...... ako ne osjećaš struju onda se intenzitet pojačava do određene granice koja je sigurna za pacjenta.. neznam ..jedino ak ti stvarno nije tak jako osjetljiva koža... kak ti je sad nakon nekoliko terapija... bolje ili još gore???
|
|
RE: Terapije za kralježnicu 17.2.2010 9:24:13
|
|
|
|
tikica_69
|
Nikako sa vam javim. Vise nejdem u Siget na terapije jer mi nisu odgovarale, nije mi ih fizijatar htio promijeniti i sljedece mi je tek prepisao 30.03., a do tada da mirujem i kljukam se Voltarenima. Onda sam pukla i otisla na medicinu rada i trazila da me pod hitno premjeste drugom, pa sam otisla ponovno kod drugog fizijatra na pregled i ta je skoro u nesvest opala kad je cula da me ovaj nije ni pregledao. Uglavnom kod starog sam isla 10 min. u magnet i 10 min. struje lijeva ruka - vrat. Ovdje sam dobila 10x laser ramena, 10x izmjenicne struje na trticu, 10 masaza UZV-om ramena i vrata i 10X vjezbe za vrat i ramena u trajanju od 45 minuta. Vidite li razliku? Detaljno sam pregledana, isprepipala mi je svaku kost i misic, reflekse...ma sve. Nakon tri terapije ja se osjecam preporodjena. I jos me salje na RTG torza jer misli da mi sa rebrima nesto ne stima (zbog pojasa i mog otezanog disanja i bolova u tom predjelu), ali to sad ne mogu otici obaviti zbog eventualne trudnoce. Kuzis ti razlike od lijecnika do lijecnika. Sto je najgore, on je bolji lijecnik jer on obradi 20 pacijenata dnevno a ona 10 (jer je detaljna).
|
|
RE: Terapije za kralježnicu 17.2.2010 9:26:55
|
|
|
|
evanda
|
Ajd napokon Dugo ti je trebalo Držim palčeve da super pomogne
|
|
|
|
RE: Terapije za kralježnicu 17.2.2010 9:28:01
|
|
|
|
ZVRK
|
glavno da ti je bolje barem malo,a da si ovog imla od početka bila bi zdrava do sada.
|
|
RE: Terapije za kralježnicu 17.2.2010 11:10:35
|
|
|
|
mariola
|
ma užas ali bitno da si ti preporođena kod nove doktorice. i vjerojatno ćeš biti još puno bolje kad obaviš terapije do kraja
|
|
RE: Terapije za kralježnicu 17.2.2010 13:03:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola ma užas ali bitno da si ti preporođena kod nove doktorice. i vjerojatno ćeš biti još puno bolje kad obaviš terapije do kraja
|
|
RE: Terapije za kralježnicu 17.2.2010 13:05:06
|
|
|
|
ninolina
|
ma užasuser posted image ali bitno da si ti preporođena kod nove doktorice. i vjerojatno ćeš biti još puno bolje kad obaviš terapije do krajauser posted image
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!