|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pekač kruha
11.1.2010 12:33:01   
BUMBIKA
Moja mama je bila kupila i jedno vrijeme pekla kruh u njemu,ali je brzo odustala i sad peče sama i tako mi je puno boljiuser posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 26
11.1.2010 16:52:56   
Ninaa
Mi imamo moulinex(ili kak se već piše) kupila ga nam je moja mama i Konzumu bio je 780 kn. Mi smo super zadovoljni pečemo kruh stalno i ima raznih vrsta, nekad samo izmjesi pa pečemo u pećnici ili kak već. Pekli smo i kuglof i supe je.Imamo ga mjesec dana pa nisam isprobala sve,ali može tijesto za pizzu, rezance, njoke i marmeladu. Najdraže mi je to kaj ima odgodu pečenja pa nas za doručak dočeka topli kruh! Ja toplo preporučam! 

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 27
11.1.2010 21:35:06   
tikica_69
Ja bih taj pekac, ali mi je dosta skup user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 28
17.1.2010 12:43:34   
Bebys
MOLIM VAS CURE DAJTE USLIKAJTE MI TE PEKACE I STAVITE OVDJE SLIKU...ja sam odlucila to kupiti i neznam koji je najbolji i kako izgleda.....ajde koje imate lueman tvoj mi se svidja jer moze do 1500 g r kruha unutra NINOLINA ajde i ti stavi svoj...molim vas cure zanima me to jako...tnx

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 29
17.1.2010 13:08:03   
lueman
http://www.prodaja-ponuda.com/pekac-kruha-moulinex-ow-5003/611055/mali-kucanski-aparati/

takav je mojuser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 30
17.1.2010 13:17:30   
lidac0605
Ja imam već 2 godine pekač no-name-CLATRONIC i jako sam zadovoljna,već 2 god uopće ne kupujem kruh,a da ne spominjem kakve sve perverzije ne izvodim s tim-od dodataka tipa maslina,luka i sl. stvari do pečenja dizanog kolača sa suhim voćem...Čak i kad trebam zamijesit tijesto,stavim da mi aparat zamijesi...Super stvar-a bar jedemo kruh bez emulgatora i aditiva...Kad mi rikne,idem isti dan po drugi user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 31
17.1.2010 13:30:52   
Bebys
hvala cure ja sam na googlu gledala na you tube ima ali sve sa jednom metlicom i maleni kruh...cure fala...vidit cu ...sada...lindac dobro dosla...i sa puno djece...bravouser posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!