|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Komode za bebe
9.1.2010 11:29:42   
zozo1
Komodu sam razgledavala u trgovini i vidjela da se sastoji od dvije do tri plitke ladice ( totalno nepraktično) i kadice za kupanje koja je toliko mala da stvarno nema smisla to kupovati. Cijene su od 1000 -2500 kn, čak i one od 2500 kn su bile toliko labave i nekvalitetne da je to čisto bacanej novaca. Za svoju bebu kupila sam komodu s ladicama za robicu od istog proizvođača kakva mi je dječja soba ( od starijeg sina) , super se uklopila a i kasnije će ju klinci moći bolje iskoristiti.
Za prematanje koristila sam "tvrdu podlogu za previjanje" ( 170 -200 kn) koju sam stavila na kinderbet, ne smeta, na nju sam stavila neku kozmetiku, par pelena, maramice, a i praktična je.

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 26
9.1.2010 13:16:54   
evanda
Taj stolić za previjanje zlata vrijedi, a i kadica nam je koristila najmanje 6 mjeseci....

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 27
9.1.2010 19:37:21   
MKata
Hvala curke user posted image
Svakako mislim uzeti, sviđa mi se Panda iz Adaxa, ona nema kadicu, a gore mislim uzeti previjalicu. Kadicu ću uzeti posebno...i to odmah malo veću, ionako se beba dok je mala mora držati dok se kupa.

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 28
9.1.2010 22:55:50   
Ninaa
Ja imam stolić od seke sam posudila gore je ono mekano za presvlačenje, a dolje je ko mala polica za stvari. To se makne i onda se na to stavi kadica. Mi smo se u toj kupali negdje dva mjeseca. A na stoliću se još presvlačimo. Samo pazim dobro da mi ne padne i super mi je to. Još malo pa bu prerasla onda budemo morali na krevet, uf. Ja ti za komodu neznam,ali ovo toplo preporučam!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 29
9.1.2010 23:11:15   
mikihg
IZVORNA PORUKA: mariola

user posted image Bebi soba Lavići
I ja isto, samo bez ormara

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 30
9.1.2010 23:15:18   
mariola
mikihg nismo ni mi kupili ormar jer ćemo mu na jesen kupiti dječju sobu a kinderbet i komodu ćemo ostavit u našoj sobi.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 31
9.1.2010 23:18:27   
mikihg
ja tek čekam da vidim korisnost komodice ali za sada sam sve stvari koje sam pripremila za bebicu smjestila i ima jako puno mjesta. Isto sam tako u prvu ladicu svavila pelene i gazice, a robica mi je u drugim ladicama po veličinama, tj. u najdonjoj mi je robica za nekih cca 6 mj.
Sada mi se čini da će biti zaista praktična

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 32
9.1.2010 23:47:14   
dominik
ja imam komodu staru 10 godina...i super mi je za djecu bila...iako sam svaki puta kad bi kupala kikace vadila kadicu na krevet ili stol i tako prala...nakon 3 mjeseca sam izvadila kadicu i stavila ju u kupaonu, a komoda je tako dobila ladicu vise i sasvim ok mjesta ima u njoj...a dora se jos uvijek kupa u kadici a ima skoro godinu dana...i super mi je kadica jer lijepo stane poprek kade tak da se ne trebam sagibat kad ju kupam...

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 33
10.1.2010 8:59:24   
MKata
Mariola vidim da si u Adax-u kupila opremu pa me zanima znaš li kako oni stoje s dostavom? Naime, ja u Šibeniku i mislim ići u Zadar u Adax.
Hoće li mi oni dostaviti?
Ili je predaleko?
Dolazi u dijelovima pa sam sastavljaš, jel tako?

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 34
11.1.2010 7:49:23   
uciteljica
Mi ju kupili jer ja sam to morala imati(kao imaju svi sigurno je korisna). Izvadili kadicu odmah po prvom kupanju i kupali se u njoj na stolu, podlogu za presvlačenje skinuli i stavili na stol do kadice, user posted image , a ostatak komode služi koa mini ormar. Mi smo ju kupili u TL za 500 kn s popustom.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 35
11.1.2010 7:53:32   
troubled
meni je ta komoda suvišna...imam dasku za prematanje koja je na krevetiću...kadica posebno...a ormar za magdine stvari je puuuno veći od komode, pa mi ni u njega ne stane sve...
ali da lijepo i fency izgledaju, to je istina....ima ih tako slatkih da se odmah raspametiš user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 36
11.1.2010 12:47:40   
gljiva
Mi smo kupili običnu komodu i gore stavili prematalicu. Kadicu mi je posudila kuma, al je neiskorištena jer se mi tuširamo.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 37
11.1.2010 12:49:44   
dominik
sve ovisi koliko mjesta imas...ako imas veliku sobu onda je komodica nepotrebna...ali u malom stanu je po meni itekako korisna stvar

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 38
11.1.2010 12:56:53   
ket
mi smo kupili u primi za 300kn "komodu" ali sa kliznim vratima i 6 polica...imali smo tu kadicu od šogora i kupao s u njoj mj dana jedva...koma mi je bila....u komodu stane puno robe gore kozmetika i bila je podloga za presvlaćenje koju isto nisam koristila jer je bila uska on velik i zaključila sam da je krevet zakon....dobro da nisam kupila komplet jer puuuno love bi mi otišlo u vjetar....to je moje iskustvouser posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 39
12.1.2010 18:04:14   
Marta j
Meni je komodica bila super kupao se u njoj do 4-5mj
A na pocetku me spasila za presvlacenje jer sam bila puno rezana i nisam mogla sjediti ni saviti se pa mi je bilo lako ga presvlaciti.
Nasa je od brevija i ima 5 polica platila sam je 1oookn.
A sada mi u kadici stoji matina prljava robica za pranje a u ladicama roba.
U gornjoj su mi pelene i kremice pa ga i sada nekada presvucem na njoj.

< Poruku je uredio Marta j -- 12.1.2010 18:17:25 >

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 40
12.1.2010 18:09:58   
leilany
IZVORNA PORUKA: Marta j
A sada mi u kadici stoji matina prljava robica za pranje a u ladicama roba.

....tak i ja drzim njenu prljavu robicu...user posted image user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 41
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!