|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Crkveno vjenčanje bez sakramenata
9.9.2012 21:40:51   
mišica 666
mislim da češ se morati krizmati i onda se možeš normalno vjenčati.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 26
10.9.2012 8:50:56   
tamara_sb
DAAAA??? :) :) pa suuper :) Ja pripadam u Malu crkvu a tamo su od kad znam za sebe svećenici sa čvrstim stavovima o mnogo čemu.. Ono, malo me trta na samu pomisao da bih morala do svecenika u Malu crkvu i ispricat mu situaciju. Iako, nesto sam razmišljala da kada pitas što sve treba od dokumenata nigdje nisam procitala da bas se trazi i potvrda o krizmi.. Bas mi to stvara nervozu. Nezmnam ni koje je najbolje vrijeme za otici ga pitati a da ne bude ni prerano a niti prekasno, planiramo svatove u 4 mjesecu

Neposredna veza do poruke: 27
10.9.2012 10:00:11   
seraphyme
tamara, nazoveš i pitašuser posted image  

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu tamara_sb)
Neposredna veza do poruke: 28
10.9.2012 11:02:38   
tamara_sb
Ma nema šanse da se krizmam, da me se ne shvati krivo-nemam ništa vs krizme dapace, planiram ju napraviti jednog dana, ali uopće ne želim da to bude sada JER mi TREBA taj papir da bi se vjenčala u crkvi. Zar to nije pre glupo. Sigurno mora biti jedan svečenik u Slavonskom Brodu koji ce vjencati u crkvi bez jedne krizme!!!

Neposredna veza do poruke: 29
10.9.2012 13:46:00   
seraphyme
tamara, zovi u tenjane stipu. vrlo fleksibilan lik

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

Neposredna veza do poruke: 30
10.9.2012 22:35:59   
mamacita
Ako ste vas dvoje vjernici cak i ako ne idete u crkvu, i budete vjencani kod maticara, bez crkve, cak i vas brak Bog je blagoslovio, to znam iz iskustva jer tako sam i ja vjencana. Nitko mi ne moze reci da moj brak koji je ispunjen ljubavlju, postovanjem, prastanjem i svim drugim vrlinama, ali i pokojm manom, nije blagoslovljen od Bozje strane. Jer eto, Bog se ne zatvara samo u Katolicku religiju, jer je to covjek stvorio, Bog je nesto puno vise i dublje. Stoga, zasto uopce komplicirati stvari sa svecenicima i to ne obaviti samo kod maticara?

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 31
11.9.2012 18:30:39   
tamara_sb
Da, znam! Ali ja bih htjela se usdati u Crkvici:) Budem ja jedan dan sad tamo idući tjedan odšetala do male crkve s dragim pa cemo vidjeti šta ce reci tamo svečenik. Srijedom su mislim konzultacije oko vjenčanja i tako. Moram to što prije odraditi jer onaj tečaj za brak pocinje u 11 mj pa da ne zakasnimo :) Držte nam fige

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 32
11.9.2012 23:50:27   
mišica 666
aako ti je tolko stalo do vjenčanja u crkvi zaboga krizmaj se šta kompliciraš.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 33
12.9.2012 0:48:42   
mala pcelica
eeee koje jebade oko vjenčanja u crkvi,sakramenti,krizme,krštenja,tečajevi ... čisto OTIMANJE para...kod nas to nije tako,odeš kod popa kazeš oću da me vjenčaš tad i tad ,ako nisi kršten ima popova koji će te i tako vjenčati,ako zažmiri na jedno oko user posted image ako se vjenčaš u crkvi kod matičara ni ne moraš i riješen problem...duplo manje jebade i troškova....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 34
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!