*zmaja*
|
drage moje dobro jutro kako ste mi danas? rebica, i tebi i meni je sutra važan dan, želim nam samo savršene rezultate sutra . što se tiče mojih simptoma, imam mućninu koja me prati do navečer bez obzira da li jedem ili ne, pišam po noći i od jučer me bole leđa i trbuh tu i tamo. međutim, ja sam ti jako podložna autosugestiji tako da sam odlučila sve simptome ignorirat i čekat petak....sutra ću bit pametnija . držim fige da ti je scintigrafija uredna, ne priznajemo nikakve druge nalaze osim savršenih, jel' tako? Alba, wow, bravo za toliko folikula, zar ananas to može napravit???? fakat nisam znala. draga moja sad se lijepo opusti i uživaj, što se tiče pucanja folikula, kad folikul pukne to se vidi na uzv-u koliko ja znam. svim srcem ti želim trudnoću Annice, milena sretno danas , odmah nam se javi! beba, mila moja, kako si mi ti? što je novo? evo vibrica da procedura dođe čim prije sax, gdje si naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam? a kako je naša trudnica? Malena, kako si srećo? javi nam se puse svima!!!!