bombica
|
cao svima cekalicama, borcima i pupicama pratim vas vec neko vreme i zavidim vam na energiji i cinjenici da se toliko podrzvate pa pozeleh da budem medju vama ukratko: pokusavam da zatrudnim ve 4.5 godine...operisan septum, spermogram odlican (kazu od njega se ostaje trudan i bez kontakta ahhaha), redovne ovulacije, procisceni jajovodi dva puta(drugi put proveravali da li su ok), hormoni ok, brisevi, antitela, ma sve OK. ali bebe nema ja 30, mm 38 Tri pokusaja IUI...prva IUI nikada odradjena jer su mi folikuli pukli pre iui, a doca odugovlacio, stimulisana klomifenom, ciljani odnos...druga IUI bez stimulacije 11 folikla svi pukli 13 ti dan pre iui...KONACNO treca IUI uradjena pre 9 dana...uzimala menopour, superfakt i merional...primeljena stoperica od 5000, IUI uradjena pre pucanja folikula...sutradan provera na UZ folikuli pukli...imala dva dominantna od 20mm i 21mm..endometrijum 8.5mm Ubija me cekanje...ziganja , pulsiranja, krsta, kiselina me ubija i slicno. Razdravljivost je strasno prisutna placem nono stop, inace uzimam estradiol dva puta dnevno i progesteron jedan put dnevno vaginalno....iako je tek 9 ti dan ocekujem sto moj mm kaze da se beba rita hehehhehehee stomak mi je stalno naduvan, osecam kao da cu dobiti svakog sekunda a treba tek za 10 dana....grudi me ubijaju ali to jos od pocetka stimulacije pa ih ne racunam i pored svega bojim se da nismo uspeli..
|