|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Grijači za bočice
17.10.2009 10:44:48   
Anoniman
Ima li netko iskustva s grijačima? koji da kupim? kako funkcionira? Jesu li uopće dobri za pripravljanje adaptiranog mlijeka?
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Grijači za bočice
17.10.2009 10:46:48   
m600
za mene je to bespotrebno....ja skuham litru vode ujutro i stavim u termosicu i cijeli dan iz termosice pravim...onda opet navečer oko 9 skuham za noć da imamo i super nam jeuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
17.10.2009 10:48:51   
Bebys
jel ti mislis na kuhalo za vodu...ak je to nije uopce bitno koja je marka sam neka radi...ja tako i sve o.k. vec sam od prije to imala za kuhanje vode za caj i kavu...sad koristim i za bebu...sacekam da ladne na 70 stupnjeva i zalijem...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3
17.10.2009 10:49:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: m600

za mene je to bespotrebno....ja skuham litru vode ujutro i stavim u termosicu i cijeli dan iz termosice pravim...onda opet navečer oko 9 skuham za noć da imamo i super nam jeuser posted image

na kojoj temp. onda razmutiš adaptirano?  Malo sam zbunjena jel stvarno treba to razmutit na 50 pa hladit na 37 ili je svejedno. Mislim... nekad razmutim i na većoj temp. od 50 pa onda hladimuser posted image

(Odgovor članu m600)
  Neposredna veza do poruke: 4
17.10.2009 10:51:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bebys

jel ti mislis na kuhalo za vodu...ak je to nije uopce bitno koja je marka sam neka radi...ja tako i sve o.k. vec sam od prije to imala za kuhanje vode za caj i kavu...sad koristim i za bebu...sacekam da ladne na 70 stupnjeva i zalijem...

Ma mislila sam baš na one grijače za bočicu. Oni kao ugriju već prokuhanu vodu na 37 stupnjeva. Htjela bi nešto da u noći ubrza pripravljanje obroka. Po danu ide nekako ok, ali htjela bih da po noći ide malo brže.user posted image

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 5
17.10.2009 10:52:18   
m600
ne znam koja temperatura bude...pustim da voda prokuha a onda ohladim pod vodom da bude mlako mlijeko...ne ni vruće ni hladno...tako mi rekla patronažna... user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
17.10.2009 10:54:56   
mara27
IZVORNA PORUKA: Kejt

na kojoj temp. onda razmutiš adaptirano?  Malo sam zbunjena jel stvarno treba to razmutit na 50 pa hladit na 37 ili je svejedno. Mislim... nekad razmutim i na većoj temp. od 50 pa onda hladimuser posted image

potpisujem m600- bespotrebno a preskupo, mi kupili neku od 300 kn( čak imala i adapter za u auto), a jako rijetko je koristili...

prokuhaj u kuhalu, ulij u termosicu, ako se ohladi mlijeko(unutar onog dozvoljenog vrimena od kad si ga napravila) podgrij u posudu sa vrućom vodom i promućkaj...ne kupuj to, meni čak ni za kašice nije bilo dobro

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7
17.10.2009 10:58:50   
mara27
sa termosicom ćeš brzo uči u štos i sama...
navečer pripremiš vodu, ako ti je prevruča, uvik možeš imati i hladnu prokuhanu vodu u bočici pa kombiniraj...meni se mala dernjala 2 sec nakon šta bi otvorila oči, bocu smo morali imati u roku od 20 sec. spremnu, pa znam o čemu pričašuser posted image user posted image user posted image user posted image

L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 8
17.10.2009 11:03:23   
Anoniman
Da, kad je glad  u pitanju nema čekanjauser posted image user posted image user posted image

Mislim da je to s termosicom super rješenje.

Hvala curke

(Odgovor članu mara27)
  Neposredna veza do poruke: 9
17.10.2009 11:10:24   
m600
IZVORNA PORUKA: Kejt

Da, kad je glad  u pitanju nema čekanjauser posted image user posted image user posted image

Mislim da je to s termosicom super rješenje.

Hvala curke

ma nema na čemu uvijekuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10
17.10.2009 11:15:35   
božica
slažem se, termosica je dobar izbor za preko nociuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
17.10.2009 13:08:02   
BUMBIKA
Mi smo za preko noći isto koristili termosicu i super jeuser posted image user posted image user posted image
A što se tiče grijača ja sam kupila neki za 100 kn prošle godine kad smo išli na more i dobro mi je poslužio i onda i ove godine!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 12
17.10.2009 14:03:15   
natalijax

ja kad napravim papicu onda stavim u loncic hladne vode i ohladim brzo,i onda probam na ruku dal je mlacno mljeko

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 13
17.10.2009 14:12:44   
Nika 24052006
Ja imam Nuk grijač,dosta sam ga platila,ne znam sad točno koliko,ali ga nikada u životu nisam koristila.To je jedina stvar za koju mislim da sam doslovno bacila novce...Ja sam isto prakticirala termosicu...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 14
17.10.2009 16:36:26   
ejmama
ne koristim grijač. Ja ti prokuham vodu u kuhalu i kad mi treba za bočicu upalim opet kuhalo ali na kratko tek toliko da se voda utopli da bude dobra za mlijeko, meni se to pokazalo kao najbolje i najbrže, a kad smo vani onda koristim termosicu.

H 07 E 09

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 15
17.10.2009 16:42:27   
Marta j

Tako i mi ja htijela kpiti grijac al su mi rekli da je to bacanje para.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 16
17.10.2009 19:42:01   
Bebys

IZVORNA PORUKA: ejmama

ne koristim grijač. Ja ti prokuham vodu u kuhalu i kad mi treba za bočicu upalim opet kuhalo ali na kratko tek toliko da se voda utopli da bude dobra za mlijeko, meni se to pokazalo kao najbolje i najbrže, a kad smo vani onda koristim termosicu.

potpisujem
sam sto ja napravim jelo prvo i u friz. i onda ga zagrijem po noci u posudi...

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 17
17.10.2009 20:11:56   
inna
dok je papao po noći koristila sam termosicu, a sad mu zgrijem vodu u miskrovalnoj...kupujem vodu tako da je ne treba prokuhati

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 18
17.10.2009 21:22:09   
nancy
IZVORNA PORUKA: mara27

sa termosicom ćeš brzo uči u štos i sama...
navečer pripremiš vodu, ako ti je prevruča, uvik možeš imati i hladnu prokuhanu vodu u bočici pa kombiniraj...meni se mala dernjala 2 sec nakon šta bi otvorila oči, bocu smo morali imati u roku od 20 sec. spremnu, pa znam o čemu pričašuser posted image user posted image user posted image user posted image

e ovako sam i ja radila kao i mara27.   brzo i jednostavnouser posted image user posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 19
17.10.2009 21:28:26   
ELISABETH
Meni je rodica rekla da ne kupujem grijač jer je to bacanje novca, pa od početka koristimo termosicu i zadovoljna sam. Vodu skuham ujutro i onda navečer opet za "noćnu smjenu" user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 20
17.10.2009 21:31:50   
lee
mi imamo i grijač to mi je usjeda dala...ali ga ne koristimo.stavim vodu prokuhanu u termosicu.i onda mu gotovo sve pripremim.moram i ja kombiniratijer on želi odmah hranu kad je gladan...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 21
17.10.2009 21:52:05   
mara27
e, ja sam čak bila kupila i onu posebnu termosicu od NUK-a(na koju navidaš dudu),ali sve te termosice za bebe su ti bez staklenog i još jednog sloja između, i jako kratko zadržavaju toplinu, pa nemoj slučajno da te navuku da to kupiš...nepregledno, ne vidiš koliko ima vode, i ne zadržava toplinu...

najbolje ti je običnu termosicu za kavu i voziuser posted image user posted image user posted image user posted image ...svi sretni i zadovoljni, a beba sita...

L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 22
18.10.2009 0:31:54   
dominik
ja imam grijac ... sad ne znam kak funkcioiraju skuplji ali ovaj moj je sranje...prejako zagrije vodu, ne smije stajati upaljen duze od 15 minuta...i da muz ga je kupio i dobio jezikovu juhu zbog njega...nema smisla kupovati...uzmi jeftinjak plasticnu termosicu...skuhaj vodu i ostavi da se malo rashaldi voda...fino ulijes i imas citav dan vode...ja znam stavit vodu u flasicu  i na radijator...taman bude temperatura za zmiksat mlijeko i papat odma

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 23
   [Obrisani korisnik]
18.10.2009 7:48:32   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 24
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Bočica.
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!