Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 2.10.2009 20:42:34
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: Bebys kakva je to SUDO KREMA i gdje je kupujete...hvala vam svima...moja bebica od rodjenja ima uvijek spolovilo crveno...vec mjesecima...i sve sto god probam to joj nesilazi...malo ublazi ali non-stop je prisutno...i vise nisam normalna... Sudo crem ti ima za kupiti u ljekarnama i DM-u, mislim da sam cak i vidila u Konzumu, nju ne smijes koristiti stalno, nego samo dok je guza ili pikica crvena, ali meni bi u istom danu proslo crvenilo. Namazes tanki sloj i dobro umasiras, tako barem ja radim, inace onu obicnu kremu samo namazem, a kad je crvena guza sudocrem dobro razmazem, meni je stvarno spas, iako druge cure kazu da je i bepanthen mast isto jako dobra, ja nisam probala jer imam sudocrem.
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 2.10.2009 20:48:07
|
|
|
|
osobno
|
Ja sam uzimala hipp kremicu, i dosta je pomogla, mada mislim da je najviše utjecalo to što sam prestala koristit vlažne maramice, ima strašno osjetljivu guzu(čak i danas), malo je tlaka prat ga svaki put, ali definitivno pomaže.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 3.10.2009 8:35:32
|
|
|
|
Bebys
|
maTana hvala ti puno...
|
|
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 3.10.2009 8:41:20
|
|
|
|
Puli
|
mi smo na dm-ovoj babylove u zelenoj kutijici-wundenshutze ta nas je spasila kad je guza bila jako crvena ,pa sam joj ostala vjerna ima i kamilicu i cink u sebi
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 3.10.2009 8:44:58
|
|
|
|
Bebys
|
super hvala svima
|
|
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 4.10.2009 21:13:36
|
|
|
|
inna
|
IZVORNA PORUKA: uciteljica Ja sam dosta lutala po raznim vrstama i proizvođačima, a li nekako sam najzadovoljnija običnom dječjom kremom koju namješaju ljekarnice. 300 ml 45 kn. Meni ok, . Guza ostane masan cijelu noć. potpisujem...zakon je
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 4.10.2009 23:17:54
|
|
|
|
nancy
|
i ja isto koristim kremu iz ljekarne i zadovoljna sam !!a i spas je za suhe ruke.otkako sam je ja pocela trackat po sebi brze se trosi
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 5.10.2009 9:57:27
|
|
|
|
Buden
|
sudocream!!!!!
Leo 18.01.2009. 04:28h
|
|
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 5.10.2009 10:15:14
|
|
|
|
Zvonki
|
Najbolja nam je JGL krema za guzu.
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 5.10.2009 10:24:26
|
|
|
|
angelica
|
mi smo u početku koristili onu iz ljekarne što naprave, ali svaki puta bi bila drugačija (dobra, pa puna grudica, pa prerijetka...). Sada koristimo samo JGL i prezadovoljna sam
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 5.10.2009 10:29:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 5.10.2009 10:41:30
|
|
|
|
Bebys
|
hvala..jesu te gljivice po svugdje po guzi..ili samo na spolovilu...kak to izgleda..
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 5.10.2009 11:08:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 5.10.2009 22:54:48
|
|
|
|
e_l_p_i
|
Koristimo kremu JGL-a i jako sam zadovoljna njome. Za sada je sve OK i nema nikakvih reakcija i nadam se da će tako i ostat :)
|
|
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 5.10.2009 22:59:13
|
|
|
|
karoca
|
Koristimo kremu JGL-a i jako sam zadovoljna njome. Za sada je sve OK i nema nikakvih reakcija i nadam se da će tako i ostat :) Potpisujem.
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 6.10.2009 10:56:49
|
|
|
|
Bebys
|
hvala cvrkac...uzela sam sada SUDO DERMA i ako to neide onda cu dalje...ma da ima tako malo crvne tockice...ali kriva je LAZNA PAVLOVICEVA koju u ljekarni u hr. prodaju...pa sam jako ljuta...hvala ti
|
|
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 7.10.2009 11:50:25
|
|
|
|
mala pcelica
|
koristim pavlovićevu original sa rozikastim poklopcomi nabavljam je u srbiji i super je,sad imaju i sa dodatkom kmilice i ona je jos bolja...a ima i pavloviceva skroz bijela kutijica i sa njom nisam zadovoljna...tj. nesto na foru pavloviceve i isto sam je nabavila u srbiji....obadve su jeftine.....
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 7.10.2009 12:53:35
|
|
|
|
Bebys
|
e ja nemam nikog u srbiji a tam sam zadnji put bila u 4 osnovne jer sam morala ma sad sam uzela sudo derme pa cu vidit ma da ta lazna pavloviceva nevalja za druge neznam
|
|
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 12.10.2009 16:59:35
|
|
|
|
Bebys
|
e da vam javim SUDO KREMA je odlicna prolazi joj sve polako...hvala svima na odgovorima...
|
|
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 12.10.2009 17:14:20
|
|
|
|
plavka
|
kremicu koju sam ja otkrila protiv crvenila, osipa, piknjica za guzu je WELEDA CALENDULA BABYCREME, kremica je na bazi nevena i odlična je sad koristim samo nju, kupila sam si i iz kolekcije WELEDA i za ličeko a i ja sam koristila njihovo ulje u trudnoči za masažu međice nemoram vam niti govorit da nisam popucala!!! Imate ih za kupiti u mulleru i u parfumerijama limoni!!!
|
|
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 12.10.2009 18:36:29
|
|
|
|
mišica 666
|
biofarm krema za guzu ima ih u konzuma dm-a sa roza i plavim prugama je kutija i odlična je.
|
|
RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite ... 13.10.2009 10:49:15
|
|
|
|
Bebys
|
hvala jos sam narucila sada uzeti ROJAZOL sto mi je cvrcak rekla...pa nadam se da ce sve biti o.k. hvala svima
|
|
|
Anketa
Pranje guze.
пеперутка16
Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!