Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slabo dobiva na težini 28.11.2009 22:42:04
|
|
|
|
daniela 31
|
Wuki kod nas ista priča.Stalno je nudim nečim,pojede par žlica i više neće. Ima oko 8kg možda koji gram preko, ja se više ne zamaram težinom. Aktivna je od kad progleda, puza, skače, divlja, pa valjda sve potroši. Znam da je zdrava i to je najbitnije. Ne sekiraj se.
|
|
RE: Slabo dobiva na težini 28.11.2009 23:47:33
|
|
|
|
Ninaa
|
Moja curka isto malo dobiva na težini, sa 6 mj je imala 6450 i 66 cm, naša ne gnjavi više je to mene brinulo. krvna slika je savršena, sad čekamo da se smire te gripe pa idemo na kontrolu. REkla doktorica da se ne trebamo brinuti da je sitnije građe i da očito neće biti debela i da koliko je živa da kak bi se i udebljala. Moja jede ko termit i sve joj valja i plače kad pojede. Jako je živahna i stalno je u pokretu tak da se ne brinem, nek bude na tatu, a ne na mene ja sam bila bucka! Nemoj se brinuti i probaj je nekako uvjeriti da je sve u redu!
|
|
[Obrisani korisnik] 29.11.2009 8:03:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Slabo dobiva na težini 29.11.2009 12:56:05
|
|
|
|
nikolina25
|
mi smo s 6 mj. imali 10 kg, a s godinu 11 kg. ali nas ped nije nikada gnjavila što je stao s kilažom. evo i sada je u pola godine dobio 1 kg. bitno da je beba ovako dobra, zdrava, a kile će doći samo od sebe ili je beba mršavila po prirodi
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!