|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mama te vise ne voli
26.8.2009 14:29:22   
mlada mama
Ovo je nesto sto mi najvise digne tlak,kada cujem.
Ne kuzim kako neke osobe ne razmisljaju kada idu izjaviti ovako nesto??
Prije par mj. setamo kolegica i ja njezina beba i moj sin. Ona je stala i vezala tenisice,naidje auto ja uzmem kolica pomaknem njezinu bebu s ceste i svog sina uhvatim za ruku,auto je prosao,nas dvje nastavile razgovarati,a moj mali se drzao za kolica,ja ih nastavila gurati da bi ona od jednom njemu:"joj pogledaj mama ti ima drugu bebu, mama tebe vise ne voli..." ja sam na to poludila i rekla sam joj da samo izaziva jer,ako moj mali njezinog lupi da ce joj biti krivo i zapitati ce se zasto.svomu sam objasnila da to nije istina i da ja njega volim najvise na svjetu.
2.dosli su nam turisti s jednom malom curicom posto dolaze tu godinama dobri smo i nihova starija kcer se obozava igrati s mojim sinom. Ja uzmem malu da bi moja svekrva rekla:"eto mama te vise ne voli,sada ce uzeti ovu bebu i ponjeti je kuci" Ja sam naravno opet pukla,mrzim takve izjave, oni se šale,a nisu ni svjesni koliko to utjece na djecu.To je bilo prije 2mj. da bi danas ja nesto viknula na maloga i on mene pita"hoces ti sada uzeti onu drugu bebu"ja sam ostala šokirana..Najvise me strah takvih izjava kada budem ostala trudna s drugim...Strah me da on nece prihvatiti tu bebu i da ce joj iz ljubomore nesto uciniti.Ja cu se truditi njemu posvetiti paznje koliko i do sada,ali takvi glupi komentari mogu to sve narusiti.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Mama te vise ne voli
26.8.2009 14:36:08   
ZVRK
da poznato
tako je rekla moja sveki kada je šogi bila trudna sa malom.
nećaku(tj.svom unuku)je rekla sada kada dođe beba tebe mama neće više da voli.
mali je zbrisao iz kuće i trek uz mamuuser posted image

tako govore osobe koje nemaju sa čime da razmisle

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 2
26.8.2009 14:37:34   
mariola
user posted image user posted image user posted image stvarno glupo.
Naravno, još to nisam doživjela ali vjerojatno hoćuuser posted image
Mene živcira kad se djeci prijeti, npr. neko je s djetetom kod mene i nešto dira, a mamau mu kaže: ne to, teta će te istućuser posted image user posted image
A šta da ti kažem nego da poludim na to. Ali i kažem, molim te ne govori mu/joj to.
A što se tiče ljubomore, moj savjet ti je da mu kažeš na početku trudnoće za bebu i svaki dan pričaš o bebi s tim da i njega uključuješ u priče. Tipa, naša beba, ti ja ćemo je kupati, presvlačiti..... i što češće spominjati bebu. Na taj način sam ja nećakinju pripremila. U prvi tren je reagirala burno i negativno prema bebi a kad sam primjenila ovu taktiku vrlo brzo se zaljubila u bebu, ne može dočekati da se rodi, stalno mi mazi i ljubi trbuh ui priča s njim.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 3
26.8.2009 14:40:48   
ZVRK
i smo taj razgovor već obavili i svako malo me pita da li je došla beba u stomak,pogotovo ako čuje da spominjem doktora zato ja govorim da uvijek idem kod ZUBARA da mali ne bude toliko opterćen sa isčekivanjem bebe,a nedaj bože da se opet nešto desi.......neznam šta bi bilo

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 4
26.8.2009 14:44:29   
mlada mama
Ma ja jos nisam trudna,ali bez obzira na to i muz i ja svaki dan njemu damo do znanja da ce jednog dana dobiti bracu ili seku...I da ce on pomoci mami gurati kolica, i drzati bebi bocu, i pjevati joj pjesmice, i pomoci mi kupati bebu....i on to jadan sve prihvaca i veseli se tome i govori kako ce joj dati svoje igracke...ali me strah bas tih komentara dodje mi da na vrata napisem:"nemojte mu to i to govoriti..."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 5
26.8.2009 14:45:04   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no koment

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 6
26.8.2009 15:18:16   
lavica81
IZVORNA PORUKA: natalijax

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no koment

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 7
26.8.2009 15:30:11   
BruMa
A ne znam kaj bi rekla.Stvarno neki ljudi ne razmišljaju prije nego izvale nešto!

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 8
26.8.2009 15:42:19   
elle1
ma ja sam na to alergicna mrzim kad netko tako nesto kaze,udavila bi ga!

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 9
26.8.2009 21:41:52   
Nika 24052006
Da,meni je to isto prejadno,nabijati djetetu neke komplekse manje vrijednosti,užas. Mi smo pojedincima rekli da radimo na drugoj bebi,i pokajala sam se što sam bilo što govorila,jer neki sada Niki govore,joj,sad će mama i tata imati novu bebu,moraš dati svoj kinderbet,ti nećeš imati gdje spavatiuser posted image ...Ona se jadna zabezeknula,i pita me,mama,jel ja stvarno nemam gdje spavati kad budem imala bracu ili seku,baš je bila tužna.Fino sam joj objasnila da ćemo bebi ustupiti kinderbet,ali da ćemo njoj kupiti novi,veliki krevet,za velike cure,tako da sam spasila situaciju.Bila je oduševljena tom idejom,i još je pitala može li dobiti barbie posteljinu....Ne volim to kod ljudi.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 10
26.8.2009 22:21:58   
ninishka
poludim na takve izjave!!!i moja svekrva ih zan spustiti pa ju samo pogledam mrkim pogledom i onda je do kraja dana ok...jest da mali jos ne razumije ali opet da joj ne prede u navikuuser posted image
malo je vec senilna jer ful zaboravlja stvari ali kaj bum sad...

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 11
26.8.2009 22:24:58   
BUMBIKA
Užas,i ja to mrzim

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 12
26.8.2009 22:25:00   
MaTana
i meni je to grozno, neznam uopce kako to nekome moze pasti na pamet...
meni je susjeda rekla kad mi se brat rodio da me mama nece volit kad je rodila brata, na svu srecu ja imam sestru blizanku pa nisam ozbiljno shvatila taj komentar (valjda sam bila svjesna da se ljubav moz podjeliti) mama mjesecima nije pricala sa tom zenom i svasta joj je izgovorilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Nedavno sam cula kako to isto govore kcerkici od moje rodice, i to sto je najgore to joj je blizi rod... Jadno dijete samo sto se ne rasplace (ima 2 i po godinei dobila je sestricu) Vjerujem da bi se ti isti sto su joj to rekli cudom cudili da ova udari bebu.
Grooooznoooo

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 13
26.8.2009 22:27:08   
angelica
e baš bi voljela čuti da mom Š. netko tako šta kaže 

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 14
26.8.2009 22:35:00   
FIONA
moja zver je pokazala ovo ljeto ljubomoru kada smo njezin tata i ja došli posjetiti curicu koja je tri tjedna mlađa od nje ali tako mala i krhka...i sad onako preplašena gledala nas i mi smo tako sladunjavo i prišli...zver je počela mahati, skakati, gurati ljude da nas vidi i da privuče pažnju...kulminacija je bila kada je mm uzeo malu za ruku da ju malo primi...ova je šiznula...kao ja sam tvoja princeza alooo!!!

odmah smo joj prišli i pokušali koliko možeš bebi u tim mjesecima da ju volimo ali da je curica lijepa i draga...

nakon toga smo komentirali kako je željna pažnje i ljubavi koju dobiva od nas stalno i kad dođe jer misli da ju ostavljamo...mogu si samo zamisliti izraz lica kad bude malo veča da joj kažem da ju ne vomlim...prvo, meni kroz usta to ne bi prošlo a kao drugo srce bi joj slomila...pa tko će ju voljeti nego otac i majka...

to nije za šalu, to je meni za osudu...

jako ružno!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu angelica)
Neposredna veza do poruke: 15
27.8.2009 8:05:31   
Zvonki
Na takve glupe komentare pokušavam ne reagirati, a djecu učim da ih volim bezgranično ali volim i druge ljude oko nas.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 16
27.8.2009 15:49:09   
ELISABETH
Ja imam nećaka koji je u petom mj. napunio 5 god. Prilično je vezan za mene jer sam ga počela čuvati kad je imao 6 mj. (nevista je morala ranije početi radit). Kad sam ja ostala trudna puno ljudi mu je govorilo da ga više ja neću voljeti kad dobijem svoju bebu. Ja sam sve njemu lijepo objasnila pa je poslije i on počeo govoriti "mene moja teta voli najviše na svijetu i ja ću uvijek biti njena velika maza!!"

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 17
27.8.2009 22:43:25   
mlada mama
ajme da je bar moj toliko samouvjeren,njemu cim netko kaze, mama te vise ne voli on odmah jadan u suzeuser posted image user posted image user posted image
iako i ja i mm njemu milijun puta dnevno ponovimo da ga volimo najvise na svjetu

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!