|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Široko povijanje
12.9.2009 23:17:33   
nancy
IZVORNA PORUKA: lissa

Moje iskustvo: Rodila sam curicu na carski.U bolnici pedijatri rekli ne treba široko povijati.Na kontroli s mjesec dana pedijatrica je samo pitala kaj su rekli u bolnici i da i ona misli da ne treba i dala mi uputnicu za uzv kukova,čisto reda radi,kakti rutinska kontrola.U Klaićevoj se čeka barem dva mjeseca,pa mi se to učinilo pre dugo i odlučila sam otiči privatno. Sa 7 tjedana otišla na ultrazvuk i ortoped nije mogao vjerovati-jedan kuk nerazvijen,a drugi na pola isčašen!!!!!Nije mogao vjerovati da dva pedijatra i patronaža nisu ništa vidjeli...Sada mora nositi remenčiće bar duplo od onoliko tjedana s koliko smo ih stavili,Znači- 14 tjedana!!! I to je još dobro jer da sam čekala da dođem na red u Klaićevu vjerovatno bi morala na operaciju ili u najboljem slučaju gips!!!Dakle moj savjet -na ultrazvuk što prije ako možete i NE vjerujte pedijatrima nego ortopedima što se kukova tiče!!!

uf muke.
a mi smo povijali tako samo prvih mjesec ipo dana pa isli na uzv s tri mjeseca sve ok.i sad smo opet bili prije par dana i sva sreca i ostalo je sve u redu.ma cini mi se da to siroko povijanje i ne znaci bas puno.mislim da to sve manje zemalja radi.e sad o cemu ovisi ko to zna.eto mi smo nosili kratko vrijeme i sve je ok

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu lissa)
Neposredna veza do poruke: 26
12.9.2009 23:31:42   
lissa
Problemi s kukovima su specifični za slavenske narode i zato vani nitko ne povija široko,no međutim čula sam da se to počelo javljati i u Europi zbog sve večeg mješanja stanovništva.Ima dosta veze i položaj bebe u trbuhu,pogotovo ako je na zadak...Moja je jedno vrijeme bila na zadak i pred kraj se okrenula..Onda isto ako je velika beba,starija prvorotkinja,žensko dijete...

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 27
   [Obrisani korisnik]
12.9.2009 23:39:29   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lissa)
  Neposredna veza do poruke: 28
12.9.2009 23:42:30   
MaTana
ma dajte, ja prvi put cujem da to ima veze sto smo kao slavenski narod...user posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 29
13.9.2009 0:02:49   
lissa
To mi je rekao profesor,ortoped,koji se bavio tim istraživanjem...nisam to pročitala u "Gloriji"...

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 30
13.9.2009 0:04:35   
CallamityJane
lissa ne mogu vjerovati da ti se desilo sa malenom tako nesto, to je prosto za ne povjerovati koja nemarnost pedijatara user posted image user posted image user posted image
je li sada ok?

(Odgovor članu lissa)
Neposredna veza do poruke: 31
13.9.2009 21:46:58   
inna
meni je to malo čudno s obzirom da se prva dva mjeseca njima kukići tek počnu okoštavati i zato se i šalju na uzv kukova tek od drugog mjeseca. Mi smo išli s Domijem u Klaićevu s 2 mjeseca i dr rekao da se tek počelo okoštavati, ali položaj je dobar. Što se tiče širokog povijanja to je skroz nepotrebno, a ko i ima kakvih problema onda se rade vježbe i nose remenčići

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 32
14.9.2009 11:41:41   
lissa
Sada se već priviknula na remenčiće,tek ih nosi mjesec dana...Bilo nam je grozno po vrućinama,prvih dva tjedna,kad ih nismo smijeli uopće skidati.user posted image  Sada ih skidamo samo dok ju kupamo...Kontrola na kraju mjeseca,pa ćemo vidjeti.....user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 33
14.9.2009 11:47:04   
ninolina
bit će sve dobro lissa
koliko je stara sad

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lissa)
Neposredna veza do poruke: 34
15.9.2009 12:40:47   
lissa
2,5 mjuser posted image   Nadam se da će skinuti remenčiće prije nego dođe vrijeme da propuže...user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 35
15.9.2009 12:44:26   
Anoniman
Moje dvije curke su nosile remenčiče, znam da je to muka ali bolje tako nego poslije završiti na operaciji... baš sam jučer čula da je od jedne poznanice curica operirala kuk sa nekih 4-5 godina... user posted image pa šta nije onda lakše produrati te remenčiće mjesec dana... user posted image

(Odgovor članu lissa)
  Neposredna veza do poruke: 36
15.9.2009 12:57:02   
lissa
Slažem se,nije to najgore....izdržat ćemouser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 37
12.10.2009 11:45:57   
Bubu
zna li itko da li postoje nekakvi drugi remenčići osim onih groznih kožnih koji se zarežu u kožu?

(Odgovor članu lissa)
Neposredna veza do poruke: 38
8.2.2010 9:46:25   
Sagem
Prvih mj dana koristili pampersicu i jednu platnenu pelenu i ćiripi, nakon toga dr. rekla da stavimo dvije platnene sve do kad navrši 3mj iako je rekla da su kukovi u redu.
Tako radila samo preko dana, jer po noći bi ga stavila spavati na bok pa bi mu nožica bila u zraku, a to nisam mogla gledati...
I Dr je točno na njegovih navršenih 3mj rekao da je ultrazvuk uredan i da može samo pampersica user posted image
Sad nam je smiješan sa malom guzom...

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 39
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!