Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako da bijeli grudnjak ostane bijel? 6.9.2009 23:08:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: monte callanhoe,imam ti ja rješenje za one čarapiće s čipkom.Ja sam plavu majicu svog muža ubacila u mašinu s nekom robom kojoj očito tu nije bilo mjesto,i obojila se samo oko vrata u rozu boju ona 2 cm gdje je bilo bijelo,a plavo je i dalje ostalo plavo.Ja sam onda to izbjelila varikinom(klor).Ali da ne izbjelim ono plavo i ne uništim majicu ja sam lijepo usula varikinu u onu špricaljku od staklosjaja i izbliza u kratkim mlazovima špricala samo kuda treba,ostavila da odstoji po sata isprala i majica ko nova.A ti crni čarap nečim zaštiti npr najlonskom vrećicom ispod čipke i samo špricaj po tim volanima tj čipki. monte genijalno sutra idem kupiti varikinu, ma vjeruj da sam cak natrljala i pastom za zube onom whitening i nije pomoglo
|
|
|
|
RE: Kako da bijeli grudnjak ostane bijel? 7.9.2009 0:18:04
|
|
|
|
Zvonki
|
Oh draga, znači limune samo u limunadi, ha? Pokušat ću i ja s varikinom. Gore od ovoga ne može biti.
|
|
RE: Kako da bijeli grudnjak ostane bijel? 13.9.2009 1:05:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
Monte sve hocu da ti zahvalim pa nikako da stignem, onaj tvoj savjet sa varikinom zaista djeluje spasila si mi djetetu carape i jos par komada robe, duznik sam ti i prvom prilikom te castim carapama po izboru ako znas jos koji savjet da ovako djeluje samo pucaj ...
|
|
|
|
RE: Kako da bijeli grudnjak ostane bijel? 13.9.2009 1:56:05
|
|
|
|
monte
|
I drugi put
|
|
|
|
RE: Kako da bijeli grudnjak ostane bijel? 18.9.2009 23:17:04
|
|
|
|
Zvonki
|
Meni je grudnjak još više požutio . I jesam, pridržavala sam se točno uputstva za doziranje i vrijeme. Čak sam alarm navinula
|
|
RE: Kako da bijeli grudnjak ostane bijel? 18.9.2009 23:37:07
|
|
|
|
CallamityJane
|
Zvonki da nisi alarm navinula uspjelo bi,ovako nista
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!