Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Mobitel sa fotoaparatom 13.4.2009 16:06:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja imam i razvijala sam neke slike i mogu reci da sam dosta zadovoljna.....
|
|
|
RE: Mobitel sa fotoaparatom 13.4.2009 17:35:11
|
|
|
|
uspavana
|
ja imam...al moj nije baš nešto. al zato moj mm ima jako dobru kameru na fotiću...tak da ak odemo negdje i hoćemo slikati, imamo njegov mobitel, što je super! ne trebaš nositi dvije stvari, a mobitel je ipak stalno s njim. a slike su dobre, skoro pa kao na fotiću kojeg imamo -- tako da sam zadovoljna... samo onda trebaš imati i neki način na koji možeš skinuti te slikice s mobitela na komp...što zna predstavljati problem (barem što se samsunga tiče)... jer možeš samo s kablom kojeg većinom ne dobiješ uz mob nego ga trebaš kupiti...
|
|
|
RE: Mobitel sa fotoaparatom 13.4.2009 17:36:23
|
|
|
|
Viky
|
imam i zadovoljna sam
|
|
|
RE: Mobitel sa fotoaparatom 13.4.2009 21:21:56
|
|
|
|
mariola
|
Imam na mobu kameru s 5.0 megapixela i slike su odlične kvalitete, a i od mm-ovog 2.0 su jako dobre.
|
|
|
|
|
RE: Mobitel sa fotoaparatom 13.4.2009 22:32:32
|
|
|
|
tikica_69
|
Da, LG chocholate
|
|
|
RE: Mobitel sa fotoaparatom 13.4.2009 23:45:19
|
|
|
|
Lady3
|
imam..Motorolu..
|
|
|
RE: Mobitel sa fotoaparatom 14.4.2009 0:19:25
|
|
|
|
Candy
|
Imam...Nokiu...
|
|
|
RE: Mobitel sa fotoaparatom 14.4.2009 8:31:12
|
|
|
|
božica
|
imam jeftini mob sa fotoaparatom neke slike smo razvili i ok su
|
|
|
RE: Mobitel sa fotoaparatom 14.4.2009 8:35:19
|
|
|
|
ZVRK
|
mogu slikati sa mobom ali nikada nismo pokušali razviti te slike,a ja niti neznam kako
|
|
|
RE: Mobitel sa fotoaparatom 14.4.2009 9:49:06
|
|
|
|
pikachu
|
Ja imam službeni mobitel i slikam s njim, ali nikad nisam pokušala razviti te slike... Ionako uvijek vučem fotić sa sobom jer volim slikati i volim kada je to malo kvalitetnije iako sam amater ...
|
|
|
RE: Mobitel sa fotoaparatom 14.4.2009 9:51:21
|
|
|
|
lee
|
imam mobitel sa kamerom...ma nije neki skupi ali lijepe su slike...samo ih prebacim na kompjuter kad se popuni memorija....ali nisam ih nikada razvijala...
|
|
|
RE: Mobitel sa fotoaparatom 14.4.2009 9:52:53
|
|
|
|
m600
|
imam i koristim ga češće nego digitalac
|
|
|
RE: Mobitel sa fotoaparatom 18.4.2009 23:43:50
|
|
|
|
Snješka
|
Ja imam Samsung G810 Simbian.5mgpix nije loš i slikam s njim malu svake sekunde a muž ima Nokiu N95 8g mob ima odličnu sliku zbog leče koja je ista kao na fotoaparatu zato smo i zaboravili na fotič stvarno dobra stvar i imaš ga kad god ti zatreba
< Poruku je uredio Snješka -- 18.4.2009 23:45:12 >
|
|
|
RE: Mobitel sa fotoaparatom 20.4.2009 13:42:40
|
|
|
|
inna
|
imam i razvila sam slike jer u rodilištu nisam imala fotić pa sam mobom slikala malca i slike uopće nisu loše.
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!