Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Mama, kupi mi, kupi mi! 23.3.2009 21:58:11
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne, svi su takvi. Sve ih zanima i sve bi probali i to je zbog toga. Nisu ni neodgojena, niti bas toliko zeljna, samo znatizeljna
|
|
RE: Mama, kupi mi, kupi mi! 23.3.2009 22:01:47
|
|
|
|
mrkvač
|
I mi to stalno slušamo u svakom dućanu! Dogovor uvijek padne na neku sitnicu. Nisu to uvijek samo igračke, budu to neke stvari koje njoj i trebaju. npr. kaladont, šampon i sl. Ali istina je da imaju i previše igračaka i sl.I kad dobije neku novu igračku s njom se igra 1-2 dana!
|
|
RE: Mama, kupi mi, kupi mi! 23.3.2009 22:03:29
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ma nema ti to veze sa odgojem i odnosenjem prema novcu,svi su oni takvi,znatizeljni,a uz to im se svidja to silno sarenilo u ducanima. Sve te boje ih privlace,a o medijima da ne pricam,svasta vide na tv-u i odmah to zele. Jednostavno im se to nudi samo od sebe. Nemoj da te to zbrinjava,ja bih rekla da je to samo jos jedna faza u nizu.
|
|
|
|
RE: Mama, kupi mi, kupi mi! 24.3.2009 6:29:12
|
|
|
|
ejmama
|
Moja nije još tako strašna, ali kad nam netko dođe doma i nosi neku vrećicu ona odmah pita "Šta si mi kupio/la?"
|
|
RE: Mama, kupi mi, kupi mi! 24.3.2009 6:41:30
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Moja nije još tako strašna, ali kad nam netko dođe doma i nosi neku vrećicu ona odmah pita "Šta si mi kupio/la?" To rade skroz i u pubertetu Ja ne mogu doci iz ducana, da odmah ne zavire u vrecicu i pitaju: Jel ima sto za mene?
|
|
RE: Mama, kupi mi, kupi mi! 24.3.2009 7:17:12
|
|
|
|
dominik
|
moja necakinja je lijepo rekla svojoj mami: vidis mama kako teta dobro raspolaze novcima, ona uvijek meni nesto kupi.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.3.2009 7:24:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Mama, kupi mi, kupi mi! 24.3.2009 17:49:30
|
|
|
|
Dajana
|
Ha, moja mala ima 18 mjeseci i neki dan smo bili u Konzumu, sjedila je u kolicima i kad je vidjela lutku počela je vikati, "uzmi bebicu, uzmi bebicu". meni je to bilo tako slatkoooo, ali znam kaj me čeka.
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!