Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 14.3.2009 22:53:43
|
|
|
|
kitty
|
za parket isto kao i ti pronto a plocice ajaxom,super mi cisti i super mirise,preporucujem
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 0:14:16
|
|
|
|
Lady3
|
imam neki i za laminat i za pločice,,nekad i ja stavim gel..ljepše miriši
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 0:17:12
|
|
|
|
Candy
|
Pločice perem Ajaxom i super sam zadovoljna ...
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 7:28:05
|
|
|
|
Puli
|
stavim alkoholni ocat i par kapi eteričnog ulja bora ili lavande za dezinfekciju parket bude blistav a prostor predivno miriši
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 8:17:35
|
|
|
|
ivanaa
|
i ja pronto pa letimo po kuci kak se sklize.probat cu i ja sa gelom..
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 9:14:32
|
|
|
|
mlada mama
|
za parkete koristim pronto gel za pranje,i pronto vosak za poliranje, dobro ste me sjetile zaboravila sam ga kupiti ,a za plocice koristim ajax, a ponekad u vodu stavim deterdjent od firme just to je univerzalno sredstvo s kojim mozes sve prati i robu i namjestaj i prozore i podove.....pa tako kada cistim,ako znam da nije nista onako prljavo nego samo prasnjavo stavim to i sve prebrisem,a kad je veliko čišćenje onda sve posebno
|
|
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 9:15:47
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Puli stavim alkoholni ocat i par kapi eteričnog ulja bora ili lavande za dezinfekciju parket bude blistav a prostor predivno miriši super ideja, nikada se sama nebi toga sjetila, vjerojatno bi me bilo strah da će ocat unistiti ili isušiti parket, baš ću probati
|
|
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 9:32:32
|
|
|
|
mariola
|
Imam h2 il kako se već zove ćistač na paru, u njega ide samo obična voda al ja direktno na parket stavim pronto čisto zbog mirisa.
|
|
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 9:38:14
|
|
|
|
Ruža
|
Za pločice u kupaoni i kuhinji domestos, a za laminat ajax ili neko sredstvo baš za laminati.
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 9:42:52
|
|
|
|
ZVRK
|
većinom stavljam domestos za sve prostorije a ako želim promjenu onda je od mr.muscolo od naranće tekućina
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 10:32:26
|
|
|
|
dikac
|
koristim ajax i za pločice i za parkete. nedavno sam kupila onaj svijetlo plave boje i odlično mi miriši.
|
|
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 13:26:10
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: kitty za parket isto kao i ti pronto a plocice ajaxom,super mi cisti i super mirise,preporucujem Ja isto tako...
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 14:58:26
|
|
|
|
tikica_69
|
Neko lijevo sredstvo za laminat jer mi je cijeli stan u laminatu.....i zadovoljna sam
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 16.3.2009 9:34:27
|
|
|
|
ejmama
|
Ja svuda imam pločice tako da koristim najviše Domestos, nekad samo ocat, nekad Ajax
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 16.3.2009 14:03:13
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: Candy Pločice perem Ajaxom i super sam zadovoljna ... isto tako. a laminat s tekućinom baš za laminat
|
|
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 16.3.2009 14:06:52
|
|
|
|
zaba
|
kod nas su drveni podovi,pa sam koristila pronto za drvo,a sad nekakav smach isto za drvo.Tam di su pločice koristim bijeli cif,ili dm-ov tekući.
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 22.4.2009 14:51:35
|
|
|
|
uspavana
|
ja sam pod stavim malo ajax-a jer lijepo miriši.. imamo laminat.. a imam i neku sredstvo za laminate, to stavim, ali ponekad..ajax ljepše miriši i duže ostane prostorija svježa.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!