Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 29.7.2008 6:25:48
|
|
|
|
Wukovarka
|
Godina dana! Ali jako duga i mucna godina pokusavanja...i tek kad sam smo pestali planirati i brojati dane, ja sam ostala trudna!!
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 29.7.2008 20:39:49
|
|
|
|
Amelie
|
3-4 mjeseca sa dva negativna testa
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 5.8.2008 18:33:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Nikada nismo pretjerano pazili...intenzivno pokušavali godinu dana, u braku 3 godine, u vezi 9 godina...na kraju sam zaključila da ne odlučujemo mi već onaj gore.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 23.8.2008 10:01:18
|
|
|
|
Mrvna
|
Preselili smo u svoj stan i zaključili da više ne moramo paziti pa šta bude... u mjesec dana je to bilo to. Stvarno smo potrefili pošto se zbog adaptacije sve svelo na vikend seks
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 21.9.2008 16:43:23
|
|
|
|
gugi
|
Pet minuta,doslovno,došla sam sa pregleda, gin. rekla da sam spremna odmah i ja odmah na dragog,on otišao na put i čekao sretnu vijest,zaista smo imali sreće,jer prije tga nismo ni pokušavali.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 21.9.2008 21:10:35
|
|
|
|
lelo
|
Dugo skoro godinu dana,ali kad sam prestala priželjkivati bebu i rekla sam sama se šta bude bude ostala sam trudna.Danas imam svog Leona i presretna sam.
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 21.9.2008 21:22:13
|
|
|
|
Bare
|
... mi nismo ustvari radili na bebi, to nam je bila želja ali nismo bili opterećeni time. dogovorili smo se da ću prestatiti piti tablete i da se nećemo čuvati, mm je otišao mjesec dana raditi na drugi kontinent, ja sam prestala piti tablete i onda kad se vratio ja sam ostala trudna taj isti tjedan..... nisam uopće mislila da će se dogoditi a kamoli tako brzo jer meni je ipak 37 godina a njemu 50....zvuči puuuuuuuno, ali nije tako grozno uživo
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 21.9.2008 21:29:15
|
|
|
|
lelo
|
Ma nije to ništa strašno.Moja prijateljica ima 35 a njen muž 58,sad su dobili curicu
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 21.9.2008 21:34:26
|
|
|
|
Bare
|
thx.... ma znam da nije, samo se malo šalim na svoj račun, ali mojoj baki je to grozno nikako se ne može pomiriti da je mm samo 6 godina mlađi od moje mame .... a nije on kriv što me rodila sa 18 godina ....
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 21.9.2008 21:36:05
|
|
|
|
njanja
|
sutra je godina dana od kada smo jan i ja skupa....sutra pa prije 12 mj sam ostala trudna
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 21.9.2008 21:37:42
|
|
|
|
troubled
|
njanja...onda je sutra i janu rođendan....
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 21.9.2008 21:37:53
|
|
|
|
FIONA
|
mi smo intenzivno radili 8 mjeseci i bila sam već očajna! Znam da ima puno težih slučajeva i cure mogu reći samo hrabro jer ja vam se iz dubine srca divim... ...uskoro će i vama doći ...
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 21.9.2008 21:44:18
|
|
|
|
lelo
|
Bake ko bake,pa i u njenoj mladosti je bilo brakova sa veliko razlikom u godinama.Nije kraj svijeta.današnje bake misle da se moramo udati sa 18 inače smo stare cure,a ak ne rodimo do 20 smak svijeta.
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 7.11.2008 16:59:32
|
|
|
|
Anoniman
|
mi godinu i po čekamo svoju bebu ali zasada ništa od toga
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 7.11.2008 17:28:14
|
|
|
|
angelica
|
Prvi put se dogodilo pa ne znam koliko nam je trebalo (par mjeseci jer sam prije toga pila tablete), ali sam imala spontani u 8. tjednu. Drugi put odmah idući mjesec nakon spontanog
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 8.11.2008 10:40:39
|
|
|
|
Tsmee
|
4 godine bez zaštite i 3 godine intenzivnog pokušavanja (od toga malo više od godinu dana u liječničkoj proceduri). Ali isplatila se svaka suza i svaki napor oko odlaska liječniku, u bolnicu... sad smo i
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 2.1.2009 15:50:20
|
|
|
|
svegra
|
mislila sam da sam ovo već komentirala,nemam pojma uglavnom 6mj bez zaštite smo uživali,nije bilo ništa pa smo odustali.razočarani, uplašeni.pa zašto neće da se primi?? i slijedeći mj sam već bila trudna kad smo se najmanje nadali i kad smo donijeli odluku da ćemo odgoditi za koji mj sad Jaković ima 13mj
< Poruku je uredio svegra -- 2.1.2009 15:51:08 >
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 2.1.2009 17:02:14
|
|
|
|
Lady3
|
S pvom trudnoćom,odmah isti mjesec A sa drugim je išlo malo teže,stvorila sam si neku blokadu,nisan prestajala razmišljazi o bebi.Jedva sam čekala da vidim hoću li dobiti mengu ili ne.Nakon nekog vremena sam si rekla:Dosta,odustajem.I vidi kvrapcu prilijepilo se. Kvrapcu onaj jeger me je izgleda opalio jače neg što sam mislila.Sad vidim pravopisne greške.Hi,HI,HI....
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 5.1.2009 16:35:37
|
|
|
|
Hanna
|
Citava 2 mjeseca.Bas smo se "napatili"
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 8.1.2009 21:10:25
|
|
|
|
spužvasta
|
Hmmm....bi'će da sam se ja onda ja najviše "naradila"......punih 6 minuta gledajući Red Carpet
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 8.1.2009 21:13:27
|
|
|
|
Ira_
|
"samo" 6 godina
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 8.1.2009 21:23:20
|
|
|
|
Marta j
|
Duge tri godine vec sam se bila pomirila s cinjenicom da necu ostati trudna i iduci mj ostala.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 8.1.2009 21:24:11
|
|
|
|
ejmama
|
prvu trudnocu nismo planirali ali se nismo ni zastitili, to je bilo prvu bracnu noc i bas tada sam imala plodne dane, za mjesec dana test je bio pozitivan. Drugu trudnocu smo planirali, sljedeci mj. sam vec bila trudna.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 18.1.2009 12:27:58
|
|
|
|
Indy
|
Nakon 4mj, već sam se prestala nadati, kad ono iznenada..
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 31.1.2009 19:23:50
|
|
|
|
ROZI
|
Za prvo sigurno godinu dana,za drugo odmah,za treće 2 mjeseca!
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!