Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tko vam je organizirao svadbu? 21.9.2010 23:31:22
|
|
|
|
AntonijaV
|
mm i ja uglavnom sve... više ja nego on zajedno smo izabrali muziku, salu i fotografa..a ja sama radila pozivnice, zahvalnice, revere, dekoraciju sale, raspored sjedenja ... i baš sam zadovoljna bila sa svim
|
|
RE: Tko vam je organizirao svadbu? 21.9.2010 23:36:38
|
|
|
|
cuba
|
Mm i ja apsolutno sve sami u jako kratkom roku, poduzetni smo nema šta
|
|
RE: Tko vam je organizirao svadbu? 20.10.2010 21:06:20
|
|
|
|
intelektualka
|
IZVORNA PORUKA: božica Frendica se udala nedavno što se nje tiče svadbe nije trebali ni biti ona svoga dragog za ruku i da se ožene mama od dragog je željela da to bude kak treba i uzela stvar u svoje ruke(naravno svi su se složili ) Ona im je organizirala cijelu svadbu i sva je bila u tome frendica se opustila i rekla neka žena organizira ako želi Mi smo sebi sami organizirali-uključili smo prijatelje roditelji kolko su mogli su uskakali meni su super ti organizatori vjenčanja, još ako su profesionalni i znaju što rade, predivno. baš gledam kako to ide kod Dine Bubičića i Ivane Paris, Nadja mi se čini odlična i jako simpa...http://www.youtube.com/adavjencanja#p/a/u/0/Wa_gQPtRwU8
|
|
|
|
RE: Tko vam je organizirao svadbu? 20.10.2010 22:51:49
|
|
|
|
leilany
|
sami....bili smo samo mi,kumovi i roditelji...na veceri...i to je to....
|
|
RE: Tko vam je organizirao svadbu? 21.10.2010 20:00:58
|
|
|
|
Gogule
|
pošto je vjenčanje bilo u mom gradu, sve sam sama organizirala. našla sve sama i onda je mm samo došao za vikend i onda bi išli potvrditi .Moj dragi je uglavnom samo došao na gotovo. Čak i na predavanja za vjenčanje u crkvi sam išla samo ja a on se prošvercao ... no nije mi bilo nimalo teško. a bilo je 80 uzvanika.
|
|
RE: Tko vam je organizirao svadbu? 1.11.2010 18:54:24
|
|
|
|
sanjaijan
|
sve sami org i sami snosili troškove
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!