Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 15.1.2015 9:07:08
|
|
|
|
wekyca22
|
nadam se da je to to jer imam sve simptome..a mucnina ce proci ..jedino sto me grudi nebole...nadam se da cete i vi koji pokusavate imati sto prije jedan veliki +..sretno svima...a ja se sad moram naruciti kod gin..pa cu viditi sto kaze sam se nadam da nije lazna uzbuna..hehe..bit ce kad tad mora..jer se trudimo imati
|
|
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 15.1.2015 12:48:33
|
|
|
|
perlica55
|
Wekyca, javi nak se nakon pregleda Držim fige da sve bude super na UZV, al svakako odi na pregled... Obzirom da si imala krajem 11. mjeseca, ak je i kasnije bila O, testić si radila 14.01. to je cca 25dpo, trebala bi linija biti tamna
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 15.1.2015 16:30:56
|
|
|
|
mara@
|
pozz. zadnja menga mi je bila 11.12.početak. inače se ne štitimo. prije 3 dana su mi počele mučnine, jutros se pojavile 2 flekice smeđe i to ugl.kad se brišem. imala sam jučer grčeve u donjem dijelu trbuha ko za mengu, samo slabije. može li to biti impl. krvarenje?
|
|
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 15.1.2015 17:59:08
|
|
|
|
hipo
|
Teoretski moze, a zasto ne napravis test?
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 15.1.2015 19:27:08
|
|
|
|
mara@
|
Zato sta se bojim negativnog rezultata. Ne zelim se razocarati.
|
|
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 16.1.2015 8:17:11
|
|
|
|
wekyca22
|
a vidit cu sta mi gin kaze..mozda je manja trudnoca..zato cu sad pricekati do 30 ak nedobijem onda je to to
|
|
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 16.1.2015 9:05:12
|
|
|
|
perlica55
|
Wekyce, jao pa nemoj čekati niš, imala si pozitivan testić, i to krvarenje, odi fino na UZV i vidi kaj će ti G reći...
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 16.1.2015 9:28:27
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: perlica55 Wekyce, jao pa nemoj čekati niš, imala si pozitivan testić, i to krvarenje, odi fino na UZV i vidi kaj će ti G reći... Potpisujem! Nemoj ništa čekati!
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 16.1.2015 10:28:35
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: mara@ Zato sta se bojim negativnog rezultata. Ne zelim se razocarati. a kužim te, da se ne želiš razočarati...nadam se da će se pokazat da si trudna, sretno!
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 16.1.2015 12:53:03
|
|
|
|
wekyca22
|
a malo me strah da mi nebi rekla da nisam trudna..a imam sve simptome..nadam se da cu dobiti pozitivan odgovor od gin..jer vec mjesecima pokusavamo...malo me strah..
|
|
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 16.1.2015 13:07:48
|
|
|
|
perlica55
|
Wekyca, ti odluči.. Imala si krvarenje, nakon tog pozitivan test na trudnoću, osobno bi me više bilo strah vanmaternične, spontanog, neg da G veli da nema trudnoće, il da je trudnoća uredna... Znam kak ti je 26 ciklusa se trudimo dobit ....
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 31.1.2015 11:57:44
|
|
|
|
wekyca22
|
evo i mene malo..evo kasni mi vec 3 dana a kod gin..idem tek 26..nadam se da ce biti uskoro ..jeeeeee
|
|
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 16.2.2015 15:45:37
|
|
|
|
Anoniman
|
bokic Nova sam ovdje...molila bi vas da podjelite samnom svoja iskustva..naime,željela bi bebu,men.mi kasnila dva dana,ali krv nije uobicajena,vec tamnije boje i sluzava,takvo jos nisam imala,i danas je treci dan,nema konstantnog krv.vec samo par kapi kad se popiskim,i kad se brisem,a dnevni uložak cist...imam lagane bolove u donjem dijelu trbuha i bolove u krizima,grudi su umjereno bolne.... da li je to implatacijsko krvarenje...inace menga mi traje do 5 dana...i naravno malo je obilatija i svijetlije boje...da li je loja imala ovskvo iskustvo zenice moje...molim koju lijepu rijec ljubac
|
|
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 17.2.2015 10:48:30
|
|
|
|
perlica55
|
Ananiman, izvadi betu ili napravi testić, ak misliš da si .. Možda je samo malo "čudnija" menga ovaj ciklus Impl. krvarenje nisam imala, al curke vele da bude jaaako oskudno, od tamno smeđe do roze boje...
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 15.7.2015 8:42:18
|
|
|
|
bobica93
|
Zdravo . Nova sam . Pre par dana imala sam smedj iscedak . Trajao je dva dana i vrlo malo ga je bilo. Juce sam trebala dobiti mengu . Ali nistaa. A pokusaji da ostanem trudna traju skoro dve godine.
< Poruku je uredio bobica93 -- 15.7.2015 8:47:17 >
|
|
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 16.7.2015 16:21:42
|
|
|
|
daxy
|
Napravi test. Ako bude negativan,a menstruacija ne dođe ponovi tes ili odi ginekologu. Ako bude pozitivan javi se ginekologu odmah. Sretno!
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 16.7.2015 18:51:34
|
|
|
|
bobica93
|
Pa planiram da sacekam koji dan pa cu raditi test . Pa javljam sta je bilooo . Ljubim pa se cujemooo .
|
|
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 10.9.2015 20:27:44
|
|
|
|
Mm.m
|
Pozdrav svima. Ovako, imala sam nezaštićene odnose 5.9., zadnja menst. je bila 20.8., ciklus mi obično traje, 29,30 dana..Zanima me jel moguće imati simptome trudnoće samo nekoliko dana poslije odnosa?? Mučnine imam već par dana, nakon jela, i jako često trčim na wc- iako zapravo i ne pijem puno tekućine,imam neki čudan osjećaj u trbuhu, ponekad bol u donjem dijelu trbuha, te sam danas osjetila nešto kao blage menstrualne grčeve, i poslije na gaćicama primjetila malenu točkicu krvi, i još kao sukrvicu, ne znam točno objasniti, jel moguće da je to implantacijsko krvarenje ? jel prerano za to ? Hvala na odgovoruuuu
|
|
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 28.9.2015 13:29:08
|
|
|
|
nestrpljivica
|
zene, majke, kraljice pozdrav! zadnjih dana citam o tom famoznom imp.krvarenju pa evo nabasah i na ovo drustvance veselih mama i one koje ce to tek postati mene muci sljedece i zanima me dali je netko imao takvu situaciju: inace kad trebam dobiti "najavljuje" se oko 2 dana u vidu nekog iscjetka, i sad sam u srijedu trebala dobiti ali je pocelo tako kako inace biva..da bi mi u petak prestalo totalno. i pomislim na imp.krvarenje i onda me iznenadi i u sub.dobijem (znaci bas krv). inace imam oskudne men.(2,3) dana, ali ova je vidno jadna znaci sto je malo isteklo u sub. to je to. U ned.,jucer gotovo...ono, nesto roskasto ali samo na wc papiru. I opet pomislih na to krvarenje. Da bi mi evo jutros nastavilo kao nista i sad se opet nesto pojavljuje. Bas me zeza! Uz to od sri.imam nesto kao mucninu, ako se to tako uopce moze nazvati. Ne gadi mi se u biti na nista posebno nego je po cijele dane pristuan kao nekakv pritisak kao vise u grlu, ne zeludcu. Kao da trebam nesto progutati a nece nikuda koliko god se ja trudila! :) E sad, pola sata mislim jedno pa sljedecih drugo. Dali je itko imao slicna iskustvo? Nisam do sada imala bas tako slabu men., a opet s druge strane malo mi je sumnjivo da je trudnoca jer koliko sam shvatila to imp.krvarenje je malo, nazovimo to "urednije" nego ovo kod mene! Toliko od mene, za sada!
|
|
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 29.9.2015 23:28:45
|
|
|
|
Leilani
|
nestrpljivica Mislim da kod impl.krvarenja nema nekog pravila, jer sam citala dosta iskustava o krvarenjima u vrijeme kad bi trebala doci redovna menstruacija. Iako su ta krvarenja nesto slabija. Sad bi vec i mogla napraviti test ako ti je trebala vec doci, a nikako da krene. Sto se tice ostalih simptoma, oni su isto tako individualni i kod svake je nesto drukcije. Zelim ti ono sto si i sama zelis ,a prema tvom nicku pretpostavljam da bi voljela da je plus. Sretno i javi sto se događa.
< Poruku je uredio Leilani -- 29.9.2015 23:30:14 >
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 1.10.2015 8:42:26
|
|
|
|
nestrpljivica
|
Ma dobila sam ja kao u subotu, ali sve je to bilo nesto jadno. A opet, kao sto sam vec i napisala, inace imam kratke men., ali ova je bila vidno drugacija, neodlucna i jadna pa sam se odlucila napraviti testic za svaki slucaj evo bas prije jedno pola sata i ipak je ___ . Al dobro, ne ocajavam, tek smo evo jedan mjesec ciljali plodne dane. Pa ili nismo dobro naciljali ili nam nije jos ocito bilo vrijeme.. bit ce. Mislim da cu probat piti vrkutu..onako, i zbog a i ovako zbog zdravlja. Inace imam hpv i dva puta sam imala cin1 pa nije od zgorega! Sad trebam jos jedno misljenje: do sada sam uvijek racunala da mi pocinje na dan kad mi se pojavi taj iscjedak (znaci cca 2 dana prije prave men.) i znaci tako racunala plodne dane. Sta mislite da ipak pocnem od dana kad pravo krene? Jer vrlo lako je moguce da zbog toga fulam izracun. Hmmm? Hvala!!!
|
|
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 4.10.2015 19:21:52
|
|
|
|
KETYY
|
Vecer,ja sam nova i ovo je moja prva objava.. mi isto pokusavamo ima 6 mj al jos nista.. prosle godine sam imala spontani i nije mi ciklus redovan.. citala sam vase objave i jako mi se sviđa druzenje,razumjevanje i sl.. nadam se da ce nam se svima želja ostvarit.. veliki pozzzz
|
|
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 4.10.2015 19:24:12
|
|
|
|
KETYY
|
Ako ima netko neki savijet mi napisa bila bih zahvalna meni a mislim i dosta jos zena da svaki savijet u ovim slucajevima dobro dodje..
|
|
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 4.10.2015 20:04:40
|
|
|
|
perlica55
|
Ketty dobro došla, i što prije ugledala Javi se curkama na odbrojavanju za listopad, tu chataju...
|
|
RE: Implantacijsko krvarenje? 28.10.2015 19:42:58
|
|
|
|
srček1
|
ćao,zdravo :) Ja sam takođe nova,i želim da vam se pridružim jer ste sjajne. Takođe radimo na bebi,nakon jednog spontanog koji se desio u decembru 2014. jos nista.... ali i dalje se nadamo Ciklusi su mi neredovni,ali sada se javilo neko blago krvarenje,nadam se da je implantaciono Jedva cekam i puno srece svima!!!
|
|
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!