Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 10.1.2010 14:50:35
|
|
|
|
anuska08
|
sve 5
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 10.1.2010 15:01:25
|
|
|
|
Domy
|
glava me rastura i ne osječam s dobro..šmrc..šmrc..
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 11.1.2010 8:41:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 11.1.2010 8:43:21
|
|
|
|
boba125
|
a joj,zao mi je
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 11.1.2010 8:44:26
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Vratila sam dudu na bočicu cvrletu. "Dogovor" je jedna bočica prije podne i jedna poslijepodne i više nema. Izdržali smo tri dana,ali jučer sam pukla. Nisam više mogla kada je uzela igračku,zagrlila je i plakala u ćošku k'o zadnje siroče mene moja mama više ne voli Cmizdri već tri dana i ispituje zašto je ne volim,ali ovo je bio vrhunac,srce mi je prepuklo mene moja mama više ne voli-(ovo jako boli)
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 11.1.2010 8:47:25
|
|
|
|
troubled
|
uf, uf....znam da to boli jako....ali kako znaju pogoditi gdje najviše boli....
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 11.1.2010 10:48:21
|
|
|
|
curice
|
zasad dobro i nadm se da se nitko neće usuditi to promijeniti
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 11.1.2010 11:19:46
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: curice zasad dobro i nadm se da se nitko neće usuditi to promijeniti Takodjer
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 11.1.2010 11:24:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: curice zasad dobro i nadm se da se nitko neće usuditi to promijeniti Takodjer I kod mene je tako
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 11.1.2010 11:31:33
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: cvrčak Vratila sam dudu na bočicu cvrletu. "Dogovor" je jedna bočica prije podne i jedna poslijepodne i više nema. Izdržali smo tri dana,ali jučer sam pukla. Nisam više mogla kada je uzela igračku,zagrlila je i plakala u ćošku k'o zadnje siroče mene moja mama više ne voli Cmizdri već tri dana i ispituje zašto je ne volim,ali ovo je bio vrhunac,srce mi je prepuklo mene moja mama više ne voli-(ovo jako boli) Znam kako je i mi smo probali maknuti bočicu isto odustali zbog plakanja. Jučer je pitala mm: "Hočeš mi biti najdraži tata?", a on pita kako, a ona njemu:"Ako mi napraviš mlijeko!" One su jako osjećanje i pametne.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 11.1.2010 11:40:10
|
|
|
|
Bebys
|
moja curka nece vise mljeko ...ajmeeeeee i sad sam nasla nacin da joj stavljam mijesam s vocem AD pojela je sve...pa mi je sad LAKSE...UF
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 11.1.2010 13:50:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 11.1.2010 13:55:35
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: cvrčak Vratila sam dudu na bočicu cvrletu. "Dogovor" je jedna bočica prije podne i jedna poslijepodne i više nema. Izdržali smo tri dana,ali jučer sam pukla. Nisam više mogla kada je uzela igračku,zagrlila je i plakala u ćošku k'o zadnje siroče mene moja mama više ne voli Cmizdri već tri dana i ispituje zašto je ne volim,ali ovo je bio vrhunac,srce mi je prepuklo mene moja mama više ne voli-(ovo jako boli) Znam kako je i mi smo probali maknuti bočicu isto odustali zbog plakanja. Jučer je pitala mm: "Hočeš mi biti najdraži tata?", a on pita kako, a ona njemu:"Ako mi napraviš mlijeko!" One su jako osjećanje i pametne. cure, sad su u toj dobi da kaj god da nije po njihovom reci ce ne volim te ili nesto slicno tome...recimo domi govori tati ne volim te jer on radi a ja sam doma pa sam mu dobra...treba im objasniti da ljubav nema veze sa time...
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.1.2010 11:42:46
|
|
|
|
tikica_69
|
Mene je prvo muz sinoc toliko iziritirao da nisam zaspala do pola 4, a jutros prvo dominik sa svojim glumatanjem da ga glava boli i sad buco sa svojom odurnom neurednoscu - muskarci su fakat odurna bica.....uopce mi nije jasno zasto me priroda nije obdarila lezbijskom orijentacijom
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.1.2010 11:44:53
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Mene je prvo muz sinoc toliko iziritirao da nisam zaspala do pola 4, a jutros prvo dominik sa svojim glumatanjem da ga glava boli i sad buco sa svojom odurnom neurednoscu - muskarci su fakat odurna bica.....uopce mi nije jasno zasto me priroda nije obdarila lezbijskom orijentacijom
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.1.2010 11:45:30
|
|
|
|
tikica_69
|
a kakve sam prehebene srece u zivotu, vjerojatno bum iz maribora dotepla muske blizance pa bum si odmah prije nego rodim mozak prosvirala
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.1.2010 11:48:05
|
|
|
|
leilany
|
..a cim se sjetim da moram kuhat a danas mi se bas nekak i neda muka me hvata...
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.1.2010 14:51:28
|
|
|
|
boba125
|
zivcana sam,umorna svekrva mi dosla u posjetu a i mm mi digo tlak pitanjem-a kaj joj budes ponudila za jelo?? joj,da samo znate kaj bi pripremila strah me uopce o tome misliti
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.1.2010 14:57:22
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: boba125 zivcana sam,umorna svekrva mi dosla u posjetu a i mm mi digo tlak pitanjem-a kaj joj budes ponudila za jelo?? joj,da samo znate kaj bi pripremila strah me uopce o tome misliti Malčice mišomora lešo.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.1.2010 15:00:25
|
|
|
|
boba125
|
IZVORNA PORUKA: osobno Malčice mišomora lešo. [/quote] da,nekak u tom smjeru ide i moje razmisljanje
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.1.2010 15:01:43
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: boba125 IZVORNA PORUKA: osobno Malčice mišomora lešo. da,nekak u tom smjeru ide i moje razmisljanje He he...znam...veliki umovi slično misle...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.1.2010 15:03:33
|
|
|
|
boba125
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: boba125 IZVORNA PORUKA: osobno Malčice mišomora lešo. da,nekak u tom smjeru ide i moje razmisljanje He he...znam...veliki umovi slično misle... e,sad se definitivno slazem
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.1.2010 15:08:51
|
|
|
|
osobno
|
sad sam se sitila... Glava me užasno boli..puca... a onda otkrijem maloprije šporke bičve od mm ispod kušina... prasac jedan. Sva srića pa je već iša na posal, inače bi mu ih dala da pojide.
< Poruku je uredio osobno -- 12.1.2010 15:09:26 >
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.1.2010 15:11:55
|
|
|
|
dominik
|
solidno....
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.1.2010 15:28:43
|
|
|
|
lee
|
nikako alex opet ima temperaturu oko 38..
|
Anketa
Dojenje.
Admin
Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!