Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: bubrežni kamenac u trudnoči 13.2.2009 10:28:03
|
|
|
|
ninolina
|
Nemam problema s tim, hvala bogu. Ti imaš?
|
|
RE: bubrežni kamenac u trudnoči 13.2.2009 10:28:34
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
na sreću nisam imala...zar imaš taj problem?? mislim da je učiteljica pričale o nečem sličnom, pokušat ću naći.
|
|
RE: bubrežni kamenac u trudnoči 13.2.2009 10:29:46
|
|
|
|
inna
|
ne, srećom. Mislili su da imam u 16. tjednu trudnoće, ali bilo je slijepo crijevo tako da vam mogu pričati o tome
|
|
|
|
RE: bubrežni kamenac u trudnoči 13.2.2009 10:47:59
|
|
|
|
plavka
|
ja sam bila nedavno na pregledutj.uzv bubrega jer sam imala jake bolove na lijevoj strani i nisam znala dal me to beba lupa ili nešto drugo.... naime imam u lijevom bubregu kamenčić 3,5mm a i beba me lupa za poludit a u 21 tjednu sam. Kod ginića sam naručena tek u srijedu a u tel.razgovoru kad sam joj rekla za kamenčić nije bila oduševljena pa sad nemrem zdržat do srijede...
|
|
|
|
RE: bubrežni kamenac u trudnoči 13.2.2009 10:48:52
|
|
|
|
ninolina
|
Reci pomoći češ nekome svojom pričom
|
|
RE: bubrežni kamenac u trudnoči 13.2.2009 10:51:48
|
|
|
|
inna
|
Budem, otvorit ću posebnu temu pa ako nekome bude trebalo da lakše nađe
|
|
|
|
RE: bubrežni kamenac u trudnoči 13.2.2009 10:57:17
|
|
|
|
barbi
|
Ja sam isto na početku trudnoče imala jake bolove u besnom bubregu i mislila sam isto da mi je koji kamenčić i išla sam na ultrazvuk i doktorica nije ništa vidila,a rekla mi je da i je kamenčić da se sad nemože ništa u trudnoči.da samo treba puno,puno piti tekučine.eto ja to znam
|
|
|
|
RE: bubrežni kamenac u trudnoči 13.2.2009 20:00:34
|
|
|
|
uciteljica
|
Nisam imala bubrežne, ali imam još uvijek žučne kamence. Rekli su mi da su po boli i jedni i drugi tu negdje. Dobila sam ih u 5 mj. trudnoće i imala sam tri puta snažne napadaje boli, pa čak sam bila i hospitalizirana. Na prolječe bi ih trebala ići operirati, ali ako me ne budu bolili još ću si razmislitit, hahahahah. Dr. su mi rekli da operacija nije izvediva zbog trudnoće i da mi je jedino rješenje stroga dijeta. I tako sam ti ja pola svoje trudnoće provela na lešo kuhanoj piletini i junetini, brokuli i cvjetači, te riži. Nije dolazilo u obzir pojesti svježu jabuku ili naranču, a kamoli kockicu čokolade. Preživjelo se jer sam znala da je moja bebica vrijednija od svega. Bojala sam se kako će ta stroga dijeta utjecati na moju bebicu, no na svu sreću sve je ispalo ok. Kako je bibca rasla pojavio se novi problem: kako se ona micala tako me je znala pritisnuti i sve dok se ne bi pomakla mene je bolilo: znala sam klečati, čučati, biti u savu četveronoške, ali ništs nije moglo smesti moje malko zrno da se pomakne, . Vjerujem da ti nečeš imati takvih problema. Moj savjet ti je da slušaš savjete liječnika i sve će ispasti dobro.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Pranje guze.
пеперутка16
Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!