|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
22.6.2008 12:05:33   
Ruža
Znači Majo ni ti danas ne kuhaš? Lijepo, lijepo i još bi na feštu išla?
Kokita sam nas dvije kuhamo danas...user posted image  Što su te mravi napali?
Ja ih otjeram običnom soli, malo im zasoli puteve i da vidiš kako brišu. A nije otrovno.
Kod nas ove godine svakakvih nekih buba i baguda, ali najviše uholaži, svuda ih nalazim?user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1476
22.6.2008 12:07:09   
maja
Ko vidio baš svaki dan kuhati...a kod nas na svu sreću za sada nema nikakvih buba

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1477
22.6.2008 12:08:09   
Ruža
Evo curke ako je netko za savijaču sa višnjama i jogurtom neka se javi, upravo stavljena peći.
Samo tko će to sve pojesti?user posted image
Evo i MM se budio...user posted image  Kao da imam tinejdžera...user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1478
22.6.2008 12:11:46   
maja
curke jel gledate na novoj kućanice iz visokog društva, ah što im je teško, idem ja malo baciti oko pa ćemo u prirodu!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1479
22.6.2008 12:11:51   
koka
Ružo i ja sam inače sol sipala, al evo ne pali. Evo osušio se pod pa idem plakatiuser posted image user posted image user posted image . Mrzim rezati lukuser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1480
22.6.2008 12:19:08   
Ruža
Da ti vaši su navikli na sol izgleda...user posted image  Probaj onda s bio kilom.
Hajde Kokita nemoj nam puno plakati...
Maja nam već zbrisala?user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1481
22.6.2008 12:20:31   
koka
Idem uspavatiuser posted image Roka.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1482
22.6.2008 12:40:43   
Ruža
Hajde Kokica, neka brzo zaspe Rokić!
Taman i naš ručak pri kraju, odoh još pire izmiksati i idemo papati..user posted image  Nemam baš nekog teka, ali moram Đuri malo mesa dati, već je siroče zaboravio kako to izgleda.user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1483
22.6.2008 13:07:32   
koka
Uspijela sam user posted image user posted image user posted image , Roko spava, a ja se bacam na kuhanje.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1484
22.6.2008 13:21:55   
Ruža
Bravo Koka!user posted image  Nemoj nam puno plakati...user posted image
Ja se bacam na čišćenje kuhinje!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1485
22.6.2008 13:25:06   
mirna
Bok curke, šta ima?

Prvi dio ručka je za nami (juha), moji muški spavaju, a ja idem objesiti veš i spremiti ostatak ručka..

Pusa svima!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1486
22.6.2008 13:29:10   
Ruža
Mirna kako je na selu?

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1487
22.6.2008 13:31:13   
koka
Bok Mirnić uživate li na selu? Tvoj Vladek sigurno. Ružo još sam dobro prošla sad idem na drugi dio ručkauser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1488
22.6.2008 13:34:21   
mirna
vruće vani, ali je u kući super. u zg bi se skuhali... poslijepodne idemo brati trešnje...user posted image

Ako imate neki provjereni recept za kolač s trešnjama, stavite mi ga na Kuhajmo zajedno...

Bok sada... Za prošli mjesec kad smo bili tjedan dana ovdje, mi je bio račun za inetrnet 45 eura. user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1489
22.6.2008 13:38:54   
koka
Ja sam jednom bila napravila jedan kolač s trešnjama, pa ako nađem recept savit ću ga. 

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1490
22.6.2008 13:40:47   
Ruža
Pa kako tako puno? Kakva je to mreža? Koliko je onda sat?
Ja sam prošlu nedjelju pravila sa višnjama, ide biskvit s višnjama pa preljev od višanja i odozgor šlag ili sl. vrhnje. Ako hoćeš napisam ti ga.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1491
22.6.2008 13:45:32   
koka
user posted image user posted image user posted image bome skup internet. Ružice stavi jer ja imam neke višnje a i maline sam dobila.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1492
22.6.2008 13:48:05   
Ruža
Možeš staviti i malina, malo je iz glave bio pa sve otprilike.user posted image  Skužit ćete vi to. Dosta je osvježavajući i nije presladak.
Ajme kako mi se ništa ne da raditi....user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1493
22.6.2008 13:51:58   
koka
Pa nemoj raditi, odmaraj. Ovako i onako sutra imaš opet majstore.user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1494
22.6.2008 13:56:35   
Ruža
Barem da kuhinju očistim. user posted image
Evo kolačić je stavljen, javite kako vam se sviđa ako budete probavale.
Kokita kako tvoj ručkić napreduje?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1495
22.6.2008 14:01:51   
koka
MMMMMMMM njami njami sviđa mi se već. Baš ću ga probati. A kakav je taj srednji pekač? Ručak je skoro pa gotov, još samo da tjesteninu skuham. Hajde očisti pa odi se odmoriti.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1496
22.6.2008 14:30:20   
Ruža
Pa ja ga zovem srednji, otprilike 35X20 cm, ni veliki ni mali.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1497
22.6.2008 14:32:04   
božica
bok cure i mene na kratko-vidim vidim da ste prešle 50 str.-šta idete daaaalje heh

krstitke su jućer prošle sve je bilo super-samo da je bilo malo hladnije ili da je vjetrić puhnuo  bilo bi lakše za disati-leonica je jućer imala svoj dan bila je na rukama cijeli dan samo su je prenašali s ruke na ruku-pa je danas na odvikavanju od ruku-

fino smo zaružili ja do 02 a muž do 04-tako da smo strganac-ali kaj je tu jeuser posted image user posted image user posted image

i tako a kako si ti kokice-šta bebica veliuser posted image user posted image user posted image kako se osjećaš

a narvno i ostale peglarke kako ste

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1498
22.6.2008 14:35:41   
Ruža
Bokić Božica! Ti strgana, ne mogu vjerovati??user posted image
Pa ti si nam bar uvijek puna energije i elana. Drago mi je da su krstitke dobro prošle, a da je vruće to stvarno je.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1499
22.6.2008 14:53:25   
koka
Ej šta se ne odmaraš? Ručak popapan, a sad bi mi dobro došla ona tvoja savijača.user posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

stambeno pitanje
Bebač i ja

da li ste riješili svoje stambeno pitanje na način da ste u....

podstanarstvu (26%)

roditeljskom stanu ili kući (45%)

dobili stan ili lovu za stan (29%)

Broj svih glasova: 69

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!