Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Remenčići za kukove 19.2.2010 20:34:08
|
|
|
|
e_l_p_i
|
IZVORNA PORUKA: BIT Cure samo da vam javim da smo mi danas skinuli remenčiće. Bili smo danas na kontroli i sve 5 Prema tome, i mi dajemo naše remenčiće broj 0. Kožne su, bijele, dobro usčuvane Ako kome budu trebali remenčići, nadam se da nikomu, onda se slobodno javite. Pozdravi svima! Baš mi je drago radi vas Ja se nadam da ćemo mi još samo ovaj tjedan nosit remenčiće i da će nam ih 1.3. nakon 4 mjeseca konačno skinuti.
|
|
|
|
RE: Remenčići za kukove 19.2.2010 22:14:54
|
|
|
|
BIT
|
Elpi držimo vam fige da se "skinete" sa remenčića Još malo! Pozdrav!
|
|
RE: Remenčići za kukove 19.2.2010 22:38:34
|
|
|
|
ninolina
|
supač elpi još malo
|
|
RE: Remenčići za kukove 1.3.2010 18:38:11
|
|
|
|
e_l_p_i
|
IZVORNA PORUKA: BIT Elpi držimo vam fige da se "skinete" sa remenčića Još malo! Pozdrav! Svečano objavljujem da smo se danas "skinuli" sa remenčića Doktor je prezadovoljan s kukićima, a mi još više Baš sam happy ko` Nova godina Jedva čekam da i Dorica skuži da sada može na miru spavati bez da je nešto steže pa da se počne malo više okretati
|
|
|
|
RE: Remenčići za kukove 1.3.2010 18:40:56
|
|
|
|
ninolina
|
sada u nove pobjede
|
|
RE: Remenčići za kukove 1.3.2010 18:46:51
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: e_l_p_i IZVORNA PORUKA: BIT Elpi držimo vam fige da se "skinete" sa remenčića Još malo! Pozdrav! Svečano objavljujem da smo se danas "skinuli" sa remenčića Doktor je prezadovoljan s kukićima, a mi još više Baš sam happy ko` Nova godina Jedva čekam da i Dorica skuži da sada može na miru spavati bez da je nešto steže pa da se počne malo više okretati
|
|
RE: Remenčići za kukove 1.3.2010 21:33:29
|
|
|
|
BIT
|
Jeee! I mi smo sretna zbog vas!!!! Super! Sada sloboda!!!!!
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!