Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 9:18:29
|
|
|
|
ninolina
|
po tvojoj želji
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 9:22:36
|
|
|
|
Točkica28
|
pa ak je baš svadba onda vjenčanicu, ak je pro forma onda nekaj finoga (haljinica neka, ili šos i košuljicu)
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 9:31:24
|
|
|
|
MiniMama
|
kako god zelis!! ja sam se udala samo kod maticara i bila sam u vjencanici, a par prije nas mi je bio genijalan jer su oboje bili u onim odjelima, ali s frakom, ne znam kako se to tocno zove. kao dva dirignta su mi izgledali s tim da je mlada bila trudna do zubi i izgledala je FANTASTICNO. zbilja mozes obuci sto ti srce zeli! nemoj bas doci u traprericama i tenisicama, mora biti svecano, ali nema pravila ni po boji ni po kroju.
|
|
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 9:58:51
|
|
|
|
njanja
|
moja frendica se udavala kod matičara u totalno šik kompletu, suknja i gore neka košulja, ali to je bilo tako fino, a s druge strane ne uštogljeno....i naravno sva je bila u kobinaciji boja sa mužem....
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 10:02:21
|
|
|
|
MaTana
|
ja sam imala bijelu haljinicu, vjenčali smo se u ponedjeljak , prije dvije godine i jedan dan...
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 10:03:26
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: Brunina mama Koji papiri trebaju i ostalo?Nismo još napravili datum,a planiramo se vjenčati u 6. mjesecu. ,došeći do mene u banku,znaš da sam se ja udala u trapericama i bijeloj majici...? prvi put je to bilo onako,u vjenčanici,a sad,ma molim te pusti me s dress codom
|
|
[Obrisani korisnik] 27.5.2010 10:07:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 10:07:43
|
|
|
|
mali_macic
|
bili smo samo kum, kuma mm i ja i slucajno se potrefilo da smo svi u crno obuceni (ne bi da idemo na spovod) i to u petak predvecer. mislim da je jos bila i vrijeme korisme a maticar kad smo dosli vice "dodjite brzo gore da to obavimo i da stignemo gledat utakmicu" ne znam vise koja je utakmica bila ali na nacin kako je to rekao bilo je to skroz simpa. a nama je to onako bilo cista formalnost nista posebno, tako da nije ni bilo briga koliko ce trajat.
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 10:10:13
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: zaba IZVORNA PORUKA: Brunina mama Koji papiri trebaju i ostalo?Nismo još napravili datum,a planiramo se vjenčati u 6. mjesecu. ,došeći do mene u banku,znaš da sam se ja udala u trapericama i bijeloj majici...? prvi put je to bilo onako,u vjenčanici,a sad,ma molim te pusti me s dress codom Ludnica! A zašto nisam vidjela slike? da ih je ovaj papak od muža priredio - vidjela bih,ali niti ja nemam,sve kao bude,bude...a jednom valjda bude
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 10:11:03
|
|
|
|
njanja
|
i mm i ja smo se neformalno oženili, u ponedjeljak, na grčkom otoku santoriniju s pogledom na vulkan i s grčkim matičarem Johanesom koji je FRST RID ON GRIK DEN TRANSLEJT ON INGLIŠ....ja sam bila obučena u pistacio zelenu haljinicu do ispod koljena, lepršavu s rozim cjetovima po njom (Iz Leonarde), a mm u laneno bež odijelo sa rozom košuljom koja je pasala s mojim ružama oboje smo na nogama imali japanke, on normalne, ja na štiklu....najljepše vjenčanje na kojem sam bila
|
|
[Obrisani korisnik] 27.5.2010 10:13:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 10:20:11
|
|
|
|
lee
|
ja sam se udala u vjenčanici bjeloj kao krinolina..bila sam trudna..a da nisam udala bi se negdje na otoku kao ti njanja...mogu misliti kako je bilo to sa prevodjenjem..bravo za vjenčanje!! slike gdje su.
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 10:22:55
|
|
|
|
njanja
|
probati ću dignut koju u album....neki dan sam dizala slike iz Rastoka pa nisam uspijela zaboravila sam reći kako je to na grčkom zvučalo: PARAKALO MATAKALO PETEPALO...a onda na INGLIŠ jednako tako sa naznakom da neš i razumiješ....
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 11:39:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: njanja zaboravila sam reći kako je to na grčkom zvučalo: PARAKALO MATAKALO PETEPALO...a onda na INGLIŠ jednako tako sa naznakom da neš i razumiješ....
|
|
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 11:41:43
|
|
|
|
Anoniman
|
nemreš belivit, ja sam imala vjenčanicu na obadva vjenčanja, isto smo kao i ti Nikolina, čekali crkveno poništenje, došlo je 3 godine nakon civilnog vjenčanja. za civilno sam si mislila, pa prvi put se udajem, pa kak ću nego u vjenčanicu, bila sam trudna i imala sam jednu lagano bež trudničku, bila mi je baš lijepa. a za crkveno sam si mislila, pa kak ću uć u crkvu u ko zna čemu, pa sam opet imala bež vjenčanicu - baš sam freak!
|
|
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 11:53:39
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi ja sam imala vjenčanicu na obadva vjenčanja ma gdje je mani promaklo da si se ti 2 x udavala????
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 21:38:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Mariachi ja sam imala vjenčanicu na obadva vjenčanja ma gdje je mani promaklo da si se ti 2 x udavala???? pa da - za istog muža, civilno i crkveno napisala sam gore da smo čekali njegovo poništenje braka... ma već sam na nekoj temi davno i o tome pisala - on se oženio i bili na bračnom putovanju, kad su se vratili on je morao otić na službeni put, kad se vratio, ženi ni traga, otišla doma i nije se htjela vratiti. i niš, nakon par mj. on je tražio razvod, a onda i poništenje braka, jer su mu rekli fratri da to nije normalno... nakon 7 godina smo se mi upoznali i hodali i čekali poništenje... htjeli smo se vjenčati kad to dođe, al onda nam se "zalomila" Paulina pak smo požurili
|
|
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 21:52:29
|
|
|
|
njanja
|
marija;i, zakon prica, mislila sam da toga ima samo na filovima. Jadan tvoj muz, ali eto dobro da je pobjegla pa je upoznao tebe....
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 30.5.2010 17:58:21
|
|
|
|
Nikolina22
|
hvala vam curke, baš ste mi pomogle... budemo vidjeli, danas sam ga baš biola pitala kako si on to zamišlja, jer bi mi matičara k sebi pozvali, prije fešte
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!