|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ja sam za a on baš i nije
12.9.2007 22:21:56   
sunce
Premda da nemogu zanijeti, več nekoliko vremena, ponekad sam pomislila i na to da kako bi bilo u slučaju da nebi mogla imati svoje dijece!

Ja bi  i posvojila dijete ali baš neznam ni kako bi započela temu sa svojim dragim da vidim njegovu reakciju! Ne vjerujem da bi hteo, ali sad zasad ču još čekati pa da vidimo šta če se desiti!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ja sam za a on baš i nije
11.10.2007 21:58:02   
k2203985
user posted image bok, moram priznat da me zbunila tvoja poruka...nije mi jasno kako ne znaš kak da započneš temu. prvo, da li imaš dokaz da ne možeš zanjet???? imala sam razmišljanja kao i ti, jer sam poprilično rizična skupina po pitanju mogućnosti zatrudnjivanja i kad me čopila panika jednom samo sam došla do dragog i bubnula u glavu:"kaj misliš o posvajanju djece"...naravno da me ošinuo pogledom i pitao od kud sad to pitanje iz vedra neba...rekla sam mu da sam malo gruntala o tome i da bi ja posvojila ak neću moć zatrudnjet. njihov obrambeni sustav radi na takav princip da ono što ne razumiju i ne shvaćaju-ODBIJAJU pa sam ja dobila odgovor :"pa naravno da ćeš moć zatrudnjet", ali ja sam postavila a šta ako neću... i onda je rekao da bi vjerojatno posvojio al da ne zna kad nije sad u takvoj situaciji.
Poanta je u tome da ga dobiješ na šok, pa onda na ozbiljnije. u svakom slučaju kad i njima proradi biološki sat...htjet će bebu pa makar to značilo da posvoji...ali ipak TI MORAŠ IMAT POVJERENJA I OTVORENE MISLI PREMA DRAGOM jer ako to sad nemaš...onda ni ne planiraj djecu s njim!

(Odgovor članu sunce)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: ja sam za a on baš i nije
20.10.2007 22:41:07   
Boka
Bok! Želim ti objaviti da sam ja to prošla. Jednom sam spomenula a moj suprug je bio totalno ne zainteresiran pa sam u pomoć pozvala Dragog Boga i "kockice" su se počele slagati. Želim ti reći ako imaš ljubavi samo naprijed, reci mu, jer gubiš vrijeme koje je predivno uz posvojeno dijete.To su djeca koja te vole na poseban način, mislim s ljbavlju nevjerojatnog žara.Mi čemo uskoro i drugo user posted image

(Odgovor članu sunce)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: ja sam za a on baš i nije
22.3.2010 17:14:05   
srećica
ah vidim da nisam jedina...ja vidim da naši pokušaji uzaludni ne vode nikam a znam da je posvajanje mukotprna misija i ja bih sutra već dala molbu a on se nada...neznam kak d mu dokažem da treba krenut pa kaj ak i ztatrudnim neka dječice....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Boka)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: ja sam za a on baš i nije
11.3.2013 12:20:29   
vandax
Svaka čast onome tko posvaja djecu. Ja da ne mogu imati sigurno bi posvojila dvoje djece. Ipak je ljepše da odrastaju u obitelji nego po domovima.

(Odgovor članu srećica)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!