|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kumstvo
15.7.2020 22:52:24   
Mihaelq
Imam jedan problem. Prošle godine je moja supruga zatrudnila i bilo nam je hitno izvjenčati se kod matičara radi papira a i radi problema koje je imala u trudnoći.Pošto smo se našli u takvoj situaciji iskreno izabrali smo prve kumove koji su nam pali na pamet, kak bi se reklo bez razmišljanja i  bez dugog poznanstva a pogotovo s suprugine strane. Doduše ove godine smo isplanirali crkveno vjenčanje koje samo što nije stiglo, brojimo dane. Kumovi vjenčani su ostali dakle isti i shvatili smo da je to totalni promašaj.Evo par primjera... Kad se sretnemo na cesti ili u trgovini uopće se ne žele pozdraviti, prave se da nas ne vide, ne žele uopće doći k nama (kad ih pozovemo vele da navigacija tamo ne vozi mislim njima sarkastično nama žalosno), ne komuniciraju s nama jedino ako baš moraju, sve što ih zamolimo da nam naprave rješavaju preko mojih roditelja te su moji roditelji kao poštari. Kod mojih roditelja provode dosta vremena a za nas ne žele ni čuti.... Itd.... Već prije su bili problemi i htijeli smo prije to riješiti ali je moja majka zataškivala to i bila na njihovoj strani (nemojte ih odbiti, treba praštati itd...) E sad molim vas pomoć kako ih odbiti ipak na neki kulturan i ljudski način... Nekima vjenčani kumovi ne pretstavljaju ništa a nama je ipak stalo do prijateljskih odnosa... Ne želimo se vjenčati pored osoba koje nose masku i na licu koda im piše da su ovdje pod prisilom. Oni se ponašaju prema nama ko da smo im teret i sve naše ideje oko svatova su odbili.... Najvažnije je da mi IMAMO OSOBE dvije prekrasne koje želimo za kumove te koji bi plakali od sreće da im kažemo da će biti kumovi i sa kojima smo u jako dobrim prijateljskim odnosima.

Molim vas POMOZITE NAM! HVALA
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kumstvo
16.7.2020 11:23:52   
PinkyFunkyBirdy
Mihaele, ovo nije uopće jednostavno za riješiti i na žalost mislim da će biti neugodno kako god odlučili.

Moj prijedlog vam je da pozovete te neželjene kumove i kažete im da ste primijetili da im kumstvo teško pada i da smatrate da će biti za sve bolje da ih ne opterećujete dodatnim kumstvom na vjenčanju te da ćete iz tog razloga uzeti druge kumove. Možda ćete ih morati direktno suočiti sa svime što si napisao (da vas izbjegavaju i sl. ukoliko će se braniti da njima to nije problem i da zašto tako mislite), ali najbezbolije bi bilo ako bi se postavili tako da ih probate ne napadati već se izvlačiti s time da ste primijetili da je njima to previše i da ih želite "poštedjeti" dodatnih obaveza - u smislu da bi to bilo bolje za vaše nazovimo ga "prijateljstvo". Iako su prema ovom opisu oni svakako zaslužili da ih operete pošteno, ovako možda spriječite svađu i sve ostane u nekom pozitivnom tonu - jer vi "brinete" za njih (a zapravo bi oni trebali brinuti za vas pošto ste vi mladenci). Valjda ti je sve jasno što sam htjela reći.

Uz to, ako planirate pitati druge prijatelje za kumove, možda da požurite s rješavanjem te situacije jer ako do vjenčanja brojite u danima - požurite da se ti novi kumovi nebi našli u neugodnoj situaciji (ipak se trebaju kupiti pokloni, pripremiti papirologija i sl.).

Sretno! Ako stigneš javi kako ste riješili situaciju. user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Mihaelq)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!