Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: kako se natjerati na dijetu 26.6.2010 20:23:02
|
|
|
|
pincirotvajler
|
nek te neko pošteno izvrijeđa
|
|
RE: kako se natjerati na dijetu 26.6.2010 20:24:28
|
|
|
|
tikica_69
|
Nemam pojma. Ja kad kazem da dijeti sam, na dijeti sam. Skidam i dobivam kile sam tak...u stanju sam skinuti 7 kila u 30 dana ali izgleda i dobiti Evo bas idem otvoriti temu...
|
|
RE: kako se natjerati na dijetu 26.6.2010 20:24:39
|
|
|
|
ivanaa
|
nisam tak debela IZVORNA PORUKA: pincirotvajler nek te neko pošteno izvrijeđa
|
|
RE: kako se natjerati na dijetu 26.6.2010 20:39:47
|
|
|
|
Anoniman
|
...to i mene zanima...
|
|
|
|
RE: kako se natjerati na dijetu 26.6.2010 20:42:49
|
|
|
|
leilany
|
ja nikad do sad nisam bila na dijeti.... fakat tesko.....ali kad velim da jesam onda jesam.... i sljedeci tjedan odo ja opet na dijetu-ovaj put rigoroznu...
|
|
RE: kako se natjerati na dijetu 26.6.2010 21:15:32
|
|
|
|
girlpower
|
ja sam se jednom prilikom (nakon zadnjeg poroda)pogledala u ogledalo udok sam isprobavala hlace u koje naravno nisam stala iako su bile ogromne tada sam se toliko sokirala da sam 2 mk.jela samo da ne crknem kako bi se smanjila...ali taj pogled u ogledalo je bio moj okidac
|
|
|
|
RE: kako se natjerati na dijetu 27.6.2010 8:02:12
|
|
|
|
nemammaste
|
Ja se bojim kako ću nakon poroda jer sam baš sam fino naslagala kila... Nakon mjesec dana trudnoće nisam mogla ništa obući i stvarno ne znam kako ću poslije.Problem je u tome što nisam od dijeta i ne mogu biti gladna jer mi želudac vrišti a živci također
|
|
|
|
RE: kako se natjerati na dijetu 27.6.2010 8:07:53
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi ...to i mene zanima... i ja bi taj recept
|
|
RE: kako se natjerati na dijetu 27.6.2010 8:55:16
|
|
|
|
tita
|
Nekad mi je bilo lako,ali sada,dijeta uvijek počinje od sutra,ali sutra je novi dan!!!!!!
|
|
|
|
RE: kako se natjerati na dijetu 27.6.2010 10:50:55
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: girlpower ja sam se jednom prilikom (nakon zadnjeg poroda)pogledala u ogledalo udok sam isprobavala hlace u koje naravno nisam stala iako su bile ogromne tada sam se toliko sokirala da sam 2 mk.jela samo da ne crknem kako bi se smanjila...ali taj pogled u ogledalo je bio moj okidac Ja nemam veliko ogledalo u kući , zato i jesam tako velika jer se ne vidim
|
|
RE: kako se natjerati na dijetu 27.6.2010 22:55:15
|
|
|
|
Ruža
|
Teško... Uspjevala bih uz velike pripreme i volju... Ali nešto dobro od mog gastritisa, koliko god da sad jedem, a jedem puno kile stoje ili padaju...
|
|
RE: kako se natjerati na dijetu 17.4.2018 8:30:39
|
|
|
|
tendere
|
Tablete za mršavljenje - http://thermacuts.com.hr Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mobilni telefon.
пеперутка16
Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!