|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   inox
25.7.2008 19:39:16   
Candy
Opet ja s nekom divljom temom,ali trebam vaša iskustva...
Čime vi čistite stvari od rostfraja i inoxa?Iskuhala sam nešto od rostfraja,i izgubilo je sjaj...što mi je činiti da ponovno dobijem natrag njegov sjaj?Kakva su vaša iskustva s tim?
Pomažite,dosta je bitno user posted image ...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: inox
25.7.2008 19:52:34   
Ruža
Candy imaš onih specijalnih sredstava za inox ( Mr. muscolo za inox) pa probaj s tim, ja ih koristim za napu i štednjak. Meni iz perilice izlazi super!

< Poruku je uredio Ruža -- 25.7.2008 19:53:10 >

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 2
25.7.2008 20:38:48   
Candy
Ma znam Ružo,probat ću,ali mislila sam možda imate i neki "narodni recept"...stalno slušam o nekim limunima,octu,sodi bikarboni i kaj ja znam...pa možda nešto postoji i za rostfraj...
uglavnom,svakako javim kad isprobam...user posted image .......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 3
27.7.2008 22:43:20   
Elena
meni je jedino pomoglo PULIRAPID,tako da nakon perenje s ovo sredstvo,oni su mi ko novi

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 4
10.11.2017 15:12:02   
NatalijaB
Možda je off tema ali znate li čime se čiste i poliraju inox rukohvati i ograde?

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!