Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 3.8.2008 14:10:54
|
|
|
|
spužvasta
|
ej ružo i meni ti je tako bilo prije 3 tjedna ali u donjem dijelu trbuha-koma,nisam cijelu noć oka sklopila! Ako je bol bila dosta visoko (u samoj žličici) onda je to sigurno bio želudac....buni se jer nema dovoljno mijesta,a mogle su ti -kao i meni-bit kontrakcije maternice koja se sad prebrzo širi pa to rezultira grčevima... ali ako se i dalje bori unutra i ne da ti mira po cijele dane -onda je sve ok!! Mislim da stvarno nema razloga za brigu,ali svakako natukni giniću slijedeći put...
< Poruku je uredio spužvasta -- 3.8.2008 14:20:50 >
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 3.8.2008 14:20:45
|
|
|
|
koka
|
Neznam šta bi to moglo biti, al ako te totoliko drži odi ujutro kod ginekologa ili kod doktora pa provjeri. Nikad se nezna, možda si nešto krivo jela pa ti je sjelo teško na želudac. Nemoj se zezat.
|
|
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 3.8.2008 14:26:43
|
|
|
|
koka
|
A možda Đuro nešto pritišće unutra, pa kad čučneš to prođe. U svakom slučaju kad te toliko sati to drži odi provjerit molim te.
|
|
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 3.8.2008 14:29:25
|
|
|
|
Ruža
|
Nemam pojma oko 7 popusti, samo rijetko me ulovi i onda se skroz smiri. Hrana ne može biti jer sam jučer samo voće jela i juhu. A beba bude aktivna i dalje. Baš sam razmišljala dali to i njega siročka boli.
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 3.8.2008 14:32:37
|
|
|
|
Ruža
|
Ma baš su grčevi ulovi, stisne, pa popusti. Nazvat ću babicu i pitati. Moj dr. je na godišnjem. Ma vjerojatno se i tjelo priprema, ali sam mislila da je koja od vas imala sličnih problema.
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 3.8.2008 14:32:57
|
|
|
|
koka
|
Ne vjerujem da ga boli, samo ako se ti mučiš on to osijeti. Prema tome odi sutra na kontrolu ili barem nazovi pa pitaj.
|
|
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 3.8.2008 14:36:04
|
|
|
|
troubled
|
svakako pitaj doktora...ali ja mislim da to njega ne boli.... on ti jednostavno pritisne negdje gdje ne treba...kad čučneš malo se pomakne pa ti je lakše... mene je paula "ugnjavila" zadnja dva mjeseca tako što bi mi pritisla neki živac od noge tako da je boljelo jako i nisam mogla hodati.... to su ti bile scene....ja u kupovinu....hodam, hodam...hop, eto ti male i ne da dalje...a ja stani u mjestu, jer ništa drugo ne možeš, i čekaj....nekad 20 minuta, nekad i po sat....i tek kad se makne mogu naprijed... i svaki dan na isti živac.... dobro sam i prošla jer frendica nije mogla na noge tri tjedna uopće! .... Đuro te trenira, bit će dobro
|
|
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 3.8.2008 14:58:28
|
|
|
|
Ruža
|
Troubled to i ja mislim, sigurno me polako priprema da me odjednom ne ušokira. Prošlo je sad to je najbitnije.
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 3.8.2008 16:07:49
|
|
|
|
anne
|
Ružice prije bi rekla d aje probava ako je gornji dio trbuha. Jesi li proballa da li Gastal pomaže? Trudovi ne bole tako - bol se širi od trtice do doljnjeg trbuha i tu je napettost. Možeš je i napipati.
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 4.8.2008 10:27:40
|
|
|
|
MILLA
|
cure,meni je u doljnjem djelu trbuha,grčevi i probadanja da se stresem. uopče ne osječam leptiriče kako kažu nego tir u jajnik i grčenje. da li je normalno to? moj gin. kaže da se to više ne bi trebalo događati,a gdje god čitam piše da je normalno
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 4.8.2008 10:29:55
|
|
|
|
Wukovarka
|
Vidim da vecina trudnica ima problema sa grcevima, pa sam mirnija, jer mene ubijaju! Pogotovo ovako kad radim, sjedim i po dva sata u komadu, jedva se ustanem
|
|
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 4.8.2008 10:39:32
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Pogotovo ovako kad radim, sjedim i po dva sata u komadu, jedva se ustanem DA,TAKO MENI. KADA SJEDIM DUŽE PA SE USTANEM,ZAREŽE ME KO DA ME NEKO NOGOM TIRNUO
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 4.8.2008 10:51:21
|
|
|
|
Wukovarka
|
Pitala sam doktoricu za to...kaze da je to normalno...jer se maternica stisne! I da pokusavam sesce ustajati ztbog beboline
|
|
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 4.8.2008 11:39:19
|
|
|
|
troubled
|
i meni se to događa kad naglo ustanem...normalno je, ne brini...pokušaj pažljivije ustajati, penzionerski polako
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2008 0:37:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 5.8.2008 0:50:43
|
|
|
|
Ruža
|
Hoću, hoću Ivkica, ne brini. Kako su došli tako su prošli. Nadam se da se više neće ponavljati do pravih.
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 6.8.2008 11:48:28
|
|
|
|
MILLA
|
u 18. sam tjednu i baš sam pročitala da zna biti takav osječaj jer beba štuca,eto tako piše na trudničkom kalendaru...
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 6.8.2008 13:26:14
|
|
|
|
Ruža
|
Milla ovo je previše boljelo za štucanje.
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 6.8.2008 13:43:43
|
|
|
|
Dora04
|
Ja nemam grčeve, ali kada npr. kihnem nešto me probode u donjem dijelu trbuha i onda malo stisnem rukom na tom mjestu i odmah prođe. Sva sreća da mi se to dogodilo sam 2-3 puta.
|
|
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 6.8.2008 13:45:24
|
|
|
|
troubled
|
dora i meni se to događa kad kihnem...brzo prođe, ali je žestoko.... srećom pa ne kišem prečesto
|
|
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 6.8.2008 13:48:44
|
|
|
|
Dora04
|
Ha, valjda je to normalno.
|
|
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 6.8.2008 13:52:47
|
|
|
|
troubled
|
naravno da jest, kad kihneš strese ti se cijelo tijelo....zato zaboli...
|
|
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 7.8.2008 10:28:47
|
|
|
|
dinnka
|
I meni je neki dan isto tako ...ali sam mislila da je želudac jer baš onako boli kao da me boli stomak kad mi želudcu nešto ne paše al sam se baš bila prepala , u 26 sam sedmici pa neznam mogu li već tad biti blage kontrakcije???
|
|
|
|
RE: Grčevi u trbuhu - trudnice 7.8.2008 11:57:34
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Milla ovo je previše boljelo za štucanje. DA,KAD RAZMISLIM,IMAŠ PRAVO-JER TAMO DALJE PIŠE DA SADA KAD ZNAMO DA ŠTUCA ČE NAM KAO BITI SMJEŠNO... A BAŠ I NIJE -JER BOLI!!!
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!