Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: temperatura ne pada ispod 38c 11.1.2009 7:15:07
|
|
|
|
anne
|
I Petra je znala tako kuriti i po nekoliko dana. Davali smo joj Lupocet čepiće i slabije sam je oblačila - čak i samo bodi. Nadam se da će skoro biti bolje.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2009 8:35:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: temperatura ne pada ispod 38c 11.1.2009 8:43:15
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
temperatura do tri dana je podnošljivo, ma koliko visoka bila, pokušavaj skidati tuširanjem, čepićima, sirove krumpire na pola pa tako ih stavi na mala stopala (najbolje dok spava), pa kda poljubičasti znači da je izvlačilo tempicu. ibuprofen sam davala samo za noć.
|
|
RE: temperatura ne pada ispod 38c 11.1.2009 9:15:32
|
|
|
|
Ruža
|
Cure su ti sve već rekle, nadam se da će uskoro biti bolje. Za temperaturu znam još namočiti čarapice u vodu ili rakiju pa ih stavljati bebi na stopala, kad se osuše ponoviti postupak. Sretno, javljaj nam kako ide.
|
|
RE: temperatura ne pada ispod 38c 11.1.2009 9:17:23
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov temperatura do tri dana je podnošljivo, ma koliko visoka bila, pokušavaj skidati tuširanjem, čepićima, sirove krumpire na pola pa tako ih stavi na mala stopala (najbolje dok spava), pa kda poljubičasti znači da je izvlačilo tempicu. ibuprofen sam davala samo za noć. Potpisujem....organizam se mora malo i sam boriti sa temperaturom. Ja sam uvijek skidala temp. sa tusiranjem u mlakoj vodi, alkoholom mazala stopala a preko noci cepic u guzu.
|
|
RE: temperatura ne pada ispod 38c 11.1.2009 11:28:57
|
|
|
|
Snješka
|
uspjeli smo sa krumpirom i oblogama hladnim sad se drzi na 37,5al nije mi jasno od cega je takva temp.nalazi u bolnici su svi ok.fala svima na savjetu drzite nam fige
|
|
RE: temperatura ne pada ispod 38c 11.1.2009 15:19:55
|
|
|
|
mirna
|
Snjeska, ako su nalazi ok, je to neka viroza. nemoj brinuti! Kad je moj mali imao 3-dnevnu groznicu (6.bolest), temperatura mu 3 dana nije pala ispod 39. Kako je došla tako je i prošla... neka djeca na puno viroza odreagiraju s jako visokom temp. to je super, znači da im imunitet djeluje!
|
|
|
|
RE: temperatura ne pada ispod 38c 11.1.2009 15:29:05
|
|
|
|
mrkvač
|
Poslije viroze još ako ti je to ta 6.bolest može ti se javiti i osip kad prestane temp. Nemoj se iznenaditi!
|
|
RE: temperatura ne pada ispod 38c 11.1.2009 17:14:48
|
|
|
|
marita1
|
temperatura ni ne treba pasti ispod 38, ako je bila 39 i više. Grubo je kad skače svaka četri sata, i dan i noć. A viroza može trajati i do 7 dana.
|
|
|
|
RE: temperatura ne pada ispod 38c 11.1.2009 17:25:45
|
|
|
|
L.P.
|
Neznam koliko vam je beba stara pa se posavjetujte s liječnikom,nama je pedijatrica rekla da ako Lupocet čepići teže skidaju da pokušamo sa Voltaren čepićima ali oni su puno jači pa se stavljaju ovisno o kilaži djeteta,zato kažem da najbolje pitate koliko ide na kilažu vašeg djeteta.Samo mogu reći da su nama Voltaren čepići bili od velike pomoći.
|
|
|
|
RE: temperatura ne pada ispod 38c 11.1.2009 17:25:53
|
|
|
|
tiha
|
a ako je 38 i nije visa to nije nista skidas ju tek kad bude 38,5.... a 38 ti moze trajati i po nekoliko dana dok se malo nesmiri organizam ipak je neka upala u pitanju...slobodno daj cepic i prati ju da ne raste puno.....kissssssssssiiiiii
|
|
RE: temperatura ne pada ispod 38c 12.1.2009 0:07:42
|
|
|
|
Snješka
|
Evo cijeli dan je u nekoj normali 37,8 i navečer bukne opet 38,6 brzo sam ju oblogom i dala joj ibuprufen sirup pa je zaspala.Sad ču dežurat nočas . Joj cure puno ste me ohrabrile ja sam samo plakala jučer nemreš joj pomoč cijeli dan i noč mi je bila na rukama nit sam jela nit spavala. A u bolnici nigdje nikog da ti pomogne katastrofa kakvo osoblje pa im ti ostavi dijete.
|
|
RE: temperatura ne pada ispod 38c 12.1.2009 0:10:43
|
|
|
|
anne
|
Samo hrabro snješka. Nemoj zaboraviti i na sebe - tim tempom bez hrane i sna nećeš još dugo moći. Uzmi je sebi u krevet i pipkaj, a povremeno malo odspavaj. Ako joj bude jako loše već će te probuditi.
|
|
RE: temperatura ne pada ispod 38c 12.1.2009 0:12:52
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Cure su ti sve već rekle, nadam se da će uskoro biti bolje. Za temperaturu znam još namočiti čarapice u vodu ili rakiju pa ih stavljati bebi na stopala, kad se osuše ponoviti postupak. Sretno, javljaj nam kako ide. Mislim da je ovo sa rakijom jako opasno - tako su nas i pedijatri učili. Alkohol ulazi kroz pore u bebinu kožu i može doći do otrovanja. Uz to može doći i do pothlađivanja bebe. Ja se to ne bi usudila.
|
|
RE: temperatura ne pada ispod 38c 12.1.2009 0:49:01
|
|
|
|
Krky
|
Alkohol ne bi trebao biti opasan ako je samo blago i na pojedinim mjestima, no ja bih ispred toga sve isprobala. Ni Voltaren ne preporučuju djeci, ali meni je dr rekla da stavim pola čepića jer 1/2 temp. se jako sporo "skida", a u obitelji imamo sklonost febrilnim konvulzijama, pa ne čekam predugo. Tuširanje i oblozi kod Samuela mi gotovo nikad ne pomognu, sirup slabo, čepići gotovo uvijek
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mobilni telefon.
пеперутка16
Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!