|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
5.4.2016 17:37:49   
MareM
A mudante koje nisu dobro izasle u zadnji red da ih susidi ne vide user posted image user posted image user posted image user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1201
5.4.2016 17:39:24   
Desideria
Ja najvise volim objesiti posteljinu tak da ovi ispod menw nis ne vide 😅

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1202
5.4.2016 17:49:49   
Jupiter
Jooj Mare imate pre pre prekrasan pogled sa terase aka susilice !!!!
Mi jesmo drugi red od mora ali to je to, vidim samo susjede..a da vidim komadic mora moram kod sveki na drugi kat user posted image .
Bas pricala dragom, jednom kad ovo bude njegovo da kupimo jednu normalnu prizemnicu sa vecim dvoristem oko kuce.. O tome mastam..
Ove kuce u nizu su mi isto kao da si u zgradi. Svi sve vide i cuju (ovo zadnje pogotovo)user posted image

Desideria ja se i tjesim s time da cu manje peglati sa susilicom. Nisam je do sad nikad koristila pa ni ne znam..sta i kako. Ali, cim mi je Hannah zadovoljna mislim da cu i ja user posted image

Mammita jooj da. Gledala ja jucer 321. Uzas.. Ja i muz se vec neko vrijeme ljutimo na njihovo ocjenjivanje. A Spicek se pokvario skroz na skroz. I onaj plavi, kako se zove, Marko? kad ne zna pola rijeci koje cijela Hrv govori me isto ljuti. Tolika doza ignorancije, neznanja i samouzdizanja...nemam rijeci. Si gledala epizodu gdje je puhnuo u lice visak secera u prahu jednom od kandidata? Spiceku ide na zivce puno tog praha...Hahahaaha tko bi rekao kad ga covjek vidi onako loptastog. A kandidat mu u sekundi vratio istom mjerom. Umirali smo od smijeha i pljeskali user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

Neposredna veza do poruke: 1203
5.4.2016 21:22:36   
Hannah27
Jupiter ja sve peglam i nakon sušilice cak i ručnike, iako ako protreses robu i složiš p onda staviš u sušilicu nece se zgužvati previse . MM zna ubaciti Npr.posteljinu direktno iz perilice u sušilicu i onda izadje sažvakano jedva popeglam .

I ja sam se valjala na tu scenu sa šećerom i bas mi je drago da mu je luka vratio .
Sto se tice ocjena ja mislim da su ok, ipak mogu svoje recepte razraditi, imaju obilje namirnicA, Vremena ... Mislim da bi za ovakvo natjecanje trebali puno bolje kuhati !
U Masterchef dobiju 5 namirnica i 20 minuta i donose kreacije ... A ovdje user posted image
A Ivan u žiriju je glup ajme majko, on ni ne zna Rec sta mu nevalja , samo ponavlja Željka je sve rekla user posted image ali mi je presmiješno kad se iznervira user posted image user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1204
5.4.2016 23:51:17   
nymeria
A ja htjedoh rec da se na slikama ne vide susilice da je to vjerojatno slika nekih apartmana😂😂😁😁
A danas nisam sva svoja

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1205
6.4.2016 11:53:18   
Jupiter
user posted image Nymeria, pa da, izgleda kao reklamna fotka!user posted image
Hannah znaci nisam si bas pristedila sa peglanjem. Al' ok. Nece me biti briga kakvo je vrijeme vani. Pogotovo ako se bude ponovilo ljeto sa kisom svaki drugi dan...

Prosli tjedan sam kupila domaceg cesna i stavila ga u maslinovo ulje. Cure moje, da znate kako je to fiiinooo!! Sad sam si bas nakapala na integ kruh sa granom padanom.. Uultra finoo!!

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1206
6.4.2016 11:56:59   
Desideria
Glavno da samo na fb i netu gledam stranice sa hranom i receptima pa trcim na vagu 😂😂😂😂, sad jos i tuuu buuuhaaaaaaa 😂😂😂😂

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1207
6.4.2016 12:43:42   
mmamita
Mare susilica je top klasa, A+++++user posted image A susidi ko susidi, svugdi isti user posted image

Jupiter da! Scena sa secerom, ma Luka i Doris su mi super, toliko pozitive u njima!!
Ja cak mislim da nemaju toliko vrimena, ili vrijeme koje oni imaju je drugacije od onoga koje je nama prikazano. Imali su napravit hobotnicu i 60min. Pa hobotnici triba samo da se skuha oko sat vremena, a oni sve uspili pripremit i zavrsit...
A Ivan je smijeh zesci user posted image

Neposredna veza do poruke: 1208
6.4.2016 19:44:11   
Desideria
Obavila pregled nalaz je bolji. Malisa se dignuo i sad je sve ok da slusam svoje tijelo i sve 5 ❤️❤️❤️

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1209
6.4.2016 19:53:53   
Jupiter
Supeeer!!!!
user posted image user posted image user posted image
Sve se poslozilo! Sad ce lijepo vrijeme, pa cak i kise izgledaju ljepse u proljece i uzivaj!! user posted image

Ja danas opet samo gladna.. a malena udara cijeli dan 💖
I dalje mi se ponavlja onaj obrazac da je navecer nisko i istrazuje moj mjehur i jajnike...sve zvijezde vidim ponekad user posted image .

Neposredna veza do poruke: 1210
6.4.2016 20:05:20   
Desideria
Znas kako sam odahnula! Odmah sam se pocastila sa dva reda dorine s napolitankama😂

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1211
6.4.2016 20:18:34   
MareM
Desideria, odlicne vijesti! user posted image user posted image user posted image

Al, samo dva reda Dorine??? Ti ne smlavis cijelu cokoladu, di.sak cisti po kuci - ma zene, dajte uzgojite neke poroke jer pocinjete me bacat u crnjak! user posted image user posted image

N 2008.
T&F 2016.

Neposredna veza do poruke: 1212
6.4.2016 20:28:28   
mmamita
Dedideria ajme super! Super sta si otisla, sad si u miru.
Jeli jos uvijek muskic?user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1213
6.4.2016 21:49:14   
Desideria
Muskic je itekakav 💜. A pazinm se jako. Prije trudnoce sam skinula 15kg. Samo kaj mi se sad puuusiiii za poludit. Hvala vam svima suuuper ste miiii 💋💋💋

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1214
6.4.2016 21:52:57   
Hannah27
Bravo desideria user posted image dva reda dorine s napolitankama ?? Ne razumijem tu vrstu ljudi user posted image ja danas pojela 300gramsku sa rižom .

Jupiter, i meni navečer ista stvar. Sinoc mi doslovno nije dao spavati do jedan jaukala sam .

Neposredna veza do poruke: 1215
6.4.2016 21:58:49   
Desideria
Ahahahahh krepat cu od smijeha. Ja se ne kontroliran u blizini prsuta i kulena. To jedem ili bez kruha ili sa tostom od duruma

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1216
6.4.2016 22:16:48   
Hannah27
Uff nemam takvih problema . Ali slatko. Svaki put kad odem po jos jedan red odlučim da je to zadnji. I tako sve do kraja .

Neposredna veza do poruke: 1217
6.4.2016 23:29:36   
nymeria
Ja ovih dana hodocastim po slatkacima... a i sve ostalo sta mi dodje pod zub😂😂

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1218
7.4.2016 9:29:58   
Desideria
Curke jeste vi kaj pocele nabavljati robicu i opremu? Meni je ovo trece al em je muskic ( a prve dvije curice) em nisam bas mislila da bu bio treci. Za sad imam kinderbet i hranilicu i vise nista....

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1219
7.4.2016 9:48:55   
faustina
Allo ,allo curke ,evo da se i ja malo javim ,pratim vas ja ali svaki put kad ocu nesto da napisem kako
sam priko moba. Uvik mi neke glupe reklame upadaju pa nemogu nista napisati. Vidim raspisale ste se ko sve moze pofatati ,a moja memorija
u zadnje vrime ka u stare babe .Vidim dobile pojacanje Desideria i Nina welcome. user posted image .dotakle ste se teme godina a ja cu vam u 11 misecu 32
napuniti.susilicu nemam ali imam buru jugo sjeverozapadnjak i druge vitrove ,na peglanje sam alergicna ,peglam samo kad moram a to je roba za grad
kako zivim na selu ,tu robu nepeglam nego lipo slozim user posted image Moje trrenutne aktivnosti su rad u vrtu non stop nesto cupam pa sadim ,nasijala sam toliko cvica
da cu imati za prodaju ,a nista morat cu podiliti jer necu imati di posaditi . Uglavnom to mi je gUst i odmor za dusu.
A bizi nemojte mi slatko ni spominjati .ja inace nisam od slatkoga ali sad sve tamanim redom ,moral bu se kontrolirat.

Neposredna veza do poruke: 1220
7.4.2016 11:28:15   
Hannah27
Faustinaa na kojem selu? To je sigurno tu negdje blizu ... Ajme zamisljam kućicu i vrtal, samo sta bi ga ja gledala kroz prozor dok je proljeće, opet ova alergija user posted image , ispred kuće mi cvjeta Višnja, a imam psa, i nema sanse da mi on ne unese te alergene na dlaci . Sve se mislim da je pokosim user posted image Dida od muza bi doživio treći srčani al ja bi bar disala na nos user posted image

Desideria, sta se tice robe imam skoro sve za maloga do godinu dana . I to u ogromnim količinama . Tetka mi je čuvala od svog malog, sve je skoro pa novo "jednom" nošeno . Isto cu mu kupiti par tutica i rebica i djempera za zimu, za gust. Nekidan sam naletila na neku pre fency kapu u h&m modru sa zvjezdicama pa sam mu kupila. I moram kupiti u čemu cu ga iznijeti , cekam laganije i prozračnije materijale jos je sve pliš po dućanima.

Ove ostale stvari moram kupiti tipa bočice, dude ( kupila vec jednu na Hajduka u Tommyja ), izdajalicu, umjetne sise user posted image user posted image ili kako se vec to zove jer su moje bradavice "djevojačke" par platnenih pelena, pelene, kremice, šampone , ma sve te sitne stvarčice .
Od velikih stvari kupila sam veliki ormar savršen je, stavit cu sliku kad mi stigne ! I moja mama upravo restaurira moju kolijevku u kojoj sam ja spavala i jos ko zna koliko nas stara je 33 godine .
Drugo mi za sada ne treba . Sve te hranilice, vrtiće, ogradice, i Sl. Mogu i s njim kupovati u hodu ... E da imamo i nova kolica 3u1 sa autosjedalicom jajetom ... Tako da smo mi praktički spremni . Jos samo te sitnarije ali to cu otići jedan dan i sve pokupovati .
Nego mene ceka peglanje i pranje sve ove robice, kontam necu jos mi je rano ....

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1221
7.4.2016 11:35:27   
nymeria
Hanah koja si kolica uzela?

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1222
7.4.2016 11:42:19   
Desideria
Ajme hannah ko bi te popratio😳. Kad ti je termin? Odljepila sam na umjetne sise ahahahhaa ja sam to zvala sesirici. Cini mi se da ovaj treci put kod mene nema dojenja. Moje prve dvije su u mjesec dana vratile samo porodjaju. Ja se izdajala (ko da je netko pljunuo u bocicu), tusirala toplom vodom prije podoja, masirala cice nis. Da bi prije dvije god na uzv dojki saznala da nemam bogznasta mlijecnih kanala i da mlijeko nema od kud doci do van. Dobro sam prosla da nisam neki zesci mastitis dobila.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1223
7.4.2016 11:42:56   
Hannah27
Nymeria kupila sam STOKE ! Skupa su ali odlučila sam se jer je mali gospodin prvi, i znam da ce mi trebati kolica opet . Kontam ako kupim neka jeftina i razdrndam ih sa njim za sljedece cu morati opet i dodje mi na isto sa cijenim. Ja sam ih kupila relativno rano u 4,5 mjesecu trudnoće jer su bila na popustu, tako da su me došla 2000kn jeftinije . Ide ona prva košara i onda sportski dio kasnije kad bude vec veci ... A to jaje mi je mama kupila, ja dosta se vozim pa da ga mogu namontirati u auto naprijed, a i super mi je sta se montira na kolica tako da ga ne vadim nego skupa sa jajetom stavim na kostur od kolica .

Vidim "bebe" od godinu ipo vec u kišobran kolicima i to kod nekih mAma koje isto imaju skupa kolica i padne mi mrak na oci . Namjeravam moga voziti u stoke do vrtića user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hannah27 -- 7.4.2016 11:47:29 >

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1224
7.4.2016 11:45:56   
Hannah27
Termin 06.07.
Ma mislim da i kod mene nista od dojenja. Isto tako rekli su mi da su mi mliječne žlijezde zakržljale . Ne žalim previse , samo se bojim upala i bolova jer cula sam da je to ajme . Ipak ako bi mogla volila bi ga dojiti .

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!