|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Vanmaternična trudnoća
15.11.2007 18:20:45   
uciteljica
Ovo ljeto bilo mie je najgore u životu. Proživjela sam vanmateričnu trudnoću. user posted image
Ima li među vama netko tko je prošao kroz vanmateričnu trudnoću i kako ste se nosile s tim?

< Poruku je uredio tikica_69 -- 6.1.2009 19:34:24 >

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: VANMATERIČNA TRUDNOĆA
24.12.2007 9:14:07   
danica
user posted image  haj..zuao mi je da si to prosla ..ja nisam imala stim problema ali sam citala i cula od drugih i uglavnom sam cula da je to jako bolnoi i stvarno mi je zao da si imala to iskustvo koje ti je bilo bolno i ostalo ti je u losem sijecanju..nadam se da ce ti se neko javiti ko je imao stim iskustvo pa ti pribliziti svoje iskustvo ..ja ti zelim sretan Bozic i Godinu Novu i puno srece u svemu..danica..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 2
24.12.2007 22:19:52   
nikolina25
ja sam prošle godine u 11.mj imala čišćenje. Srce nije počelo kucati. Činjenica da se izgubila dijete bez obzira koliko tjedana si bila trudna je strašna. meni je bilo najgore mjesec dana nakon toga kada sam toga postala svjesna, ali imam jednu utješnu vijest ta tuga i bol će proći. Ponovno sam trudna nekih 17 tjedana i sada isto imam problema, ali mirujem i vjerujem da ćemo beba i ja uspjeti. svaki dan se sjetim što mi se dogodilo, ali moraš ići danje. čim ti gin kaže da možeš ostati trudna, odmah se bacite na posao.nažalost nisi jedina kojoj se to dogodilo, ali bar znaš da možeš ostati trudna, stoga na posao!user posted image glavu gore

SRETAN BOŽIĆ I NEKA VAM NOVA 2008. BUDE ISPUNJENA LIJEPIM I UGONIM TRUDNOĆAMA I NARAVNO ZDRAVOM I  DOBROM DJECOM

Neposredna veza do poruke: 3
4.1.2008 10:46:37   
danica
user posted image haj nikolina 25 zelim da tebi kao i svima Godina Nova donese puno srece a tebi da da snagu da ti i tvoja beba idrzite i sve dobro prodje..uspijet ces ..sretno..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

(Odgovor članu nikolina25)
Neposredna veza do poruke: 4
4.1.2008 12:24:49   
uciteljica
Cure hvala Vam na lijepi i dobrim željama.
Ja Vama također želim da Vam se ostvari onaj dio snova i želja koji će Vas učiniti sretnima.
Istina tuga i bol prolaze, ali ipak ostane gorak okus u ustima jer da je sve bilo ok s mojoj malom točkicom ja bih za mjesec dana bila mama.
No to je život, koji je isti kao i nove cipele:počne žuljati kad to najmanje očekujemo i kad to najmanje trebamo!
No uvjeravam sama sebe da moram gledati pozitvno, mada to nije lako, zaista nije i veselim se godini koja je predamnom.
Nakon ove mjesečnice krećemo s projektom mala TESSA, user posted image !
I moram Vam reći da jedva čekam.user posted image
E, da umalo zaboravih, razveselilo me kad ste se javile jer kako se duuuugovremena nitko nije javljao već sam se pobojala da sam jedina, user posted image .

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu danica)
Neposredna veza do poruke: 5
4.1.2008 14:58:14   
danica
user posted image user posted image haj uspijet ces i vjeruj nikada nisi sama uvijek ima neko tko je tu uz tebe..sudbine su nama slicne i mnogi od nas imamo iste probleme i dobro je da to mozemo razmijeniti i biti jedan uz druge u svim tim trenutcima..uspijet ces jos ovu godinu..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Neposredna veza do poruke: 6
4.1.2008 19:21:30   
teca.zg
hej!!draga bas citam ovaj tvoj mail i strasno mi je zao kaj ti se to desilo,nisam imala takvo iskustvo ali sam zato 2 god cekala na svoju trudnocu i znam da je stvarno tesko kad si to tako jako zelis!!ja imam policisticne jajanike i stvarno sam izgubila i zivce i volju da vise pokusavam ali eto cudom ovo ljeto je urodilo plodom i sad cekam jos 2 mj da moje sunce dode na svjet,zato draga moja imaj vjere,snage i strpljenja pa ce Bog i tebi podarit jedno malo prekrasno bice,drz mi se i znaj da nisi sama!!user posted image

veliki pozdrav od meneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7
6.1.2009 18:02:09   
BRITNEY
CAO!Pisem iz Vojvodine.U oktobru sam imala vanmatericnu trudnocu i jos uvek sam skoro u depresiju.Doktor mi je rekao da posle treceg ciklusa mogu opet planirati da se zatrudnim.Nisam uspela.Bojim se da nikad necu moci da rodim dete!POZDRAV SVIMA!I SRECNU NOVU GODINU ZELIM!

Neposredna veza do poruke: 8
   RE: vanmaternična trudnoća
6.1.2009 18:07:49   
Florijan Jakov
Draga Britney, nemoj tako govoriti i gubiti nadu. Kako si mogla pročitati, još je cura na forumu imalo sličan problem pa je sve ispalo u redu i sad čekaju svoje user posted image . Svačiji organizam je drugačiji, nekome treba manja a nekome više za oporavak i novu trudnoću. Vjerujem da ćeš i ti dočekati svoj +... tu smo za tebe, tipkaj s nama, olakšaj dušu, popij koju s nama u bircu, nasmješi se i bit će sve dobro user posted image  

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu BRITNEY)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: vanmaternična trudnoća
6.1.2009 18:17:17   
BruMa

IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

Draga Britney, nemoj tako govoriti i gubiti nadu. Kako si mogla pročitati, još je cura na forumu imalo sličan problem pa je sve ispalo u redu i sad čekaju svoje user posted image . Svačiji organizam je drugačiji, nekome treba manja a nekome više za oporavak i novu trudnoću. Vjerujem da ćeš i ti dočekati svoj +... tu smo za tebe, tipkaj s nama, olakšaj dušu, popij koju s nama u bircu, nasmješi se i bit će sve dobro user posted image  

Bit će,možda ne odmah ali uskoro.....user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 10
6.1.2009 19:30:11   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: uciteljica

Cure hvala Vam na lijepi i dobrim željama.
Ja Vama također želim da Vam se ostvari onaj dio snova i želja koji će Vas učiniti sretnima.
Istina tuga i bol prolaze, ali ipak ostane gorak okus u ustima jer da je sve bilo ok s mojoj malom točkicom ja bih za mjesec dana bila mama.
No to je život, koji je isti kao i nove cipele:počne žuljati kad to najmanje očekujemo i kad to najmanje trebamo!
No uvjeravam sama sebe da moram gledati pozitvno, mada to nije lako, zaista nije i veselim se godini koja je predamnom.
Nakon ove mjesečnice krećemo s projektom mala TESSA, user posted image !
I moram Vam reći da jedva čekam.user posted image
E, da umalo zaboravih, razveselilo me kad ste se javile jer kako se duuuugovremena nitko nije javljao već sam se pobojala da sam jedina, user posted image .

Drago mi je da je projekt TESSA uspio user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Vanmaternična trudnoća
6.1.2009 19:31:37   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: BRITNEY

CAO!Pisem iz Vojvodine.U oktobru sam imala vanmatericnu trudnocu i jos uvek sam skoro u depresiju.Doktor mi je rekao da posle treceg ciklusa mogu opet planirati da se zatrudnim.Nisam uspela.Bojim se da nikad necu moci da rodim dete!POZDRAV SVIMA!I SRECNU NOVU GODINU ZELIM!

Mila, strpljen - spasen...samo polako user posted image

< Poruku je uredio tikica_69 -- 6.1.2009 19:34:52 >

U iscekivanju.......

(Odgovor članu BRITNEY)
Neposredna veza do poruke: 12
20.2.2009 22:23:16   
mimi24
Hey! Evo i mene! Čitam i tek sad vidim da toga ima svugdje! U kolovozu sam imala spontani (u 12.tjednu trudnoće), neznaju zašto je do toga došlo.  Mislila sam da je to najgore što mi se može dogoditi. Nakon toga sam pala u depresiju i kad sam napokon došla k sebi desilo se još gore. Krajem studenoga imala sam vanmateričnu. Na svu sreću prilikom obavljanja pretraga doktori su potvrdili da je sad sve u redu i da ću moći imati djece. Bar neka dobra  vijest. Ali unatoč svemu strah me je.

Neposredna veza do poruke: 13
21.2.2009 10:53:40   
tikica_69
Zao mi je mimi24 zbog tvojih tegoba i tuge. Normalo da te je strah. Strah, isto kao i velika sreca, postoje svih 9. mjeseci trudnoce.
Zelim ti sto prije jednu zdravu i veselu trudnocu user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu mimi24)
Neposredna veza do poruke: 14
21.2.2009 11:10:49   
Kika83
mimi24 žao mi je zbog tvoje situacije ali držim fige da ubrzo ostanešuser posted image i da držiš svoju bebu u naručjuuser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 15
21.2.2009 14:14:18   
derulja
mimi24 želim ti treću sreću najveću user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 16
17.11.2009 11:51:45   
malaaa
zdravo cure moje drage evo ija samse skoro uclanila ija sam imala vanmatericnu trudnocu tako dasam jako zabrinuta  i stalno mislim na to samo mise place tri godine nisam mogla zatrudnit sad kad sam cudom uspjela odem doktoru jer sam prokrvarila uputi me u bolnicu prvo mi urade kiretazu kad sam takva nikakva jedva to podnjela kolko mije zao doktor kaze da sam trudna da nemogu kuci nalaz mi pokazuje i vanmatericnu trudnocu ostave me u bolnici  i operacijom mi je uklone drage moje jako sm zabrinuta odstranili sumi desni jajovod dal mi neko moze pomoc da podjeli samnom slicno iskustvo dal cu opet moc zatrudnit doktori kazu da imam sanse al jako sam zbunjena draga uciteljice  i svi koji su dozivili vanmatericnu trudnocu znam kako vamje nadam se da nam se nece ponoviti hvala vam unaprjed 

Neposredna veza do poruke: 17
17.11.2009 11:55:48   
malaaa
user posted image
IZVORNA PORUKA: malaaa

zdravo cure moje drage evo ija samse skoro uclanila ija sam imala vanmatericnu trudnocu tako dasam jako zabrinuta  i stalno mislim na to samo mise place tri godine nisam mogla zatrudnit sad kad sam cudom uspjela odem doktoru jer sam prokrvarila uputi me u bolnicu prvo mi urade kiretazu kad sam takva nikakva jedva to podnjela kolko mije zao doktor kaze da sam trudna da nemogu kuci nalaz mi pokazuje i vanmatericnu trudnocu ostave me u bolnici  i operacijom mi je uklone drage moje jako sm zabrinuta odstranili sumi desni jajovod dal mi neko moze pomoc da podjeli samnom slicno iskustvo dal cu opet moc zatrudnit doktori kazu da imam sanse al jako sam zbunjena draga uciteljice  i svi koji su dozivili vanmatericnu trudnocu znam kako vamje nadam se da nam se nece ponoviti hvala vam unaprjed 

(Odgovor članu malaaa)
Neposredna veza do poruke: 18
17.11.2009 12:13:23   
barby
zao mi je malaaa...

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu malaaa)
Neposredna veza do poruke: 19
17.11.2009 12:16:14   
tikica_69
malaaa, jako mi je zao......no, samo hrabro naprijed.Evo nasa uciteljica ti je primjer kako na kraju uvijek sve dobro zavrsi user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 20
17.11.2009 12:32:36   
mišica 666
draga malaaa znam da ti je sad teško i ja sam isto to prošla samo što sam imala sreću i jajovod je ostao nisu ga trebali ukloniti. biti će bolje imaš još jedan jajovod i možeš imati djece. moja preporuka ti je da napraviš malu pauzu oporaviš se koliko možeš i onda prije planirane trudnoće napraviš kompletan pregled kod ginekologa da budeš sigurna da si zdrava i kreneš u akciju. ja sam pauzirala godinu dana i trebalo mi je samo  mj. da ostanem trudna. čim skužiš da si trudna otiđi u ginekologa da ti potvrdi da je bebica na pravom mjestu i uživaj . sve će biti ok evo samo da znaš ja sam 10. tj. trudna.  sretno user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 21
17.11.2009 13:05:12   
dominik
zao mi je...ali poznanici su nakon morali odstraniti jajnik...ostao joj je jedan i prirodnim putem je u roku od cca pola godine ostala trudna i rodila veliku curicu...

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 22
17.11.2009 13:16:54   
malaaa
drage cure hvala vam na takvim ljepim rjecima sadmije lakse kad imam vas i sa vama da podjelim tugu a dragomije daste mi odgovorile draga misice posebno mije drago stosi trudna zelim ti da beba se rodi zdrava i ziva ljubim je tako malu jer jako teje usrecila nadam se dacemo imat srece sve mi koje  zelimo bebicu da  je imamo  draga misice planiram da idem doktoru uskoro na pregled valjda ce mi dat da radim nalaze da vidim zbog cega sam imala vanmatericnu kako je bit trudnica slusal te bebica volim vas puno sad mije lakse sa vama user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 23
17.11.2009 13:30:27   
mišica 666
zelim ti jos jednom svu srecu a sto se tice razloga vanmaternične jednostavno se ne zna možda si imala malu upalicu ili .... meni je doktor rekao da jednostavno se ne zna zbog ćega se to događa. digni glavu i hrabro naprijed i da nam se što prije javiš sa dobrim vijestima.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu malaaa)
Neposredna veza do poruke: 24
17.11.2009 13:40:57   
malaaa
tikice hvala i tebi na ljepim rjecima sad kad vidim da nisam sama zaomije kolko je nas sa problemima oko trudnoce tikice barby misice dominik hvala vam jase nadam dace i nasa uciteljica i sve mi da ponovo dozivimo trudnocu urednu danam se nikad vise nedesi problem jer nema nista sretnije nego postati majke javam ovo pisem a vjerujte dasumi suze u ocima jer  kolkagod daje trudnoca i kakva god daje bila  nema nista sretnije saznat dasi trudan a najtuznije nesto sto se tesko mozemo nosit sa tim je izgubiti bebu pa makar ona bila sasvim mala tek pocela da sae razvija moja trudnoca je bila mjesec ipo kodmene su valjda bile dvije bebe jedna u maternici druga vanmaternice i sanjam gotovo svaku noc dvije curice da sam rodila kad se probudim dan mije nikakav zao mi sto nije stvarnost damije da ponovo zatrudnim dami bol nestane a neznam kolkose moram cuvat sta vi mislite cure  kolko je vas doktor vama reko volimvas

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!