|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
3.10.2015 10:29:38   
SpužvaBobica
Booook žene, kako ste??

Perlica suuuper za bebicu, ja sam isto stalno napeto ocekivala da se pocne javljati a sad nekad kad uhvati ritam cijelu me izudara hehe.

Lidach bas super buska izgleda!!! Super nosis trudnocu!!

Nadam se da su prehlade, smrcanje i ostale napasti stale?

Mene uhvatila opca ljenost, ali budem od iduceg tjedna opet krenula cistit hehe.

Meni ostalo rucka od jucer, a ako pofali u ideji je palenta i saft nekakav. Puseee

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1026
3.10.2015 15:37:13   
Kazimira
bokić...user posted image

Eto Perlice, mrvica kuca na vrata user posted image user posted image user posted image ...i moja je još sramežljiva user posted image

Ja evo malo pred telkom.....poslije bakinog ručka svi u vodoravni položaj...moja trojka još spava user posted image user posted image

Hvala na pitanju mališa je bolje....mala pak jučer neku malu tempicu imala i tak, stalno nekaj....valjda će biti sve super za ponedjeljak i vrtić...user posted image

Danas sam presvukla posteljinu i usisala cijelu kuću i bome krepala user posted image

Pusa bušicama user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 1027
3.10.2015 17:36:23   
lidac0605
Bok,curkice user posted image

Ja danas pekla pizzu za ručak,pa nisam imala puno posla...otišla malo do mame i niš posebno delala...uljenila se za popi_dit user posted image
Hvala vam na lijepim komplimentima user posted image
Pozz i pusa svima user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 3.10.2015 17:38:46 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1028
3.10.2015 17:37:34   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image dzany - 13.12.2015 user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015 user posted image

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016 user posted image

user posted image lidac0605 - 21.01.2016 user posted image

user posted image MayaZg - 29.01.2016 user posted image

user posted image baby20 - 10.02.2016 user posted image

user posted image
Danira - 10.02.2016 user posted image

user posted image perlica55 - 28.02.2016 user posted image

user posted image Kazimira - 02.03.2016

user posted image
Vilić zuba - 06.03.2016 user posted image

user posted image gorina - 09.03.2016

user posted image Silvach83 - 19.03.2016 user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1029
3.10.2015 17:39:57   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image LISTOPAD user posted image

lidac0605 - srijeda,7.10.

gorina - utorak,13.10.

Jezic123 - petak,16.10.

Kazimira - utorak,20.10.

baby20 - četvrtak,22.10.

Vilić zuba - utorak,27.10.

Danira - srijeda,28.10.

Neposredna veza do poruke: 1030
4.10.2015 8:51:17   
baby20
Jutro!
Evo mi cijeli tjedan imali berbu kuruze, pa vam se nisam stigla javiti. Dok je mala miska spavala ja sam vani pomagala, pa kuhala rucke, vecere... Ajme navecer kad bi se sjela samo bi osjetila kako me trtica koci i noge otkazuju! Ufff..... Grozan osjecaj! Danas je napokon dan odmora i za rucak bi trebalo biti standardno pileca juhica, meseko i krumpirko i nekakva salatica!
Vidim bebice i buse napreduju, tako i treba, saljem velike puse bebacima!
Eh sad pitanje za iskusne mamice muske populacije! Dakle od kad je gin rekao da stize mali ponos, ja nemam mira! Stalno me brine kako cu ga "odrzavat" user posted image znaci, u kojem polozaju u peleni bi trebao biti ili se on sam porikta, ali kozica i prevlacenje, jedni pricaju da to treba redovito radit, drugi da se nesmije dirat, a mene toga najvise strah, sad nakon cura mi je to najveci problem!

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

Neposredna veza do poruke: 1031
4.10.2015 9:15:58   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Danas opet niš neću radit,mužić kuha umjesto mene user posted image user posted image ...volim takve dane user posted image

baby,kakve tebe brige more user posted image ...evo mene,eksperta za luleke,pošto nam stiže već četvrti...položaj nije bitan,nekad su babe govorile da lulek moraš okrenut gore-to više niko ne radi,kak visi tak ga zamotaš user posted image .
Kaj se tiče prevlačenja,ovako-dečkima je do godinu dana fiziološki slijepljena kožica,al se ona svejedno mora vježbat kod kupanja,znači,kad buš ga kupala,primiš gornji dio luleka sa palcem i kažiprstom i nježno protrljaš lijevo-desno,onak ukrug(to ti potiče odvajanje kožice od glavića) i onda prevučeš dokle ide,ak je milimetar-milimetar i tak svaki dan kod kupanja...evo recimo mom junioru se dalo skroz prevuć tek sa neke 4 godine,al smo redovno to radili-sa svima u biti...
A jedna moja poznanica koja ima 3 cure i sad dečka,nije kakti to niš htjela dirat pa se malom upalio lulek sa 3 mjeseca,zagnojio ma grozno,morali hodat u bolnicu na čišćenje...grozno...
Ja sam sa svih troje ovak radila.to za ovo protrljavanje među prstima mii je pedijatrica rekla,i nikad s nijednim nije bilo problema s lulekom,al su imali raspon godina od kad im se dala skroz kožica prevuć ono-od 1,5 godinu do 4,mislim da sad pedijatri čekaju do 5.godine jel će ić il neće...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 4.10.2015 9:18:32 >

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1032
4.10.2015 11:50:58   
baby20
Ma bas toga me i strah Lidac, da se ne zakomplicira! Od jedne moje frendice mali je stalno imao problema s pisom, prvo mu se jajceko nije spustalo (kasnije je isao na operaciju) pa mu je od plakanja izbio bruh u preponi, onda mu se isto gnojilojer nisu kozicu prevlacili.... Ma isprepadana sam s tim gore nego sa ne znam cim! Zato su curice zakon user posted image nema pise! user posted image hehehehe...
A kaj je najgore imamo isto zanimanje Lidac, samo ja nemam radnog iskustva, osim godine pripravnickog staza! A ni tad nisam imala prilike vidjet "malog pisu" user posted image

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

Neposredna veza do poruke: 1033
4.10.2015 12:08:38   
perlica55
Dan curke user posted image
Joj dečki i luleki, ma baby budeš ti sve dovela u red kad bude trebalo,
nemoj se unaprijed brinuti... A tu nam je lidac da je udavimo pitanjima...
Više ne znam kaj ću kuhati ni kaj ću jesti... Uzela sam si za doma nekakve
trakice za urin, jutros su mi opet prisutni proteini u mokraći...
Sol uopće ne koristim, meso i ribu sam izbacila zadnja 3 dana, al sam sinoć
jela čokolino, pa mora biti da su se jutros na trakici prikazali proteini iz
mlijeka user posted image
Lidac dal si čula za te trakice? Dal su pouzdane? Veli magistra da jesu user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1034
4.10.2015 12:48:24   
noemaa
Vidim,luleki brinu zimske mameuser posted image slatke brige! Ja sam svog svaki dan navlacila i dosta je dobro...ali tamo negdje s dvije god se vise nije dao...mislim micek kaze: ne dam pisulina i mos ga sad... Na silu ne bih. Tako da sad to na jedvite jade radimo jednom tjedno. Micek ima 2,8g. Lidac,kaj velis,ti iskusna mamice? Do koje godine ga moramo hopsati??

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1035
4.10.2015 13:46:53   
Danira
idanuser posted image evo da i ja podjelim iskustvo s vjezbanjem luleka isto kao lidac.kad sam svoeg sineka kupala uvjek smo mu ja ili mm vjezbali u vodi.pa je poslije znao i sam.kozica mu se skroz odljepila s 3.5 godine.kod prematanja sam mu znala lulek uvjek stavit prema gore,pa se je znal zapisat do vrata.jer su me ubjedili da je to vazno za muskost.user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1036
4.10.2015 14:00:05   
lidac0605
Perlice,moram priznat da nisam čula za te trakice...pa pretpostavljam da su ok ak su ti tak rekli...
Noema,meni su rekli da do 5.godine se kožica mora odlijepit...probaj ga naučit da sam to radi,moji su sa 3 godine već znali sami navuć kožicu ja držim tuš,a oni sami prevlačili kolko ide ja sam samo pazila jel dobro to rade...
Ahhh stalno posla s tim lulekima user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1037
5.10.2015 9:03:32   
lidac0605
Jutro,mamice user posted image user posted image

Kako smo danas?
Mene noćas UBI žgaravica,opće se nisam naspavala...već par dana sam skužila da čim nekaj pojedem pecka,al ne onak da imaš osjećaj da rigaš vatru...noćas sam rigala vatru user posted image ...morat ću krenut kupovat onaj Rennie jer će to sad krenut svaki dan...
U svakoj trudnoći me mučila žgaravica,nažderala se Gastala i Rennia ko bedasta...a djeca mi se rode s tri dlake u dva reda na glavi user posted image ...a znate da stare babe vele da ak imaš žgaravicu da bu dijete imalo puno kose user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1038
5.10.2015 10:27:09   
Danira
user posted image hej,lidac mene zgaravica nije ni u jednoj trudnoci pekla,tak da sam sretnica sto se toga tice.joj jadna ti.meni se jucer zakocila lijeva noga iz cista mira pa sam sepala ko baba.mm me izmasirao i danas sve ok.u 24. tjednu idem na ogt,vadi kks i jos nekaj.ja danas budem juhu i piceka s mlincima imala za rucak.joj da zvala me od mm sestricna i veli da bi mi htjela dat kolica,a ja sva sretna tak da cu na kraju imat dvoja.user posted image

Neposredna veza do poruke: 1039
5.10.2015 10:30:00   
Danira
user posted image user posted image da i k tome su maxi cosi 3 u 1user posted image veselim se ko malo dijete tim kolicima

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1040
5.10.2015 10:45:38   
lidac0605
Uuuuu,Danira,fina kolica,user posted image user posted image ...eto na kraju buš imala i viška user posted image

Meni od jučer ostalo pirea od buče od ručka pa si mislim napravit sad od toga neke njoke i saft user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 5.10.2015 10:46:13 >

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1041
5.10.2015 10:51:26   
Kazimira
bokić...user posted image

Evo curka i ja od doktorauser posted image ....napravili su mi smjenu, ima konjunktivitis i par dana bu doma, a Kaspi je jedva čekao vrtić, kaže mm da ga nije na odlasku ni pogledaouser posted image

Nama danas dida kuha grah, a mi gledamo crtiće, peglamo, peremo veš i tak.....user posted image

Meni tek sad u 3. trudnoći malo žgaravica....ali ništa strašno....u prve dvije niš' i klinci su imali kose user posted image , ne baš grive ali su imali....user posted image

Danira nadam se da ne bu više tak' kočilo...to mi je najgora pomisao u trudnoći da sam nepokretna i to još kraj dvoje klinaca user posted image

Potdrav curke i bubice user posted image

Neposredna veza do poruke: 1042
5.10.2015 10:58:13   
perlica55
Dan curke user posted image
Danira, evo bi sada smazala tonu tvog ručka,
kak je zaj****** kad nešto ne smiješ user posted image
Lidac, mrzim žgaravicu, imam je ak pred spavanje jedem slatko...
Kazic, pazi da se i vi ostali ukućani ne zarazite, ak se ne varam
konjuktivitis se lako prenosi... Nadam se da bu curka
bolje uskoro user posted image
Ne znam kaj bi jela, čim je zahladilo ja sam kao vuk user posted image
Sutra sam kod gina, kontrola proteina pa danas ne
smijem meso niti primirisati... Kaj ću papat??!!??!! user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1043
5.10.2015 11:45:02   
Danira
Kazimira moj necak je imao konjuktivitis prije dva tjedna i seka mu mazala i kapala tak da mu je za 5 dana proslo,drzim fige da tvojoj curi brzo prode.perlice nadam se da ti nece biti prisutni proteini,a to ko prokleto kad nesto nesmijes onda bi covjek toga tonu pojeo.pusa slatkim trbuscicimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1044
5.10.2015 12:40:00   
Kazimira
Hvala curke, nadam se da ne bumo jer je već prije imala i nije nam niš bila..ona je izgleda tome podložna kao sinek bronhitisu.....skroz drugačije imunitete imaju...sreća pa mm i ja rijetko pokupimo bilo kaj od njihuser posted image
Tek je u počecima pa se nadam da bu već u petak u vrtić, a i puno je manje šmrklji...sirota već sam vuče usisavač za sobomuser posted image

Perlice držim fige da već za koji dan možeš jesti puricu z mlincima user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1045
6.10.2015 8:25:22   
perlica55
Jutro curke, evo user posted image user posted image user posted image user posted image
Lidac, sutra ti je pregled... Čekamo novosti user posted image
Kazimira kak je curka, ide li na bolje???
Jutros sam jedva ustala, sinoć sam pila punooo vode,
pa sam ustajala piškiti. Kasnije ću poći do gineka prekontrolirati urin,
nadam se iskreno boljem nalazu neg prošli put...
Nisam se pohvalila da mi se svaki dan javlja curka, i baš ju fino osjetim user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1046
6.10.2015 8:43:15   
lidac0605
Jutro,cure user posted image eto mene na Perličinu kavicu user posted image

Daaa,Perlice,sutra pregled user posted image ,jedva čekam da ga opet vidim user posted image

Eto vidiš da se curkica javlja user posted image user posted image Možda ti danas bude dobar nalaz od urina kad si puno pila user posted image

Kazić,nadam se da je šefica bolje...baš mi te žao,kad se samo sjetim tih svih mogućih boleština na početku vrtića user posted image ...sad će se samo izmjenjivat...još dolazi i vrijeme takvo da budu svi slinavi i šmrkavi...pa oni starci koji svjesno dovedu bolesno dijete u vrtić,grozno...a kod nas se već par puta to desilo,baš mi je rekla naša teta,tipa dijete ujutro ima tempicu,daju mu sirup i dovedu ga u vrtić...i onda obično oko podneva opet zakuri kad sirup prestane djelovat i onda tete zovu starce da dođu po njih...ne znam kaj od toga imaju,tak ionak mora doć po dijete,a za cijelo jutro je popljuvalo cijelu grupu...poludim na to user posted image
A kak mi idemo u privat vrtić,znam x tih mamica koje uopće i ne rade,al valjda grofica mora sjedit do podne na kavi pa ne može bit doma s bolesnim djetetom...

Sutra je mm roćkas,moram danas neki kolačić skemijat user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 6.10.2015 8:46:22 >

Neposredna veza do poruke: 1047
6.10.2015 8:49:27   
Danira
jutrouser posted image ,mm skuhao finu user posted image perlice user posted image za javljanje tvoje curice,konacno uzivas u kuckanju.user posted image Kazimira jel se tvoja bebica javlja?perlice nadam se da ce ti biti dobar nalaz od urina.lidac jel tvoj decko ima box mec.user posted image ostale kako ste jel vam se javljaju mrvice,slabo se javljate

Neposredna veza do poruke: 1048
6.10.2015 9:39:15   
gorina
Jutro! Evo da se i ja napokon malo javim, dani su mi tako ispunjeni da kasno navečer nemam ni volje ni snage paliti kompjuter.
Vidim da bebice super napreduju, svima se javljaju osim meni. user posted image A valjda će i to uskoro. Sljedeći tjedan mi je kontrola pa se nadam da ću saznati i spol, da znam kako se obraćati bebi.

Inače, sve po starom, nema ništa posebno što bih istaknula. Kako sam inače malo jača, trbuh mi se i dalje ne primjeti, još sam uvijek u istoj odjeći, jedino mi ipak polako hlače postaju biti uže, a trbuh tvrđi. Nadam se da beba ipak raste i uspješno se razvija. Ma uvijek neke brige, nema više lagodnog života user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1049
6.10.2015 11:14:42   
perlica55
Nemam bjelančevina u urinuuuuu user posted image  user posted image  user posted image
ALI, do daljnjeg nema meseka, piceka niti ribice user posted image
Svaka čast povrću, al kaj ću papati user posted image
Gorina, jao i ja sam poludila od brige jer nisam osjetila curku,
još je na pregledu spavala, pa mi je bilo čudno da se uopće nije pomaknula
5min kolko je trajao UZV...
Evo savjet: napucaj se čokoladom naveče,
pa si fino odi leći i čekaj bude se javila  user posted image ..

(Odgovor članu gorina)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!