|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prijenosni klima uređaji
16.7.2015 13:21:13   
SILVA123
Doista teško podnosimo ove vrućine. Ima li netko iskustva s prijenosnim klima uređajima? Planiramo kupiti jer nam je jako vruće.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Prijenosni klima uređaji
16.7.2015 13:35:33   
vandax
Ima ga sestrina svekrva i odlično joj je. Ima manji stan i lijepo ga ohladi. Njoj je spojena na dimnjak.

(Odgovor članu SILVA123)
Neposredna veza do poruke: 2
16.7.2015 14:55:23   
mirjana1703
Mi smo imali prije par godina i nije nam puno pomogao user posted image bilo nam je svejedno vruće .

(Odgovor članu vandax)
Neposredna veza do poruke: 3
16.7.2015 16:12:09   
FIGICA FIFINANKICA
uspije rashladiti,nije tako močan kao klasični ali pomogne

(Odgovor članu mirjana1703)
Neposredna veza do poruke: 4
16.7.2015 16:52:29   
zima1995
Nemamo ga, razgovarali jesmo da bi ga trebali kupiti, ali ljeto prodje, a i dalje ga nemamo. Uvijek je nešto važnije od tog user posted image

(Odgovor članu FIGICA FIFINANKICA)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!