Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 12.7.2015 21:51:55
|
|
|
|
angellah
|
Također
|
|
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 12.7.2015 23:52:13
|
|
|
|
Ela28
|
Živimo na moru pa ne idemo na ljetovanje a bome ne idemo ni na zimovanje veliki mi je trošak kad idemo kod mojih samo nam 1000 kn treba za karte
|
|
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 13.7.2015 7:10:05
|
|
|
|
monstrum
|
Na zimovanje ne idem jer imam snijega i previše, a kad idem na more imam kod koga, tako da si generalno platimo put i to je to...hranu bi ionako kupovala kod kuće
|
|
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 16.7.2015 8:57:52
|
|
|
|
ReaM
|
Nisam dugo bila nigdje :-(
|
|
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 16.7.2015 9:04:03
|
|
|
|
vandax
|
Imamo vikendicu na moru pa nam je to spas, al uvijek se dosta potroši. Samo nas put košta 500 kn plus hrana i sve. A uvijek se kupe sitnice za djecu i odemo na neki izlet i tako. Al neka bitno je zdravlje, para će biti.
|
|
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 16.7.2015 12:33:12
|
|
|
|
zima1995
|
Puno, nemamo ništa na moru i nikoga kod koga bih išli, pa plaćamo sve, od smještaja, prijevoza, hrane. Ne znam, ponekad pomislim da je bolje da uplatimo polupansion jer stvarno puno potrošimo i ne vidim neku uštedu kada kuhamo sebi. A obzirom da su klinci još mali, kombinacija svega toga mi i nije idealan odmor niti ljetovanje, ali eto radujemo se kad idemo na more
|
|
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 16.7.2015 15:07:30
|
|
|
|
mirjana1703
|
Ni mi nismo dugo bili negdje
|
|
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 23.7.2015 0:08:21
|
|
|
|
CHANTAL
|
Mi ćemo sljedeće godine,2 tjedna ziher.tak govorim već 5 godina,naime toliko nismo bili na ljetovanju.
|
|
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 26.6.2019 7:14:16
|
|
|
|
guycassode258
|
https://hotelscombined.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje. nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje.
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!