noemaa
|
hipooo, na kraju dana eto lijepih vijesti od tebe mrvica mala! ili fažolić, kako kaže njezina mama!!! planiraš i dalje raditi ako imaš ovakve mučnine? drži se, draga. ne izgleda tako, ali zaista će jaaaaaako brzo proći!!! mali andeo, drugo veselje moglo bi pokucat na vrata kod tebe želim ti od srca, grafić je super!!! buba, šta fali tvom grafu? sad će se on dignuti gore, samo vi akcijajte!! perlice, mmm.. baš mi zamirisao sad tvoj burek bARBIKa, bome ću si pogledati linkić. med mi zvuči slađe , hvala ti! štrumfeta, odtuguj pa gpre glavu! mi smo borci! sretno idući put! daxy, šta bi dala za još jedan dan samoće da se posvetim sama sebi....zato uživaj sutra na kvadrat, i za mene lidac, kako je? stigla gđa? ajde, pa da počnu nove akcije chrna, ajd nek ti novi postupak bude početak nečeg novog lijepog snjeguljice, jesi bila danas u iskušenju za kratke rukave?!? priznaj!!! odoh sad popiti još malo vrkute pa u krpe. koma sam, popodne smo bili u maslinama, nanosili se grana koje je tata rezao. a micek je u to vrijeme stalno piškio. sad mu je ovih dana fora piškiti kako treba, a ne upelene. (on još ima pelene). skine si hlačice, i onak s pelenama i bodijem sjedne na zemlju i viče: mamaaa, ja jadim pi-pi. pa se digne, obuče i onda opet sv isponova. jedno 300 puta tako! taman dok smo mi završili cijeli posao!!! curke moje, laku noć vam želim i ugodne snove!!!