noemaa
|
joooj, hipo, reci, čini li ti se sada da je jednostavno zatrudniti ili te još drže dosadašnje muke? čini li ti se kako ti je došla dosta brzo ili još imaš filing da si ju čekala stoljećima? uživaj!!! perlice, snjeguljice, ma možda se nisam dobro izrazila, nisam mislila na strogu apstinenciju, već samo apstinenciju od slanja vojnika u pravu bazu s obzirom da to ionako moram odraditi, neće biti teško. sve druge igrarije s mm ostaju aha, šta onda se to ne računa kao apstinencija? snjeguljice, da, ja kod svoje G dr.L., čekam 2 sata sigurno, a nekad i više. čak i kad sam bila debela sam jednom čekala 2,5 sata!!! ali to mi je tako normalno već da se ne ljutim. znam da je do organizacije, ali je i istina da imaju previše pacijentica. pa si čitala današnji GI? lijepo je tamo objašnjeno. na kraju ispada da smo sretne u RH jer svaka ima svog soc.G. tajci, foletto, želim da nas sad i vi razveselite svojim i taaako želim da sve nastavimo taj niz. snjeguljice, daxy, perlice, vaše sexone su iza vas pa želim da se upravo sada neka mala mrva prima za vas!!! može i onako tiho, nečujno kao hipicina