|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Odvikavanje od pelena
14.4.2014 16:40:39   
ucitelj
E zene moje kako krenutii kada krenuti s odvikavanjem od pelena posve mislim na musku djecu? jer primjetila sam da zenskice puno lakse i brze to odrade neg zenska djecica. Nemam pojma kako ili kada jer moj M ima 2god i 5mj i iako zna kad je ukakan nece da kaze kao da s eboji. i da se zna nisam ga forsirala nisam galamila na nj ni ikakav pritisak vrsila. Svi savjeti su mi jakodobro dosli
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Odvikavanje od pelena
14.4.2014 23:27:35   
kisica
Ja sam sinu probavala skinuti pelenu sa 2 godine, nije išlo. Jednostavno nije bio spreman za to, i odustali smo. Nismo probavali do 3 godine jer je rođen u ljeti, a opet je lakše nekako raditi sve to u ljeti nego zimi kad je još i hladno. Nama je sa 3 godine išlo super, vjerovatno jer je tada bio spreman na to. Skinuli smo odmah i dnevnu i noćnu pelenu. Sa piškinjem nismo imali problema, shvatio je odmah da se ide u wc i oke. Prve dane sam pitala svako malo dali treba piškiti. Po noći nije ni piškio. Sa kakanjem smo imali problem, radio je to u gače dobrih 20tak dana.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 2
15.4.2014 9:31:48   
ruwenzor
Mi smo išli sa sistemom nagrada, tj. kad je piškila/kakila u tutu dobila je veeeeliki bravo, pljeskanje i kiki bombon, a ak se dogodilo da se popiški u gaće (to je bilo ful rijetko) sam ju oprala, obukla i nastavile smo se igrati ko da se ništ nije dogodilo. Čitala sam da ne treba uopće praviti problem ako pobjegne u gaće, dapače da treba bez izjava tipa: pa kaj se dogodilo, kak si se to popiškio, pa ti si veliki... bla bla... da to samo stvara kontraefekt i pritisak na dijete. Ukratko: nagrada da, kazna ne.

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 3
15.4.2014 17:54:10   
andydea
I mi smo sad u tome..Imamo još malo pa 20mj. ,nosimo platnene pelene i vidim da je spreman jer ih skida ..do jučer nije želio na tutu ni gače nikako..Tutu sam stavila kraj prematalice i medu stavila na tutu,pa se ion sjeo,pa smo medi oblačili gače..i tako..postepeno,ali mora sužiti.. Curke sam skinula oko godine dana i to jako brzo i lako,ali Di je dečkić i već vidim da bude malo teže..ali ovo ljeto ga skidam sigurno !

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!