|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ulosci sa gacicama
12.11.2013 12:46:37   
leot
Od koje marke kupujete jednokratne gacice ili koristite vatene uloske? Koje su vase preporuke?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ulosci sa gacicama
12.11.2013 13:49:53   
ruwenzor
jessa jednokratne gaćice i vir80 ulošci
cimerica u rodilištu mi je dala chichov uložak, zakon je, dovoljno je dugačak i širok da je 1 dostatan (vir sam 2 stavljala), al ga nisam uspjela pronaći u dm-u u kvartu pa sam oatala na viru

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu leot)
Neposredna veza do poruke: 2
12.11.2013 14:14:46   
Sunshine28
preporuka chicco ulosci - u svakom dm-u ima, 39 kuna 30 komada, nema boljih

I + G = E & L

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 3
4.12.2013 19:19:25   
crazyblue
meni su zakon oni rozi lola nešto...pamučni bez ikakvih dodataka. a vidila sam neke da ima od to to u dm-u... kakvi su oni?

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 4
4.12.2013 19:24:17   
leot

IZVORNA PORUKA: crazyblue

meni su zakon oni rozi lola nešto...pamučni bez ikakvih dodataka. a vidila sam neke da ima od to to u dm-u... kakvi su oni?

ja sam te koristila kad sam prvi puta rodila,jako su mekani i ugodni ali malo nespretni. moras imat cvrste gacice da ti neb letio ulozak user posted image
Ok su za one prve dane nakon poroda kad puna krvaris i lezis pa ti nije bitno kakav ti je ulozak dok hodas_za to su meni bili super.
sad trazim neke za cijeli period krvarenja jer ovi nisu dobri kad nesto radis,odnosno kad se kreces.
cure cu gore preporucile chicco uloske i probat cu ih.

Volim sto postojis <3
18.1. L
21.06. L.

(Odgovor članu crazyblue)
Neposredna veza do poruke: 5
23.12.2013 9:11:54   
Manda Mare
Meni frendice također preporučile chiccove uloške i dm-ove jessa jednokratne gaće ili one druge isto iz dm-a, mrežaste , kao bokserice. Kupila dva paketa chiccovih uložaka. Jedan da ostane kući, a jedan ide sa mnom u bolnicu, a jednokratne gaće - 3 paketa - 2 jessina (po 5 kom.) i jedan paket mrežastih (5 komada).

(Odgovor članu leot)
Neposredna veza do poruke: 6
23.12.2013 9:25:28   
troubled
kad je meni trebalo nije bilo tih chicco nego samo vir...
savjetujem ti da oba paketa nosiš u rodilište...i pošalješ muža da kupi još koji :)
nije da te strašim...ali od viška glava ne boli :)

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Manda Mare)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!