|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Odbrojavanje srpanj 2013.
27.6.2013 12:54:05   
PinkyFunkyBirdy
Evo nam nove, ljetne liste s koje će sve trudilice otići kao ponosne trudnice. user posted image

Trudilice:

user posted image perlica55 - 03.07.
user posted image Bucika001 - 05.07.
user posted image ikaaa - 15.07.
user posted image winkica - 16.07.
user posted image Jasmina19 - 17.07.
user posted image hkajo - 18.07.
user posted image lili22 - 25.07.
user posted image daxy - 26.07.
user posted image perlica55 - 28.07.
user posted image andydea - 31.07. ?
user posted image cecilija - 31.07. ?

Navijačice:
Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek, cuba, vlatkam, leptir5, Lee, anonno17, AntonijaV, gogule, lidac0605, graško, pakić, breskvica22, gianna, točkica28, fever, pincirotvajler, mariola, sarah_zg, amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy, winkica, anamarijapupek, malena 35, Lotte, maminangel, dada2101, Andydea, zvončica1, Tania, angel@, Bucika001, danijela8, Afrodita83, mamino zlateko
user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Odbrojavanje srpanj 2013.
28.6.2013 12:10:02   
PinkyFunkyBirdy
Lista je prekrasna! user posted image

Trudilice:

user posted image rozesk - 10.07.
user posted image andydea - 13.07.
user posted image malena 35 - 16.07.
user posted image nelly. - 23.07.
user posted image crvenkapica123 - 26.07.

Navijačice:
Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek, cuba, vlatkam, leptir5, Lee, anonno17, AntonijaV, gogule, lidac0605, graško, pakić, breskvica22, gianna, točkica28, fever, pincirotvajler, mariola, sarah_zg, amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy, winkica, anamarijapupek, malena 35, Lotte, maminangel, dada2101, Andydea, zvončica1, Tania, angel@, Bucika001, danijela8, Afrodita83, mamino zlateko

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 2
28.6.2013 12:53:50   
hkajo
ajme koliko nas je user posted image user posted image user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

Neposredna veza do poruke: 3
28.6.2013 13:09:24   
lili22
pokrile smo cili misec user posted image bi ce zanimljivo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 4
28.6.2013 13:56:53   
PinkyFunkyBirdy
Drage nove trudilice dobrodošle nam i postale lijepe okruglice user posted image čim prije! user posted image
Tintin, milena, ima i tebe na listi. user posted image

Trudilice:

user posted image bjonda - 10.07.
user posted image tintin - 31.07. ?

Navijačice:

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 28.6.2013 14:02:52 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 5
28.6.2013 19:41:55   
BUMBI
Kolika lista...sretno cureuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 6
28.6.2013 22:06:21   
tintin
Pinky draga hvala ti, a kako je krenilo dopasti će me datum u kolovozu, ali neka mene s vama na listi odma se lipse osjecam, srce si.user posted image
Lista je predivna, cure drage svima vam od srca želim da ugledate plusice, sretno.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 7
29.6.2013 7:53:46   
daxy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim imamo 2 nova imena na listi! user posted image user posted image
bjonda rozesk dobrodošle na našu listu! Sretno!

Pinky gdje ti samo nađeš ove trudilice? user posted image user posted image Vrijedna si ti nama. user posted image

Dajte cure da nam se popuni ova lista sa user posted image pokraj imena! U boj,u boj! user posted image user posted image

Kad uspijete,povirite ovaj moj graf. Ja sam totalno zbunjena,a vidim i FFu nije baš jasna ova moja temperatura pa je stavia prazne krugove. user posted image Ova najniža temperatura je iz noćne kad nisam spavala,a ove zadnje dvi su poslije prospavane noći i ispoštovanih svih strogih pravila za mjerit BT. Kontala sam da će temperatura iz noćne bit "normalna" jer nisam spavala (aj kunjala sam pola sata),al sam oko ponoć i po popila Ibalgin(ibuprofen) pa ju je on trebao malo snizit. Al dan poslije,skok u temperaturi,a jutros ista ka jučer? user posted image Nije vrag da sam imala O? user posted image Nemoguće? Ili? user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 8
29.6.2013 9:38:20   
ikaaa
Lista nam je prekrasna....Daj Bože da sve ugledamo ovaj mjesec user posted image , e to bi bilo super....
Daxy mila ja sam par mjeseci mjerila BT, i nekad mi se znalo tako napraviti ako nisam tempicu mjerila u isto vrijeme, a to je obično uvijek bilo vikendom kada sam malo duže pospavala....user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 9
29.6.2013 10:49:37   
Jasmina19
Cure sretno svima u novoj rundiuser posted image Daxy,i ja mislim da su ti prozirni kruzici ako ne mjeris BT u isto brijeme.Bas ti je cudna ta temperatura u principu kod ne spavanja tj.kod bilo kakvih aktivnosti bi trebala biti visa temperatura nego kad tijelo miruje.Mislim da ti je ova temperatura dok si spavala vjerodostojnija,tj.ujutro odmah nakon buđenja.Meni je recimo prvi dio ciklusa temp.36.1-2 a nakon O 36.5 pa raste do 36.8.Znam da ti je tesko to sve pratit zbog nocnih,nadam se da ces brzo skuzit bar okvirno kako ti se kad krecu temperature pa ce ti bit lakseuser posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 10
29.6.2013 10:50:18   
tintin
Pinky draga mozes moj datum staviti 28.07.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 11
29.6.2013 10:58:14   
mali andeo
Sve koje niste ostale trudne prošli mjesec,želim Vam puno sreće ovaj,
naravno kao i sebi... ja se prijavljujem 1.7 i nadam se da me neće posjetiti user posted image
nego da ću ugledati user posted image ...hormoni me neki ludi drže,a sad dal je to pms,ili nešt drugo vidjet ćemo...
a tako mi je bilo i u prvoj trudnoći,malo sam se smijala ,malo plakala.... ja se samo nadam da imam veliki razlog za to ...
ne gubim nadu...samo se nadam da ću ovaj put ipak brže ugledati plusić na testu,nego prvi puta user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 12
29.6.2013 11:08:08   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image mali andeo - 01.07.
user posted image bjonda - 10.07.
user posted image *Katarina* - 15.07.
user posted image tintin - 28.07.

Navijačice:

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 29.6.2013 11:21:46 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 13
   [Brisano sporočilo]
29.6.2013 11:13:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 14
29.6.2013 11:20:16   
PinkyFunkyBirdy
Draga Daxy, cure su ti dobro rekle - kad mjeriš tempicu u različito vrijeme onda ti stavi prazne kružiće. Mislim da ti nije bila O jer kad bude tempica će ti skočiti. Vidiš da je bila prije nego si dobila mengu 36,5 i više, a sad je gornja granica 36,4. user posted image
Ja ti nove trudilice nanjušim i onda ih vrebam dok se ne odluče prijaviti k nama na listu i onda ih na kraju špotam jer nam ne javljaju rezultat. user posted image user posted image user posted image Takva sam ... ne mogu si pomoći. user posted image user posted image user posted image

Mali andeo, rijetko nam se javljaš. user posted image Zašto? Da ti se nije ona grozna Pinky nešto zamjerila? user posted image Kako si nam ti? Što ima kod tebe? Hoćeš li pišnuti već 1.? Navijam za user posted image ! user posted image user posted image user posted image Obavezno nam javi! user posted image

Katy, na listi si! user posted image

Joj, curke, mene je strah da će mi O doći prije 20.07. user posted image Sise su mi malo nabubrile iako još ne bole, tempica se spustila, čini mi se da mi se iscjedak počeo povećavati... K vragu ... ak me sad iznenadi znači da ću do 10.mjeseca čekati na drugu O. user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 29.6.2013 11:23:21 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 15
29.6.2013 11:27:23   
perlica55
Joj lista je savršena user posted image user posted image
Daxy, zanemari tempicu kad nije obojan
kružic!!
Pinky, a da ipak ubacite akciju user posted image ???
Ja opet nisam izmjerila tempicu, maloprije
sam se sjetila user posted image
Trbuh i dalje boli, sve mi se čini da user posted image
stiže!!
Sretno curke, nek nam bude punooo
ovaj mjesec!!!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 16
   [Brisano sporočilo]
29.6.2013 11:40:44   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu perlica55)
  Neposredna veza do poruke: 17
29.6.2013 11:53:26   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Perlice, baš sam si mislila kako kod tebe nebi prošlo nepokriveno ovo razdoblje da si na mom mjestu. user posted image user posted image user posted image
Ali ja ne mogu nagovoriti mm jer je odlučan da ništa od akcije dok nalazi ne stignu. Jadničak se morao sad kljukati s antibioticima iako vjerojatno nije pobrao od mene ureaplasmu (pošto sam ju ja sigurno dobila na kiretažama). user posted image Vidjet ćemo ... možda se varam u vezi dolaska O ... kad su tako dugi ciklusi kao kod mene onda se simptomi ovulacije malo pojavljuju pa nestaju i tako ukrug. Sigurna ću bit kad bude u isto vrijeme jak proziran iscjedak i bolne sise. Vjerujem da sad sljedećih tjedan dana O neće biti sigurno. A možda se to oduži pa će biti tamo za 3 tjedna. user posted image

A tebe ću ne po prstima već po guzi zato što ne mjeriš tempicu! user posted image user posted image user posted image Vidim ja da si se malo opustila. No, trudnicama je to sve oprošteno (ja sam bila jaaaako tj. jače nego inače smušena, šlampava i zaboravljiva kad sam bila trudna, a prije nego je pao testić). user posted image

Katy, meni je na zadnjim brisevima otkrivena ureaplasma (to je spolna prenosiva bolest ali se može pojaviti i padom imuniteta no ja vjerujem da sam ju zaradila kiretažama) pa smo ju mm i ja rješavali antibioticima i sad mora proći neko vrijeme i onda idem 11.07. ponavljat briseve. Oni se čekaju 10tak dana tako da prije 20.07. ne želim da O dođe jer ako dođe prije onda smo fulali ovaj ciklus i moram čekati sljedeći, a sljedeća O će onda biti vjerojatno za 2, 3 mjeseca u najboljem slučaju. user posted image
Predlažem ti da piješ marulju i vrkutu (jer je marulja sama odvratnog okusa) od kraja M do O i od O do kraja ciklusa samo vrkutu. Imaš tu za vrkutu: http://www.ringeraja.hr/forum/Biljka_VRKUTA/m_777441/tm.htm i ovo ti je marulja: http://www.ringeraja.hr/forum/Macina_trava/m_854146/tm.htm.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 18
   [Brisano sporočilo]
29.6.2013 12:05:23   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 19
29.6.2013 12:42:19   
daxy
Cccccccccc. Pa nisam ja ka vi spavalice zaboravne. user posted image user posted image user posted image Ja sam vrijedan mali mrav s toplomjerom. Mjerila sam jučer temperaturu u 06:00h,a danas u 06:05h. Pa nije valjda da mi je zato stavia prazne krugove? user posted image Jedino kad sam noćnu radila mjerila sam u 05:30? user posted image To je ova najniža,al onda bi triba na nju stavit prazan krug,zar ne?

Pinky,vrebaš trudilice? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a vidiš ja sama došla da te gnjavim oko trakica,temperature,itd... user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 20
29.6.2013 12:59:04   
daxy
Ma sama ću sebi odgovorit,ne da mi se uređivat post.

Drage moje veteranke ikaaa i tintin želim vam puno puno puno puno sreće na potpomognutoj i da vam ovaj srpanj bude dobitan! Šaljem vam puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i puno dobrih vibracija! Budite nam vesele i pozitivne!
Ove dvije cure to dugo čekaju i zaslužile su poseban tretman u ovom postu. user posted image

I ostalim curama s liste želim puno sreće i da sve redom postanemo okrugle! Idemo cure u akciju i NOGE NA RAME!!!

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 21
29.6.2013 15:42:47   
nelly.
Daxy mi se trudimo nekih pola godine.. Sad razmisljam da probam pit te cajeve od vrutke i marulje. Nadam se da ce nam se posreciti uskoro ..
Lista vam je savrsena ovaj mjesec i nadam se da ce bit jako puno user posted image na njoj!!!user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 22
   [Brisano sporočilo]
29.6.2013 22:35:31   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 23
29.6.2013 22:57:16   
perlica55

Katy draga, potpisujem user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 24
30.6.2013 13:12:34   
crvenkapica123
Ajme cure neznam sto da mislimuser posted image user posted image .Krenija mi je bija menzis tj kad bi se pbrisala ili natezala bilo bi krvi,pa smede pa krvi pa smede i tako vec 5 dana,nikako ja procuriti a trbuh me boli za user posted image .Test mi je bija nikidan negativan i sad sto ako sam ga prerano napravila?Ma nista to mene nebi mucilo da ja nisan popila puno tableta jucer.Uklistija mi se bija zivac u ledima i nisam se mogla pomaknuti,popila 2 brufena od 400mg i isto me bolilo.Otisla na hitnu pa je rekla da neka popijem normabel od 5mg da mi taj zivac malo popuste i da navecer popijem voltaren forte,i navecer sam imala takvu glavobolju da su mi se ruke tresle,mislila sam da cu se srusiti,popila voltaren,nakon 2 sata nije proslo pa popila jos pola voltarena,tek mi je pola sata nakon te polovice bilo lakse.E sad ja nemogu od straha sto ako sam trudna a prerano test napravila a popila ovoliko tableta.user posted image user posted image .Cure ako sto znate javite.Opet razmisljam koliko zene piju,puse,drogiraju se i sa bebama sve bude u redu.

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!