|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mustela sampon za tjemenicu?
2.4.2013 13:55:49   
BUMBI
Zanima me dali ga je koja koristila za tjemenicu i dali ste bile zadovolje?I zanima me dali se moze i nakon sto se uklonibtjemenica koristiti taj sampon?
L mi ima dosta tjemenice,ali i dosta koseuser posted image ,pa sam ga neki dan mazala baby uljem i probala tako ukloniti ju.Nije mi bas nesta skinulo,a usput mu je kosica jos 2 dana bila masna.

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Mustela sampon za tjemenicu?
2.4.2013 14:01:59   
Sunshine28
ja sam bas isto htjela ovo pitati, Em ima samo par žutih ljuskica na glavi, ali htjela bi se rjesiti toga dok se ne rasiri - isto ima puno kose na tjemenu pa mi je sa uljem nezgodno....

I + G = E & L

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2
2.4.2013 14:08:58   
BUMBI
Nadam se da ce se netko javiti tko ga je koristio?
Ja sam bila malo citala na netu i dosta njih kaze da je super i da su se rjesili tjemenice nakon 2-3 puta i da su i dalje koristili taj sampon,ali ne svako pranje

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 3
2.4.2013 14:14:26   
Kazimira
kad je K bio skroz mali onda sam mu nasaftala glavu sa bademovim uljem i stavila pamučnu kapicu pol sata, tako par puta, malo se isčešlja sa četkicom i super.......sad je opet dobio samo kaj mu je sad kosa puno duža i gušća pa smo kupili mustelu, nije još otišlo, a dosta dugo koristimo, mislim da je do kose, treba češljom malo grebuckati....lako kad nemaju puno kose....

sretno user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 4
2.4.2013 14:16:21   
BUMBI
A ipak mu se malo smanjilo?Kako se to koristi?Mora se i s cesljicem prolaziti ili?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 5
2.4.2013 14:22:25   
MaTana
Ja sam je koristila sa bubom, bila mi je super, buba je bila celavica, ali znam da joj se jako brzo povukla tjemenica, ja bi joj namazala uljem prije kupanja cca pola sata, onda iscesljala i oprala s mustelom. Kad nije vise imala tjemenicu koristila sam joj za svako 2 pranje kose.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 6
2.4.2013 14:22:32   
danery
ja sam za bejb imala šampon-pjenicu,nakon 1 pranja otišlo sve,ali smo ga povremeno koristili da ga potrošim,nekih 80 kn je koštao onda user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 7
2.4.2013 14:26:37   
Ubrzomamica
Mi mustelu koristimo od prvog dana!! Preeeezadovoljni smo!!!!
B je imao samo par tockica i namazala sam jednom uljem i rekla sam nikad vise! Pa tu mast nikako oprat poslje, uzas! I odem u dm skupim popuste i kupimo mustelu! Jos malo pa cemo imati 11 mjeseci i jos uvijek imamo sampona! Sve je otisli prvim pranjem i nije se vise pojavljivala! Imamo i kupku od prvog dana i jos je nismo potrosili! Do 11. mjeseca sam ga kupala svaku vecer a kad je zahladilo onda tjedn dva puta, ali ako se jako ukaka onda ga okupam obavezno!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 8
2.4.2013 17:44:28   
sretnaz
Koristim mustelu od kad je imao cca 1 i pol mjesec. Ne znam točno. Tjemenicu je dobio i nikako nismo uspjeli rješiti uljem i zato smo kupili mustelu. Ima malo kose ali nije išlo dolje iz prve, ali se vidjelo odmah poboljšanje jer mu je glavica inače bila crvena na djelu gdje je tjemenica, a nakon šamponiranja koža je izgledala puno zdravija. Na jednom malom dijelu glave mjesecima smo rješavali tjemenicu ali je na kraju nestala. Uglavnom , preporučam user posted image

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 9
2.4.2013 22:01:50   
mala pcelica
moja ce sad 4 god od rodjenja muku mucimo sa tjemanjačom,uzela sam na kraju i tu mustelu i niki kurac nije skinila user posted image a svaki put joj perem sa njom i ostavim 2-3 min da joj djeluje na glavi,poslje češljom malo izgrebe,al nema sanse da ode

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 10
3.4.2013 11:11:22   
CallamityJane
Moja nije imala kao beba tjemenjacu ali ju je dobila kada je vec imala dobrooo kose i isto tako na preporuku kupim Mustelu i otislo jako brzo, koristimo ju i danas za svakodnevno pranje kose jer joj se zna katkada vratiti, posto ja imam psorijazu na jednom djelu glave koristim je i ja kada ne koristim terapiju i pomaze i meni. Mustelu uvijek kupujem vise pakovanja odjednom i generalno sam odusevljena njihovim prozvodima.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 11
3.4.2013 13:39:27   
BUMBI
Hvala vam cure..definitivno kupujem šamponuser posted image
Samo me zanima dali se samo s njim opere ili se mora još i s češljem prolaziti?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 12
3.4.2013 17:01:52   
daze
di je ima kupiti?dm?

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 13
3.4.2013 17:07:58   
YesNo
Ima je kupit u svakoj ljekarni

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 14
3.4.2013 20:55:36   
BUMBI
Ja mislim da sam vidjela i u Dm-u.Sutra cu pogledati,pa ako ima tamo cu kupiti i iskoristii cu onaj kupon s 25% jer je sigurno oko 100 kn

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu YesNo)
Neposredna veza do poruke: 15
3.4.2013 21:36:08   
emamma
ja sam s P koristila mustelu i otišlo sve u dva puta što sam joj je koristila (a koristila sam i mustelinu kupku za tjemenicu i kremu koja se maže dva puta na dan isto je krema za tjemenicu),kad se rodio M imao je tjemenice ko snijega po glavi i mustela mu nije ama baš ništa skinula,nego sam mu je riješila s onim malim češljićem za skidanje tjemenice i najobičnijim bebi uljem pa saduser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 16
4.4.2013 13:44:37   
cocco
mi smo koristili mustelu, iako moj malac nije imao tjemenicu nego dermatitis. i stanje je bilo puno bolje, nije imao više žutih naslaga, nego samo bijelo, suho, kao perut. prošlo mu je kasnije, al i dan danas znamo tu i tamo s mustelom oprat reda radi.

(Odgovor članu emamma)
Neposredna veza do poruke: 17
4.4.2013 20:48:33   
BUMBI
Kupila danas u Dm-u.Oprali smo kosicu,ali nisam gledala kako je,sutra cu pogledati.Super mi.mirisiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 18
4.4.2013 21:28:23   
MaTana
Ajme jedva cekam ponovo miris bebice i mustele... Mustela mi prekrasno mirise, bas po malim bebicama

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 19
12.4.2013 12:33:56   
BUMBI
Mi već evo par dana peremo kosicu s šamponom,ali nije mu skoro pa ništa otišlouser posted image
Prat ćemoj još,nadam se da će ipak nestati

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 20
10.6.2013 13:01:25   
Ela28
Mi smo napunili 6.mj mučimo se sa tjemenicom od prvog dana moram pod hitno probat kupiti mustelu pa da vidimo ali kako je skupa sve odugovlačim jedan dečko ima manje drugi više užas user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 21
10.6.2013 13:23:32   
anne
Petra ima neku čudnu kožu.user posted image Dugo smo se mučili s njenom tjemenicom i ovaj šampon je pomogao. Koristili smo i mustelinu krem u protiv tjmenice - isto je super.
Sad i Rebeki perem s njim, ona ima malo, ali nikako da skroz nestane.
Draže mi je ovako nego grubo iščešljavati.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 22
10.6.2013 22:18:17   
FIGICA FIFINANKICA
jako je dobar,pomogao je

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 23
10.6.2013 22:21:53   
evanoi
a super je i maslinovo ulje! mom je tako prošlo user posted image

(Odgovor članu FIGICA FIFINANKICA)
Neposredna veza do poruke: 24
11.6.2013 18:18:41   
uspavana
mi smo probali četkati, pa maslinovo ulje...i vratila se za dan-dva...pa smo kupili mustelinu pjenicu i od onda nema nikakvih problema.
Koristimo ju već više od godinu dana i super je!
je skupa kad gledal odjedanput dati više od 100 kn, al dugo ju imamo tak da mislim da se svakako isplati a i super mi je miris

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu: