sminkret
|
Evanoi, jeste li vadili krv pa mu je zato dala željezo? Ja ti mogu reći iz osobnog iskustva, meni je za curku dala željezo jer sam bila slabokrvna cijelu trudnoću, a njezin nalaz joj je bio onako, željezo u donjim granicama. i ja sam ti to njoj pokušavala davati, ali to je ona pljuvala, bljuvala, ma katastrofa. Nekako smo vodile bitku oko toga, i onda joj se napravio zastoj, imala muke od kakanja grozne. I ja jednostavno prestala davati. Kad smo išli vaditi krv, nalaz joj je bio odličan. I danas mi je drago da joj nisam više davala. Naravno, da je bio baš loš onaj prvi nalaz, nastavila bi joj davati, ali ovako nije bilo potrebe. Curka je bolje, evo još spava. Jel vaši klinci imaju još pokoji grčić? Njega zna prišrafiti s vremena na vrijeme, ali u zadnje vrijeme ponovno bljuca pošteno. Do kad će to preskidanje? Jully, stvarno ti nije lako, nadam se da će ti ubrzo biti bolje! Bumbi, pristojan ti je dečko kad nema igračaka po podu Pitam se što rade bebe koje ne puzaju? Znam da mi je jedna prijateljica pričala, kojoj je prva beba puzala, a druga ne, da joj je s drugom bilo 10puta teže. Kaze ona, puzavac "ode" kamo želi, posluzi se, nađe neku zanimaciju. Samostalni su. A drugog je morala voditi za ruke, otisla joj leđa.