|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebice 2012/2013
12.4.2013 6:53:24   
BUMBI
Moja klokanica nema nikakve polozaje,neka najobicnija
Mi smo opet imali jedno budjenje oko pola 3user posted image user posted image i u pola 7 budnjenjeuser posted image .
Evanoi u ad mu stavim jednu mjericu rizinih pahuljica.Sad jede svaki obrok s njims,neznam jel to ok,ali njemu je dobro i lijepo je prihvatio i duze izdrzi izmedju obroka,4 sata sigurno.Probala mu jucer samo Hipp i nije mu se bas svidjelo iako bi pohljeo vjerovatno da sam mu dala al sam ipak stavila malo pahuljica

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 801
12.4.2013 8:31:54   
Lotte
Još me samo zanima, je li obična marama ili sling sa metalnim kolutovima?

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 802
12.4.2013 9:14:49   
BUMBI
Zaboravila reći da danas imamo 3 mjesecauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 803
12.4.2013 9:58:36   
Lotte
Bumbi, koju bočicu koristiš za hranjenje? Jesi kupovala novu dudu ili bušila iglom?

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 804
12.4.2013 11:15:20   
seraphyme
sling sa metalnim kolutovima.

evo ista kao u ovom videu

http://www.youtube.com/watch?v=ez1PC5pRvF8

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 805
12.4.2013 12:26:51   
BUMBI
Lotte mi imamo Nuk boćice,pa sam mu kupila M veličinu i dobra je.Oni imaju S,M i L veličine.Baš zbog toga sam i uzela njihove boćice

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 806
12.4.2013 15:43:56   
evanoi
seraph, baš je lijepi sling! si ga dugo koristila? kako ga beba prihvatila?
ma bumbi, ako malecki uživa i sve popapa, znači da mu treba jača hrana i to je onda ok. kako traži, tako mu daš.nema smisla držat se nekih "pravila" kad su sva djeca različita. ako vidiš da on lijepo napreduje i da je zadovoljan, samo tako naprijed! user posted image
od kojeg mjeseca ste počele koristiti dude s dvije rupice? mi smo još na jednoj (sutra navršava dva mjeseca!).da mu mijenjam bočicu, tj.dudicu?
bumbi, čestitke maleckom na 3.mj.!!!
moj se počeo često smijati, čak se i didu i kumi i tetama nasmijao, pa i nonićim... kad ga presvlačim, ful baca nogice, leti rukicama, guguće... slatkić moj user posted image čak uspijeva biti budan na kauču 5 min i pusti me da u miru odem na wc ili operem si krušku user posted image
ali još nema neki ful raspored za hranjenje. jedan dan jede 5 obroka, drugi 8. a vaši?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 807
12.4.2013 18:21:42   
daze
Pa M uglavnom danju jede svaka 2ipo ili 3 sata,a po noci zna odspavat i 5-6 sati a da ne trazi.
Bumbi user posted image za ,Lukina 3 mjeseca.
Stvarno brzo rastu,ja sam svaki dan odusevljena njenim osmijesima i pokretima.a sta ce tek bit kad progovoriuser posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 808
12.4.2013 19:16:07   
seraphyme
Micek je obozavao sling, jako sam ga dugo teglila u njemu, ali zato braco ne podnosi. Pozivcani skroz. Bumbi bravo za Luku :)

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 809
12.4.2013 20:48:36   
BUMBI
Evanoi.mi koristimo kao sto sam vec napisala Nuk bocice i one imaju samo jednu rupicu,ali imaju velicine.Imaju samo 2 velicine,do 6 mj i od 6 mj,tako i rupice S,M i L.Tako da sve zavisi koje bocice koristis i sta pise na njima

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 810
13.4.2013 18:48:34   
nelly68
hej cure ja isto baš razmišljam o tim maramama za nosit bebu i naišla sam na jednu stranicu na face i sad imaju 50 % sniženje oko 200-tinjak kuna su ima i tih mei tai te mi zvuče baš super jer se dijete može nosit bez obzira koliko ima kg, sve dokle imaš ga snage nosit.. Sad razmišljam da si uzmem tu, ali ima nešta fora za stolicu, kad djete sjedi na stolici s tim da se kao zaveže da ne padne i košta samo 150 kn, ali to je već za veće bebice.. Sviđa mi se i jedno i drugo, pa dok je akcija razmišljam da nabavim.. user posted image

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 811
13.4.2013 23:56:39   
sax52341
Bumbi na koji nacin spremas rizine pahuljice sa mlijekom, napravis normalnu uobicajenu dozu mljeka pa ubacis zlicu rizinih pahuljica i promuckas? jusnu zlicu ili cajnu? Ja sam probala sa rizinom sluzi i zadovoljna sam s time koiko je spavao ali cini mi se jednostavnija priprema sa rizinim pahuljicama.... Dala sam mu to da pije iz aventove bocice sa sisacem sa promjenjivom rupicom tj na broju 2 (okretanjem bocice se namjesta velicina otvora - ima 3 razine 1, 2 i 3)

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 812
14.4.2013 6:28:04   
BUMBI
Sax napravim mu normalno Hipp i stavim ti jednu mjericu(iz Hipp kutije)rizinih pahuljica i promuckam.
Nama je samo 2 noci trajalo ono 1 budjenje,sad se vec 2 noc nesta stalno vrti i moram mu dati dudu i opet smo na 2 hranjenja(ali samo Hipp).Mislim da ta budjenja bas i nemaju veze s rizinim pahuljicama,ja sam mu ih uvela jer je bio cendrao i stalno trazio jesti,a ne da mi duze spava.On meni jede oko 7 navecer i onda mu bude budjenje oko 1,2 zavisi kako kad.
Mi smo jucer uzivali vani u setnji u AS,skoro stalno prespavaouser posted image .
Malo su mu okice od krmelja i malo mu kso suzi oko,to je vjerovatno od vjetra(iako ga nije bilo jako sad kad je bilo toplo) jer je ipak otvoren u AS,nije zatvoren kao u kosari.Ali nije nista jako.
L je poceo i stalno gugutati i pricati po njegovomuser posted image
Meni jucer dosla i 2 user posted image ,nakon 28 dana,malo me iznenadila,nikad mi nije bila tako,uvijek 30,31 dan,ali sta je tu je...

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 813
14.4.2013 8:34:21   
daze
Dobro jutro!user posted image
Prekrasan dan,cekat cemo mrvu da se probudi pa u setnjicu i kavu uz more malo.opet je dobro spavala,jela u 5 pa spavala do 7 ipo,tata je odvea u dnevni boravak ko da ja jos malo odspavam al sam je iz sobe cula da place pa se i ja digla,glad ne pitauser posted image
Ja se bas veselim uvodenju kasica da ne ovisi bas uvik o meni,bar 1-2 obroka.pogotovo jer u 9.mj pocinje skolska godina,a ja planiram odradit staz godinu dana,tako da je mogu ostavit tati ili babama na par sati dok sam u skoli.al imamo mi jos do kasica,vjerojatno cu tek uvodit u 8.mj kad napuni 6 mj.tako da se navikne do 9.mjeseca.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 814
14.4.2013 10:12:21   
evanoi
jutro,cure! prekrasan dan nakon prekrasne noći :) jučer išli muž i ja na večericu, kumin poklon, a ona je čuvala maleckog. baš smo se dobro opustili. kad smo ga stavili u krevetić, spavao nam 5 sati!!!! bez buđenja user posted image a sad idemo u dužu šetnjicu, na naš predivanrt kamenjak user posted image uzimamo klokanicu za muža i maramu za mene i šetnjica po šumici, obali...
nelly, koja je to stranica?

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 815
14.4.2013 11:13:03   
seraphyme
rižine pahuljice su "praznije" od rižine sluzi, ali istina, lakše stoput za napraviti. E se neki dan nasmijao na glas dvaputuser posted image

mi bili jučer na krizmi kod mog nećaka, mama čuvala dečke. ne sjećam se zadnji put kad sam sjela i u miru pojela ručak. nažderala se čoabnca, valjda se E neće progorit guzica user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 816
14.4.2013 16:06:58   
nelly68
Evanoi ovako se zove stranica Smile4meBabyshop user posted image ..moj malac danas od 9 sati nije skoro ništa spavo evo teka sada zaspo i jeo je baš svaka dva sata,i danas je lijepo vrijeme ali vjetar se raspuho pa danas nećemo van...i dogovorila sam krštenje za petak ipak kod našeg pope danas moji ošli u Bih kupit sve šta mi treba za priredit i i konačno mi dolazi seka u srijedu i moja Manuelicauser posted image ...joj Bumbi nakon koliko dana ti je prva stigla???

Neposredna veza do poruke: 817
14.4.2013 20:03:59   
BUMBI
Evanoi user posted image za veceru
Seraphyme i za tebeuser posted image sto si se lijepo provela na krizmi.
Nelly prvuuser posted image sam dobila 2 mj nakon poroda.Jako mi je obilna,ali i ne toliko bolna.
Mi smo danas bili na rodjendanu kod malog prijatelja koji je slavio 1 rodjendanuser posted image .

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 818
15.4.2013 15:13:51   
daze
sunčani dani pa nikoga na forumuuser posted image
mi smo danas bile u kući,ostala nam kolica u autu a tata ujutro išao na posao tako da nismo mogle nigdi.malo smo se sunčale na balkonuuser posted image
bumbi jesi probala na kraju mustelu za tjemenicu?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 819
15.4.2013 19:19:54   
evanoi
ma prelijep dan! mi bili u šetnji,ali se noica počeo meškoljit. morala sam ga četvrtinu puta nosituser posted image bumbi, kad je tvoj prestao voljeti kolica? moj ima tej 2 mjeseca, mislim da je definitivno premalen za promjenu kolica! kučer smo bili na kamenjaku, prekrasno je tamo, penjali se, hodali...,more, sunce. ,aleni je 2 sata spavao u marami, super mu je bilo!
nelly, pogledala sam onu stranicu i naručila si hlačice za pelenaše, super su!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 820
15.4.2013 19:50:25   
BUMBI
Napišem roman i izbaci meuser posted image
Popodne sam bila s svoja 2 dečka u gradu u šetnji,baš nam je bilo lijepo,L je bio superuser posted image
Evanoi L se više nije htio voziti u košari od kolica,sad se vozimo u AS i super mu jeuser posted image
daze korisitimo mi šampon već dosta,ali nema baš nekog učinka,ja se tješim svaki dan da ima sve manje i da će nestati,ali nevjerujem baš...a prat ćemo još pa možda ipak i nestane.Čula sam da ima i Mustela krema za tjemenicu i da je ona super,ali nemam ju namjeru kupovati,pogotovo ako i ona bude takva kao šampon.Ali šampon super mirišiuser posted image
Danas sam L stavila ispred ogledala i prvo je sav u čudu gledao,pa se počeo smijati i pričatiuser posted image ,umrla sam od smijeha.par puta sam ga danas stavila i svaki put bi se smijaouser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 821
15.4.2013 21:02:31   
daze
evanoi super šta je mali htio spavat u marami pa ste mogli šetatuser posted image zar već ne želi u košari bit?M zaspe čim krenemo u vožnju u košariuser posted image jedino joj smeta kad negdi stanemo,tipa u kafić kad sjednem odma počne kenkatuser posted image
a prekomična mi je,kad joj se neko obraća i priča s njom smije se naglas i vrišti,preslatka mi bude.
bumbi,onda da ne kupujem šampon?glupo mi davat 100kn ako ne pomažea već imamo mustelin šamon i gel za tuširanje i losion za tijelo tako da svakako lijepo miriše user posted image kakva je to krema za tjemenicu,nisam vidila u dm-a?to se maže prije kupanja?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 822
15.4.2013 21:11:31   
BUMBI
Valjda mu smeta sto nista ne vidi kad je u kosari i nije vise toliko mali da ni odmah zaspao.U AS sve lijepo vidi ps mu je dobro,a i zna zaspati...a neznam sta da ti kazem za sampon,mozda bi vama pomogla.Nemam pojma za kremu kako se stavljs,a ima je sigurno u ljekarni za kupiti.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 823
16.4.2013 15:36:48   
evanoi
hello,cure! moj štrumfić me svaki dan pusti mrvicu više slobodnu ujutro. evo, danas kad smo se probudili, smo se izljubili i pustila sam ga u krevetu samog dok sam se ja sredila u kupaonici, obukla se, danas sam si čak uspjela i napraviti brzinski doručak! i onda lijepo njega na cicu, a sa strane moj doručak i skupa jedemo user posted image
počeo je jako izbjegavati bebimil, sad pojede max.2 obroka dnevno!
nelly, ono za stolicu je fora, dauser posted image
daze, kako slatko to smijanje naglas! moj se još smije po tiho user posted image
bumbi, slatkić L, mora da je bilo presmješno to s ogledalom!!!
cure, ste počele ztražiti jaslice? ja ću ostati doma cijelu godinu s njim, i trebao bi u 2.mj. krenut u jaslice. valjda ćemo nešto naći user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 824
17.4.2013 7:54:25   
daze
moja neće u vrtić bar neko vrime,babe su slobodne za čuvanje ako se ja zaposlim,šta je teško s obzirom da su za rad u prosvjeti,ka i svugdi ostalo,potrebne debele vezeuser posted image
nego,imam problem,M mi se zatvorilo oko,puno krmelja.jutros sam primjetila dok je jela,ne može ga jadnica uopće otvorit.nemam pojma šta ću,ped mi radi popodne.imate li neki savjet?s čime bi joj to čistila,jer vidim po netu da kamilica isušuje pa se više ne preporučuje,

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!